Kocam çok değişti

Ben de konuşmanızı önerecektim, burada bunu görünce iyi oldu. Bakın evliliklerde en büyük sorun iletişimsizlik, burada çok kişiye yazdım. Eşinizi alın karşınıza (sinir krizi geçirmeden tabi) açık açık söyleyin, ama suçlarcasına konuşmayın. Yani "sen bana şunu yaptın bunu ettin" demeyin de "bana bunları şunları yapınca ben çok üzüldüm, çok kalbim kırıldı, evlenmeden önce daha duyarlıydın, daha anlayışlıydın" diye duygularınızı belli ederek konuşun. Sonra oturun bir de eşinizi dinleyin ama o da sizi suçlamadan konuşsun. Sürekli hissettiğiniz duygulardan bahsedin, eylemlerinden bahsederek suçlamayın. Umarım daha iyi olursunuz.
Çok teşekkür ederim canım Allahima şükürler olsun şuan çok çok çok güzel hersey. Rabbim herkeze yuvasında ağız tadıyla yaşama yi nasip etsin . Bende üstüne gittim belkide onu istiyorum bunu istiyorum diye bencilce . Tek çözüm konuşmak gerçekten. .

Yahu şu hamile olanlara acelen neydi kaçıyo çu falan neden dersiniz anlamam.Hamile işte belki erken yaşta anne olmak istedi beçkş kocasına gerçekten guvendi sevdi ondan bir yavrusu olsun istedi.tanısaydın etseydin falan filan kim ister mutsuz bir ailede çocuk büyütmek kim ister ilgisiz bir koca varken hamile kalmak.Kimide çocuk olduktan sonra değişiyor.KARŞINIZDA HAMİLE BİR HANIM VAR BOYLE USTUNE GİTMEK HİÇ HOŞ OLMUYOR AÇIKÇASI ZATEN KADIN MUTSUZ :KK43:
Alkış alkış alkış ...
Vallahi duygularima tercüman oldun
Ama napicaksin herkezin düşünce yapısı farklı ama herkesede saygı duymak lazım işte. . Ağzına sağlık canm benim

Oncelikle böyle güclü ve kendi ayaklarinizin uzerinde durmaktan korkmayan bir kadin oldugunuz icin tebrik ederim sizi.Buradaki cogu kadin bunu yapmak yerine el eline muhtac kalmayi tercih ediyor.Dediginiz gibi bu dunyaya birilerinin kahrini cekmeye gelmediniz cocuk doguncada degismezse yollarinizi ayirin kurtulun.Insallah hep boyle guclu kalirsiniz.
Saolun gerçekten.
Ama hayat şartları kötü olup okuyamamis meslek sahibi olamamış kadınlarımız da var ben istediğim gibi büyüdüm. Kimse karismadi. Meslek edindim. Ama bazı kadinlarimiz bunları yapamadı . Evlenmek yuva kurmak isterken de bi Hayır sizin eline düştüler. Onlarİda kinamamak lazım. Normal bir işte vasifsiz olarak çalışayım dese yine bakamaz evladina kendine günümüz şartlarında Çoğu kadın kötü yola sapiyor işte buyuzden. . Ailede de çok iş var. Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim tekrar

Çok sevindim cnm keske bende oyle olabilsem sana dedigim gibi adamin maddi sorunlari varmis demekki nolur banada dua edin cok yoruldum hakaretlerden surekli kucuk gorulmekten cok yoruldum...
Canım hayretle okudum koltukta yatmakta nedir ... Birde siz onu düşüneyim derken size hakaret ve küfür ediyor. Yahu kadınların değerinden anlayan koca lazım.. Sana evlat veriyor büyütüyor evlilik çağına getiriyor o evlat seni de bakıyor yeri geldimi... evinin işini yemeğini vs hazır ediyorrr hastayken başında bekliyor. Hersey ine ilk karın koşuyor. . Kadınlar çiçektır suladikca guzellesir meyve verir. . Ah bu erkekler ahh. O bir sene göz açıp kapayana kadar geçer inşallah sana balım. Allah sabır versin .. güçlü olmak biz kadınların dogasinda var.. Boşver Allaha dua ett. Düzelir inşallah dicem ama umudum yok şu okuduklarımdan sonra. ..
Inşallah tövbe eder yuvasına sadık biri olur yinede öyle diyeyim. Allah Yardımcın olsun

