Benm es kisiside ilgisiz... resmen sogudum. Guya severek evlendik6 yillik evliyim cok severek evlendik.cocugumuz oldu.
Çocuktan sonra,davranışları degisti.sordugumda yok ben aynıyım sana öyle geliyor diyor.
Ama eve gelir selam veriri,hiç sohbet etmez.neyaptin sormaz,yüzüme bakmaz. Nezaman konuşmak istersem hep kavga cikiyor.hep suçluyor.kendimi cok yanliz hissediyorum.sanki 70 senelik evlilik gibi.1 kere yemek yetistiremem laf eder,100 kere yaparım birsey demez.kiz kardeşime giderim sıkinti eder,ama onun ailesine gidersem sesi cikmaz. Hic umurunda değilim,ama sözde seviyor.ne yapmaliyim sizce.konusmayi yillarca denedik,artik işe yaramiyor.
Sizin işiniz gerçekten zor. Allah yardımcınız olsun. Ama boşanmaktan başka yol yokmuş gibi duruyor. Ya böyle kabul edeceksiniz, yada boşanacaksıniz. Gerçekten çok üzücüGittim cok.daha cok sinirleniyor, ve aylarca yüzüme vuruyor,bu sekilde kavgalar hiç bitmek bilmiyor
Evlendikten sonra,zaten aldım artık salla, düşüncesi kadar iğrenç birsey yokBenm es kisiside ilgisiz... resmen sogudum. Guya severek evlendik
Amin,sağolun.inanin ne yapacağımı bilmiyorumSizin işiniz gerçekten zor. Allah yardımcınız olsun. Ama boşanmaktan başka yol yokmuş gibi duruyor. Ya böyle kabul edeceksiniz, yada boşanacaksıniz. Gerçekten çok üzücü
Eşiniz keşke nasıl geçinebiliriz ne yapsakta bir şeyleri değiştirsek diye düşünse keşke! Sen işten gel kös kös otur evde robot var sanki muhabbet etme konuşma sonra kavga çıkar. Sorsan normal miyiz diye.6 yillik evliyim cok severek evlendik.cocugumuz oldu.
Çocuktan sonra,davranışları degisti.sordugumda yok ben aynıyım sana öyle geliyor diyor.
Ama eve gelir selam veriri,hiç sohbet etmez.neyaptin sormaz,yüzüme bakmaz. Nezaman konuşmak istersem hep kavga cikiyor.hep suçluyor.kendimi cok yanliz hissediyorum.sanki 70 senelik evlilik gibi.1 kere yemek yetistiremem laf eder,100 kere yaparım birsey demez.kiz kardeşime giderim sıkinti eder,ama onun ailesine gidersem sesi cikmaz. Hic umurunda değilim,ama sözde seviyor.ne yapmaliyim sizce.konusmayi yillarca denedik,artik işe yaramiyor.
Çocuktan sonra ne oluyor ya6 yillik evliyim cok severek evlendik.cocugumuz oldu.
Çocuktan sonra hayat yok benceÇocuktan sonra ne oluyor yavalla korkmaya başladım
O dereceÇocuktan sonra hayat yok bence
Benim yerimede sevin :)O dereceo zaman öleyim ben ama kızımı sevmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?