Kocam çok kere aldattı. Sonuç mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozno
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin konunuzu okuyunca kendi konumun başka gözden bakınca ne kadar komik olduğunu anladım .

Yapacağınızı sanmıyorum ama boşanın inanın üstünüzden yük kalkacak .Siz ne yaparsanız yapın sizden zaten vazgeçmiş umuru değilsiniz yüz göz olunmuş değersizleştirmişsiniz kendinizi.

Net yazdım umuru değilsiniz felan dedim ama kus bakmayın kendimde aynı şeyleri yaşamış biri olarak .
Koşa koşa ev tutmus kendine siz de benim hesap evde ki bulgursunuz .O özgürlüğü tattıktan sonra zaten iflah olmaz bitmiş her şey üzgünüm.

17 yıllık evliyim. Abartısız yirmi kere aldatıldım. Her seferinde bir daha olmayacak yapacağımız günler mutlu olacağız diye inandım. Galiba inanmak istedim. 2 tane çocuğum var. İkinci isteyerek de olmadı aslında. Ama iyiki de olmuş. Çok seviyordum en başlarda. Sonralarında ise benimde düzgün bi evliliğim olsun. Kocam olsun diye. Aslında şimdi farkediyorumda asıl istediğim o değildi. Yanımda güvenebileceğim seçebileceğim beni kollayan bir ADAM olmasıymış. En son ne mi oldu? Yine yakaladım aldattığını. Ve bu kez diğerlerine benzemedi. Hepsinde sonrasında öğreniyordum olayları. Üzerinden zaman geçmiş oluyordu. Yırtıyordu bi şekil. Şimdikini yaptığı anda öğrendim. Onun da söyleyecek sözü kalmadı . “Şimdi sana ne desem inanmayacaksın” dedi. Tabi ki öyle inandıracağı cümleler bitti çünkü hepsini daha öncelerde o kadar çok kullandı ki. Bi iyi bi kötü 1 ay kadar zaman geçirdik. En son tavır yapmaya başladı bana. ( ilk günler eve gelemedi. Ben gelme demeden kendi gelmedi) ben ona laf sokuyormuşum arada. Unutamamışım olayları. Bende ona dedim ki ben unutmaya hazır değilim affetmedim seni. Bu olay beni çok yıktı vs vs. En son topladı eşyasını gitti. Kendine ev tuttu. Zaten onu evde görmek sinirlerimi Bozuyordu. İşimiz bir olduğu için işyerinde görüşüyoruz konuşuyoruz. Ara ara da mesaj atıyor abartmadan. Ben ona bişeyler yapmak istiyorum. Böyle canı acısın istiyorum. Çünkü haketmediğim o kadar çok acı yaşattı ki bana. Ve en çok sinirimi zıplatan da ne biliyomusunuz her olayda yaşanan her şeyde hata yapmış olmasına rağmen hep kendine acıdı . Hep kendine üzüldü. Bu olayın sonucunda bile ayrı ev tutup gitmek zorunda kaldı ya yine kendine acıyo. Benim ne yaşadığımı nasıl bi acı çektiğimi ( sevdiğimden değil haksızlığa uğramış hissettiğim için) umursamıyor. Birlikteyken de böyleydi her olayı kendine mal ederdi. Kendine acımaktan kendine üzülmekten beni hiç düşünmedi. Aldattığı zaman yakalandığında söylediği bir söz “ bu benim talihsizliğim” dedi. Beni kırdığına çok adice bişey yaptığına değil yakalandığı için kendine üzüldü. Aslında o kadar çok ayrıntı ve o kadar çok yaşanmışlık var ki. Hepsini anlatsam forumlar yetmez. Şimdi ev tutup ayrıldı. Aynı işi yaptığımız için işimiz bir şimdilik. Ben onun dünyasını evirip çevirip istiyorum. Maddi olarak bi şey yapmak istemiyorum. Psikolojiyle oynamak istiyorum. Yani böyle feleği şaşsın. Ne yapabilirim sizce. Yolunu ayırmışsın boşver demeyin.
Bosan diye elinden geleni yapmıs inatla yalandan söylediklerine inanmayı secmissin tercih meselesidir birsey diyemem ama gör bacım
Bu adamın canı hic acımıyor
Acımayacakta.

Uzgunum ama bu adami sizin yapacaginiz hicbisey uzmez bosanirsaniz yada cidden boşanmak isterseniz sasirir sadece. Bu arsizligi nasil kabulleniyorsunuz anlamiyorum igrenc bisey bu bir degil iki degil nasil mideniz aliyor boyle bir adami? Bosuna ugrasmayin adamla sizi takmiyor zaten kendinize baska bir ugras ayri bir hayat kurun belki biraz saygi duyar size

17 yıl boyunca aldatıl, üzerine adam evi terk etsin, sonra ben bu adamın canını nasıl yakarım? Hiçbir şekilde yakamazsınız. Sizi umursuyo olsa 20 değil 1 kere bile aldatmazdı zaten.

Düzenli ve ev işlerinin görüldüğü kolay bi hayatı olduğu için aynı evi paylaşmaya devam etmiş. Şimdi hazır düzeni bozuldu diye de acıyor kendine. Talihsizlik olarak gördüğü olaydan sonra da laf sokmalarla mı uğraşacam amaan deyip evi terk etmiş. Yaşadığınız şey evlilik değil yani.