Merhaba cnm biliyorum aradan çok zmn geçmiş yinede sormak istedim benim eşimde aşırı değişti 2 bucuk yıllık evliyim bi kızım var Eşim aşırı değişti yada hep mi boyledide benmi görmek istemiyordum bebeği bahane edip başka odada yatıyor ilgi desen işine gelirse kıskançlık falan sıfır eskiden ailesini hiç sevmezdi ona çok cektirmisler ki sonra banada aşırı çektirdiler Simdide iyice aileci oldu Tm olsun ama herşeyin bi sınırı var şimdi yine ayrı odada bana haber vermemiş oyle üstten haberin olsun ben köye gidicem diyor yeni ev aldık borçtan dolayı bu sene gitmeyelim dedim Tm siz gelmeyin ben gidicem deyip ayrı odaya gitti ne yapicam bilmiyorum

Merhaba cnm biliyorum aradan çok zmn geçmiş yinede sormak istedim benim eşimde aşırı değişti 2 bucuk yıllık evliyim bi kızım var Eşim aşırı değişti yada hep mi boyledide benmi görmek istemiyordum bebeği bahane edip başka odada yatıyor ilgi desen işine gelirse kıskançlık falan sıfır eskiden ailesini hiç sevmezdi ona çok cektirmisler ki sonra banada aşırı çektirdiler Simdide iyice aileci oldu Tm olsun ama herşeyin bi sınırı var şimdi yine ayrı odada bana haber vermemiş oyle üstten haberin olsun ben köye gidicem diyor yeni ev aldık borçtan dolayı bu sene gitmeyelim dedim Tm siz gelmeyin ben gidicem deyip ayrı odaya gitti ne yapicam bilmiyorum
Üzerine gidersen iyice inatlaşır.. Kendi haline bırakmalısın Ailesinden yer gene bir darbe soluğu yanında alır...

Üzerine gidersen iyice inatlaşır.. Kendi haline bırakmalısın Ailesinden yer gene bir darbe soluğu yanında alır...
Elimden geldikce üstüne gitmemeye çalışıyorum sürekli bisey olmamış gibi davranıyorum ondan özür bile beklemiyorum direk konusuyorum daralmasın diye ama bende insanım bi yandan bebeğim çok huzursuz bzn kendimi öldürmek istiyorum ama kızım icin sabrediyorum yaşım 21 ama onun yüzünden 50 gibi hissediyorum içindekileri buraya yazarsam roman olur😔

Katılıyorum vallahi çok doğru tespit . Yer bi darbe daha soluğu yanında alır aynen ... Ayrıca da şu bebeği bahane edip ayrı odada yatma hakkı bencilliği nerden geliyor anlamıyorum . Ne kadar çok var böyle adamlar . O çocuğu sen tek başına mı yaptın acaba ? Oh ne güzel bütün gün sen bak sen uğraş sen dirin sen ilgilen , yetmesin gece de fedakarlık yapan uykusuz kalan sadece sen ol . Ne alâ memleket . Bencil , ruhsuz , duygusuz hödükler... Aman bırak nereye gidiyosa gitsin , öyle adam ayak bağı olur sana sadece başka bişey değil . Sen de kafanı dinlersin bebeğinle baş başa .

Herkeze iyi geceler diliyorum.
Bana bu aralar pekte iyi değil geceler...
Herneyse yeni üyeyim ve içimi döküp bi rahatliyayim dedim bende .

