Kocam cok umursamaz

Ama hanımlar bir de şöyle bir durum var tek taraflı düşünmemek lazım olayı konu sahibi için söylemiyorum sözüm meclisten dışarı erkeklere de sorsanız eve geliyorum çamaşır sulu bir pijama beş karış bir surat geceleri erkenden yatar çocuklar durmadı temizlik vs hep yorgunum. Çoğu kadın kendini evlenip çoluk çocuğa karşınca salıyor ilişkiyi canlı tutmak biraz da bizim elimizde haksız mıyım.
Erkek de bir zahmet öküz olmayacak gece kalkacak çocukla ilgilenecek evin sorumluluğunu paylaşacak. Para kazanıyorum diye işten gelip götünü büyüten adamlar da sabahtan akşama kadar , akşamdan sabaha kadar çocuk bakan, yediren içiren giydiren yıkayan yemek temizlik bulaşık çamaşır her şeyle ilgilenmek zorunda olan kadından seksi çamaşırlar giyip de kadınlık yapmasını beklemeyecek. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

6 yillik evliyim cok severek evlendik.cocugumuz oldu.
Çocuktan sonra,davranışları degisti.sordugumda yok ben aynıyım sana öyle geliyor diyor.
Ama eve gelir selam veriri,hiç sohbet etmez.neyaptin sormaz,yüzüme bakmaz. Nezaman konuşmak istersem hep kavga cikiyor.hep suçluyor.kendimi cok yanliz hissediyorum.sanki 70 senelik evlilik gibi.1 kere yemek yetistiremem laf eder,100 kere yaparım birsey demez.kiz kardeşime giderim sıkinti eder,ama onun ailesine gidersem sesi cikmaz. Hic umurunda değilim,ama sözde seviyor.ne yapmaliyim sizce.konusmayi yillarca denedik,artik işe yaramiyor.
Aıle terapıstıne gıdebılırsınız.Ama esınız ne der bılemıyorum.

Atsan atilmaz sözünuzu anlayamadim gayet de atilir.Şiddetli geçimsiziz beni saymiyor ve sevmiyor dersiniz.Çocugunuz da azıcik oynayip cekilen babaya asiri düşkün olamaz.Babasi da ona degil anlasılan.Hizmetcilik ve cocuk bakiciligindan hoşnutsaniz bu evlilikte devam edin.Diyecek bisey yok.

Çocuktan sonra hayat yok bence
Yok boyle düsünmeyin iki cocugum var ikisinden sonra da sevgi ve saygımızi yitirmedik.Bu tamamen kişilere ve iliskilerine bagli.Tamam cok zorluk oluyor ,cinsellik de sekteye ugruyor ,tartisma da cikiyor ama bunlar bu hale gelinecegi ablamina gelmiyor.

Çocuktan sonra,davranışları degisti.sordugumda yok ben aynıyım sana öyle geliyor diyor.
Ama eve gelir selam veriri,hiç sohbet etmez.neyaptin sormaz,yüzüme bakmaz. Nezaman konuşmak istersem hep kavga cikiyor.hep suçluyor.kendimi cok yanliz hissediyorum.sanki 70 senelik evlilik gibi.1 kere yemek yetistiremem laf eder,100 kere yaparım birsey demez.kiz kardeşime giderim sıkinti eder,ama onun ailesine gidersem sesi cikmaz. Hic umurunda değilim,ama sözde seviyor.ne yapmaliyim sizce.konusmayi yillarca denedik,artik işe yaramiyor.
Biliyormusunuz Biz Kadınlar erkeklere çok değer veriyoruz çok seviyoruz onlar kafası çok düz evleneyim evlenene kadar canım cicim afedersiniz birde çocuk çaktık mı tamam evlilik bu aileme de saygı duysun yemeğimi yapsın bu Benin eşimde aynen bu biz seviyoruz onun küçücük bir lafına dünyanın en mutlu insanı oluyoruz çocuk gibiyiz değer vermemeyi öğrenmemiz lazım sanırım

Ama hanımlar bir de şöyle bir durum var tek taraflı düşünmemek lazım olayı konu sahibi için söylemiyorum sözüm meclisten dışarı erkeklere de sorsanız eve geliyorum çamaşır sulu bir pijama beş karış bir surat geceleri erkenden yatar çocuklar durmadı temizlik vs hep yorgunum. Çoğu kadın kendini evlenip çoluk çocuğa karşınca salıyor ilişkiyi canlı tutmak biraz da bizim elimizde haksız mıyım.
Oğlunuz var mı merak ettim? 🙄

Bunu biliyor ve sen benden boşanamassin diyor.ne seviyor sayiyor ne ilgileniyor aşırı umursamaz. Bende cok eziliyorum artik,üzülüyorum.atsan atılmaz satsan satılmaz..gibi.😕
Öyle bir şutlanır ki... Nerden gol yendiğini anlamaz. Onun eline bakmayın. Okula gidin, eğitiminizi devam ettirin. Hizmet etme zorunluluğunuz yok. Kendinizle ve çocukla ilgilenin. Aynı onun gibi davranın. Yokmuş, değersizlik gibi. Hiç laf sokma, sen de bana söyle yaptın olayına girmeden sanki üzerine çizgi çekilmiş gibi. Görün bakalım. Bir de üstünüze başınıza dikkat edip ya okula devam edip ya da işe girseniz, nasıl tutuştuğunu görürsünüz. Adam yetime koymamak lazım

şimdi nasil siniz merak ettim ayni şeyleri yaşiyormuşuz formda denk geldim bende ne yapcami şaşirdim artik

Sizi çok iyi anlıyorum bende ayni şeyleri yaşiyorum adam yatakta bile mutsuz heryerde mutsuz söyleniyor benimle konuş diyorum lafmi geziyorsun diyo iyce sikildim napcami bilmiyorum 🤷‍♂️

Back
X