Dolayısıyla sizin etkinizle psikolojisine hiçbir şey olmaz onun çünkü sizinle ilgili bi hassasiyeti yok.

Acı ama gerçek.

Adam 20 kere aldattım yine barıştı, bu sefer niye barışmıyor diye düşünüyordur. Gerçekten, bu sefer niye barışmıyorsunuz? Ha 20 ha 21?

Bu adamın canını acıtmanız da pek mümkün görünmüyor.

20 ve belki daha fazla kere aldatılmak bu akıl almaz derecede acımasızca , yüzsüzce Bir davranış. Size Çok üzüldüm. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

20 kere şanssssss vermek !!!!!
Hem de 20 kereeeeeee 😳

İntikam almanın en güzel yolu, kendi yolunuza bakmaktır.. yani öyle umursamıyor gibi olmak için değil, gerçekten umursamayarak, bu hayatta senin kendinin de bir yeri, mutluluğu, doğruluğu hakeden bir yanı olduğunun farkına varıp bu adamın mutsuzluk ve yalan yanlış yaşantı etkisinden tamamen çıkman lazım. İki evladın varmış. Onlarla gününü gün et. Bir babanın çocuklarından ayrı yaşamak zorunda kalması da ayrı bir cezadır. Eşiniz de ayrıca bencilmiş. Hep kendine üzülmüş, kendini düşünmüş. Adamın özsaygısı tavan(!). Aynı işyerindeyiz demişsin. Ne yap et, görevde yükselmeye bak. O olmadan yaşadığın hayat biraz da özgürlüktür. Keyfini çıkar. Hem hiiiiçççç belli olmaz. Gerçek aşk belki bir yerlerde karşına çıkar..

Kocan olacak adam bencil ş..sizin teki boşa bunu ortada aile diye bişey yok zaten üstünden yük kalksın kuş gibi hafifleyeceksin özgüvenin gelecek bak gör

Her yıl 1.1 kez aldatmış nerdeyse ...ne yapabilirsiniz himmm gezin eğlenin kahkahalar vs arkadaş edinin onu tinlamayin...o gelince yanınıza çöpe bakiyormussunuz gibi bakıp onemsemeyon lafını kesin dinlemeyin açıklama yapmayın hehe deyip geçin

siz kendinize saygı duymuyorsunuz eşiniz neden duysun ? 50 kere aldatıp affedilmiş, adamda yüz kalmamış ki artık. ne yaparsanız yapın etkilenmez.

Yarın o unutur, gitigi evdede halen devam eder.. Sende nasıl acı cektirecegim diye düşünürsün.. ?????

Ne yapabılırsınız kı ya. Adam sizi ipllese aldatmaz. Defalarca. Sizi umursayan bı erkek yok ki. Basım agrımasın demıs ewi de kendı ayırmıs zaten. Kendınızı onun gozunde onemlı mı sanıyorsunuz. Nıye sadece cekip gidemıyorsunuz..boyle karaktetsiz kisilik bozuklugu olan bı tipe 1 yıl degil 1 saatımı ayırmam. Cidden. Enerjıme yazık. Benim olmadıgımmbı dunyada acısın kendıne ezik.

Size hiç acımadım üzgünüm.çocuklarınıza acıdım böyle anne babaları var diye.. Bir tanıdığım var sizin ruh halinize çok benzer.. yıllarca söyledim olmaz bu iş boşan diye,ben söyledikçe artık daha az anlatmaya şikayet etmemeye başladı. Valla insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapıyor, bile isteye değildir başlarda ama zamanla manipüle ola ola bu hale gelmişsiniz. Allah akıl vermiş kullanın diye. Sırf iflas zamanı mal kaçırmak için boşanmışsınız resmi olarak(dini yorum yapmak istemiyorum ama resmi nikahla boşanınca dini nikah da bitiyormuş diye öğrendim),para için herşeyi yapıyorsunuz da ahlaksızlığa bişey yaptığınız yok.

mutfaga gidip çay aldım geldim işte güçlü bir kadın adamın felegını şaşıortmış dedim

ama o da ne

adam kadını terk etmiş hemde 20 kere aldattıktan sonra kovulmamış o terk etmiş ,
kadın birkere boşanmayı düşünmemiş , şimdi maddi değil manevi nasıl şaşırtırım diyor :KK57: şaka gibi ,

Çok üzgünüm ama kendinize hic saygınız yok. Sizi defalarca aldatan bi adamla evli kalmis ayni yatagi paylasmaya devam etmişsiniz. Em son evi ayıran da o olmuş hala canını yakmak istiyorsunuz. Bence siz hala kendı canınızı yakmak istiyorsunuz. Muhakkak psikoloji destek alin

konuyu hiç okumadım okumayacağım.

sonuç mu aldatılacaksın ve devamı gelecek.

Iyi de siz zaten bosanmissiniz sonra birlikte yasamissiniz sanirim yanlis anlamadiysam..
Ne yapabilirsiniz ki bu saatten sonra birakin hayatiniizi yasayin bundan sonra yapilacak tek sey bu siz kendinize sinirlenip kinleniyorsunuz bana kalirsa defalarca kez niye.affettim diye bu kadarina gerek var miydi diye....

Back
X