Sorun şu ki eşimle Anlaşamiyoruz ve daha 6 aylik evliyiz. Sanki evlenmeden önceki adam gitti yerine bir başkası geldi .. Inanin bana şok oldum .

Orn: işten gelir surat genelde beş karış zaten çok çok ağır bir yapısı varmış yeni görüyorum bende ve hiç beğenmedim bu hallerini . Hadi yorgunluga veririm ama bekarkende çalısıyordu beni hiç ihmal etmezdi. Hatta benden daha çok üstüme duserdi. Herneyse yemek Hazırlarim aksama güzelce mutfakta vakit geçirmeyi severim ozenirim. Masada tuz olmasa tuzu getir onu yap şunu al der pür dikkat tv ye yapışır gözlerini alamaz TV'den

Ya birkere de bi tabak topla nezaketen elini uzatmaz.Hanı nasıl desem bildiginiz kro gibi oldu adam 180 derece döndü bende şen Şakrak bi insanım çok sıkılıyorum onunla evde inanin duvara konuşun daha iyi. Aramızdaki muhabbet dahi en fazla 15 kelime ...

Yahu sevgide biryere kadar hepmi ben yaklaşicam hep mi ben kur yapıcam naz yapıcam inanın usandim. Azcık kavgada ağzında aynı laf neymiş " seni döverim. Ya bana kimse onu yapma curretinde bulunmayı bırak cümle içinde geçiremez kocam en yakınım kullanıyor . Çok zoruma gitti. Ben çok guvendim inandım ona..

Öyle korkutuk aşkta olmadım.çünkü aşkın sonu iyi değil biliyordum. Gözlerine perde iniyor insanın ama inanın ki çok değer verdim sevdim saygı duydum. . Ayni şekilde oda benim kisiligimi fiziki yapimi cok begenirdi gurur duyardi .. Hamileyim ve diyorumki bilebilseydim böyle bir adama kroya dönüşecegini asla çocuk yapmazdim evlenmezdim bile... belkide bu ondan son çocuğum böyle giderse..

Şuan yine kavgaliyiz. . Horl horl uyuyor kendileri bense azıcık ağladım ve buraya bişeyler yazıp rahatlamak istedim..
Kavga nedenimiz yemek yedikten sonra biraz yürüyelimmi dedim eşime oda bende markete cikcaktim gel sende dedi

Neyse hazırlanıyordum almış eline tv klavuzunu kumandayi inceliyor bir saat. Ve bende aşkım napacak sin onu diye sordum bi kaç kez. Cevap vermedi Zaten genelde de cevap vermez hep dalar biryere duymamazliktan gelir bende karşında bi insan konuşuyor dedim en sevmediğim şeyi yapma falan aldı başını tartışma Kırkkere sorarım herseyi çok zoruma gider. Yürüdük eve geldim. Ne gönül almasını biliyor nede bişi

Hep ben gönül alamam. Bende insanım biryere kadar insanda da heves kalmıyor. Neden değişti hamilelikte yanımda olmasi gerekirken çok uzaklaştı ... ve kocam gerçekten bana göre çoğu kişinin yakistirmadigi bir tip. Pek yakıştırmzlar. . Ama ben onun içini sevmiştim. . Içi de çürük çıktı napıcagimi bilmiyorum. .. hayat cokk zor bu ev bu duvarlar beni boguyor .. Inanin böyle düşünmedim hiç bir şeyi. . Hayallerim yıkıldı. . Böyle bir karakterle bir ömür nasıl gecirebilirim. .

Inşallah düzelmeyi dener. Aksi halde kimsenin kahrini cekemm genç yaşımda. Paşa gibide bakarım kızıma.. O dereceye gelmek istemiyorum sadece .. Böyle işte kusura bakmayın belki hafif gelicek sebeplerim ama çok uzuyor eşim beni :KK43:
6 aylık evlisiniz ve kızınız mi var? Kaç yaşında?

Bu konu nasıl hortladı. Pufff

Back
X