Merhabalar artık öyle bunaldım ki bu konuları kendime bile itiraf edemiyorum kabullenemiyorum bazen... Eşim le birbirimizi çok severek 9 ayda evlendik halada seviyorum. Ama 3 senedir evliyiz ne doğum günüm de ne evlilik yıldönümümüzde ne de başka özel günlerde hiç ama hiç bişey yapmıyo ne bi çiçek ne bi hediye bırakın özel günleri evlendiğimizden beri bi yere yemeğe yada bi çay içmeye bile gidemedik sorun parasızlik biz evlenirken dükkan açtı ve işler yolunda gitmiyo kapat başka bi ise gir diyorum yok.. Dükkanın kirası bu zamana kadar benim bileziklerimle setlerim bozulup ödeniyo du şimdi de beş aylık bebeğim var ona ne takılsa her ay çeyrek ler yarımlar bozuluyo ödeniyo.... ben artık gezmeyi dolaşmayı geçtim kendime evlendiğimden beri bi çorap bi tişört alamıyorum.. Onuda geç şimdi bebeğim var o da günden güne büyüyo kıyafetleri olmuyo yok diyorum yine yok birileri bişey ler alıyo yada birileri eski kıyafetleri veriyo onlarla idare etmeye çalışıyorum 3 senedir ben bi şekilde idare ediyorum ama çocuğuma hiç bişey alamamak bana çok koyuyo neyse ki ev kira değil kayınvalidem le aynı apartmanda oturuyoruz bide kiramız olsa ne yapardık hiç düşünemiyorum bile... Bide bizi çok güzel yaşatıyo muş hiç bi eksiğimizi koymuyomuş gibi çok asabi en ufak bi şeye bağırıp çağırıyo azarlıyo ben bundan çok sıkıldım artık uzaklaşıyorum soğuk davranıyorum o zaman dibimden gitmiyo beni sevdiğini biliyorum bende onu çok seviyorum ama hiç bişey yapmıyo 4 . Senemize giricez hala aynı nolur bi akıl verin ben ne yapacağımı bilemiyorum artık