Kocam çok kere aldattı. Sonuç mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozno
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsanın kendine yaptığını kimse yapmıyor.

Siz kendinize acımamışsınız ki adam size acısın, üzülsün. Bu saatten sonra ne yapsanız o adamda yaprak kıpırdamaz, yine sonunda üzülen siz olursunuz.

Kendiniz için yapacağınız en güzel şey bundan sonra eşiniz olmadan çocuklarınızı ve kendinizi mutlu edecek şekilde bir hayat kurmanız.

Gecmistekileri affettiginiz icin onlardan dava acamazsiniz. Bu aldatmasinda da 1 ay olmus. Bildigim kadariyla 6 ay icinde dava acmazsaniz yine affetmis sayiliyorsunuz.
Siz sanirim adami cezakandirip sonrasinda size geei donmesini istiyorsunuz. Bosanmayi dusunmuyorsunuz sanirim.

Öncelikle ben onu hiç affetmedim. Her seferinde bana ben bir daha yapmayacağım dedi ilk seferinde inandım. Sonraları inanmadım. Son beş yıldır bir şeyini görmüyordum. O ara da çok büyük bir iflas yaşadık ailesi yüzünden. Başka bir işimiz daha vardı. Ve boşandık bı yüzden. Sonra daha çok çalışarak kurtardık kendimizi. Eskisi kadar olmasada işlerimiz iyi. herşey benim üstüme Zaten. Kendime sevgi saygı kalmadı haklısınız. Ama ben bir insanın bu kadar da riyakar ve yalancı şerefsiz olacağına inanamadım. Son beş yıldada o kadar zor günler atlattık ki. Büyük bir dönüm noktası oldu sandım benim ve onun için. Ben artık yapmaz hatta yapamaz dediğim bir anda oldu ya. Ona değil kendime daha çok kızıyorum tabi. 17 yılımı çöp etmemizin cezasını çektirmek istiyorum.yaşadıklarımız anormal zaten

Hersey senin ustuneyse kes para musluguni,zirnik alamasin, bak nasi şok oluyo. Ama maddi olmasin diyosun. Sihirli degnek lazim sana. Adamin umuru degil ki hicbisey. Paradan baska bisey acitmaz onu.

Su an resmi olarak evli degilsiniz heralde. Koydun kapiya bitti gitti. Birak bundan sonrasini o düşünsün

Öncelikle ben onu hiç affetmedim. Her seferinde bana ben bir daha yapmayacağım dedi ilk seferinde inandım. Sonraları inanmadım. Son beş yıldır bir şeyini görmüyordum. O ara da çok büyük bir iflas yaşadık ailesi yüzünden. Başka bir işimiz daha vardı. Ve boşandık bı yüzden. Sonra daha çok çalışarak kurtardık kendimizi. Eskisi kadar olmasada işlerimiz iyi. herşey benim üstüme Zaten. Kendime sevgi saygı kalmadı haklısınız. Ama ben bir insanın bu kadar da riyakar ve yalancı şerefsiz olacağına inanamadım. Son beş yıldada o kadar zor günler atlattık ki. Büyük bir dönüm noktası oldu sandım benim ve onun için. Ben artık yapmaz hatta yapamaz dediğim bir anda oldu ya. Ona değil kendime daha çok kızıyorum tabi. 17 yılımı çöp etmemizin cezasını çektirmek istiyorum.yaşadıklarımız anormal zaten
Boşandığınız adamla hala evli gibi mi yaşıyordunuz?

Sana bir tavsiye, kendini psikolojik olarak yok etmek istiyorsan bu dediğini yap. Çünkü onun dünyasını evirip çevirirken kendikini yok edeceksin.
Tecrübeyle sabit.

Yok iyi olmak istiyorum, çocuklarımla mutlu bir hayat sürmek ve iyileşince de düzgün bir adamla tanışmak istiyorum dersen bir an önce iletişimini kesip, kendini onarma sürecine gir.

Sen sadece 20 kez yakalamışsın, ama o seni en az 100 kere aldatmıştır emin ol, her seferinde affedip koynuna girmeye devam etmişsin, gene yakalamışsın, ama adam bile senden daha gururlu durup kendi çekip gitmiş, yani kızma ama bence kocanın gözünde sadece ne yapsada onu bırakmayacak kadar aciz bir kadınsın, seni kaybetmekten de korkmuyor bu da belli, maddi olarak canını yakmak istemiyorum demişsin ama sana kıymet vermediğine göre anca parasınız bırakırsan canını yakarsın.

