Kocam cok umursamaz

Benm es kisiside ilgisiz... resmen sogudum. Guya severek evlendik

Gittim cok.daha cok sinirleniyor, ve aylarca yüzüme vuruyor,bu sekilde kavgalar hiç bitmek bilmiyor
Sizin işiniz gerçekten zor. Allah yardımcınız olsun. Ama boşanmaktan başka yol yokmuş gibi duruyor. Ya böyle kabul edeceksiniz, yada boşanacaksıniz. Gerçekten çok üzücü

Cinsellikle ilgili soruya cevap vermemişsiniz?
Çocuktan sonra ciddi değişiklik mi var o konuda?

Eşiniz keşke nasıl geçinebiliriz ne yapsakta bir şeyleri değiştirsek diye düşünse keşke! Sen işten gel kös kös otur evde robot var sanki muhabbet etme konuşma sonra kavga çıkar. Sorsan normal miyiz diye.
"Ee ne var ki normaliz iyiyiz daha ne olsun der" bence açık açık söyleyin ben mutsuzum deyin ya

Üzgünüm ama bu tarz evlilikler çok yolunda gitmiyor ve hep bu şekilde sürüyor. Terabisten yardim almanizi öneririm. Umarim iyi olur araniz canim

Böyle geçiş dönemleri olabilir, önemli olan geçmesi..
Sen niye ondan ilgi sevgi vs bekliyosun ki? Bırak o senden beklesin! Umursama yokmuş gibi davran canının istediğini pişir ye iç bebeğinle yürüyüş yap kendine odaklan senden bir tane daha yok. Üç gün sonra gelir, sen beni sevmiyor musun artık.. ben öyle hissediyorum mıymıy..

Bir önceki konunuzda eşiniz taşındıktan sonra değişti demiştiniz sanki. Şehir değiştirseniz bir faydası olur mu?

İlgi göstermezler benle ilgilen deyince kavga çıkarırlar
Kendi haline bırak boşver
Zorla bir insanın ilgisini kazanamazsın
Eşin bile olsa

Ciddice konuşun böyle giderse boşanacağınızı net bir şekilde anlatın.

Ama hanımlar bir de şöyle bir durum var tek taraflı düşünmemek lazım olayı konu sahibi için söylemiyorum sözüm meclisten dışarı erkeklere de sorsanız eve geliyorum çamaşır sulu bir pijama beş karış bir surat geceleri erkenden yatar çocuklar durmadı temizlik vs hep yorgunum. Çoğu kadın kendini evlenip çoluk çocuğa karşınca salıyor ilişkiyi canlı tutmak biraz da bizim elimizde haksız mıyım.

Konuşmak mı istiyorsun? Dırdır mı yapıyorsun açık anlat?

Çocuktan sonra ne oluyor yavalla korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…