En son evden giderken ben git dedim ayrıntı çok yazmayayım demiştim. Eve geldiğinde bi akşam fazlaca konuşmadan ( evet hayatımda ilk kez yaptım) ben senin gibi birini yanımda istemiyorum. Bi an önce evimden git dedim. Öyle gitti. Onun herşeyi benim üstüme atma gibi bi huyu var ve bunuda çok iyi kullanır. Dedim ya kendine acır diye acınır durur. Psikolojik baskıyla. Bundan öncekilerde de ayrılıklarımız oldu. Aslında beni çok sevdiğini gösteremediğini. Benim onu anlamadığımı. Benim hazmediğim bu kadar çok hata yapmasına rağmen hala kendini haklı ve mağdur görmesi. Ben barışayım fln demiyorum. Hiç bir zaman haklı ve mağdur olmadığını görmesi. Ve ne derseniz deyin kendi buna çok inanıyor.
Olsun burda konu sahibine moral amacli sen koydun kapiya gazi veriyoruz 🤣

En son evden giderken ben git dedim ayrıntı çok yazmayayım demiştim. Eve geldiğinde bi akşam fazlaca konuşmadan ( evet hayatımda ilk kez yaptım) ben senin gibi birini yanımda istemiyorum. Bi an önce evimden git dedim. Öyle gitti. Onun herşeyi benim üstüme atma gibi bi huyu var ve bunuda çok iyi kullanır. Dedim ya kendine acır diye acınır durur. Psikolojik baskıyla. Bundan öncekilerde de ayrılıklarımız oldu. Aslında beni çok sevdiğini gösteremediğini. Benim onu anlamadığımı. Benim hazmediğim bu kadar çok hata yapmasına rağmen hala kendini haklı ve mağdur görmesi. Ben barışayım fln demiyorum. Hiç bir zaman haklı ve mağdur olmadığını görmesi. Ve ne derseniz deyin kendi buna çok inanıyor.
Peki siz neye inaniyorsunuz.? Yazık değil mi sizin ömrünüze?O kendinin mağdur olduğuna inanmıyor sizi inandirip yaptığına kılıf uyduruyor.Yoksa beş para etmez aşağılık olduğunun o da farkındadir daa siz niye değilsiniz.Hayatimda ilk kez aldatılan bir kadına bu kadar acımasız oldum.

Ben senin yerinde olsam, ne hakli olmadigini gostermeye calisirim ne de magdurun aslinda kendim oldugunu. Cunku adam normal degil kesinlikle. Onla daha fazla vakit edecegime, kendi hayatimi kurtarmaya calisirim ben olsam. Vaktini ömrünü vermissin, ailesi yizunden batmissin, bi de sen haklisin ben hakliyim sen magdursun ben magdurum itismesiyle sonu olmayan bi savasa girmezdim. Yapma kendine daha fazla. Bu adam anlamaz anlasa da bundan kimseye koca olmaz. Vaktine aci.

Ayrıca diğerlerinde hemen barışmış fln değilim. Günlerce ağladı yalvardı.sensiz ölürümler sensiz ben olamamlar. Öyle hiç bişey olmamış gibi yanıma almadım onu. Herseferinde daha dazla yalvarmalar. Bu son seferinde de öyle. Günlerce hemde.

Ben senin yerinde olsam, ne hakli olmadigini gostermeye calisirim ne de magdurun aslinda kendim oldugunu. Cunku adam normal degil kesinlikle. Onla daha fazla vakit edecegime, kendi hayatimi kurtarmaya calisirim ben olsam. Vaktini ömrünü vermissin, ailesi yizunden batmissin, bi de sen haklisin ben hakliyim sen magdursun ben magdurum itismesiyle sonu olmayan bi savasa girmezdim. Yapma kendine daha fazla. Bu adam anlamaz anlasa da bundan kimseye koca olmaz. Vaktine aci.
Haklısınız normal değil. Ama o kadar acıdan sonra acımıyo zaten artık. Aldatmasına üzülmedim zaten. Haksızlığa uğramış olduğuma üzüldüm.

Back
X