Kocam dediğim aşağılık..

flyy3535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
130
127
103
29
Burada düzenli olarak hemen hemen hepinizin fikirlerini almaya çalışıyorum.Boşanma kararı aldığımı artık o kıyamama psikolojinden çıktığım müjdesini vermiştim size.Ve bunu dimdik,kendinden emin bir şekilde ailesinin karşısına çıkıp söyledim.Beklemiyorlardı tabii..Babası saflandı.Annesiyle telefonda konuştum hanımefendiliğimi hiç bozmadan.Annesi direk sen benim oğlumu bıraktın,sen gittin,sen yaptın hala daha suçlanıyorum.İnsan gibi açıklasanda nafile cahil insanlara ne anlatsan nafile..

Kalan eşyalarını gelsin alsın,boşanma davasınıda açsın oğlunuz benim bu telefon görüşmemi kimse yapıcı olarak algılamasın dedim.Sonra gene hala oğlunu korudu ki oğlunun ne kadar nefsine düşkün,sorumsuz,kaypak biri olduğunu bilir.60 yaşında babası işe giderken o öğlene kadar uyurken oğullarını gelinlerine kaldırmak düzene nizama sokturması ne kadar güzeldi..Buna rağmen konuştu yıllardır evliliğimi alttan alttan oğlunun izniyle yorumlayan yöneten kadın ay ben karışmam dedi suratıma kapattı..Şok oldum..Normalde iyi kalpli bir adamdır kötülükleri kadar güzel anılarımızda oldu eşimle..Çok kötü olsaydı olmazdı..Haksızlık etmem ben onlar gibi.Eşime yazdım bak oturalım anlaşalım dava açalım 1.5 aydır tek kelime yok.Ekleşsin anca swarmlarda,facebooklarda..Olduğum yerlere engeller taksın,resimlerimizi silsin..Çok adiymiş..

İlk sorum ben o evden onun iğnesini bile vermek istemiyorum.Bana gün yüzü göstermedi.Hergün sorun hergün sorun 2 aylık gelindim bana boşanalım yaaaee diye bir üslupta konuştuğunda bitirmeliymişim..Annesinin bu adiliğinden sonra eşyaları kendi şahsi bile olsa iade etmesem olmaz mı.Kimse o evden hiçbirşey olmamış gibi çıkıp gitsin istemiyorum.Benim evim olduğu için girip çıkamıyorlar.Ve asıl meselem..

Gözlerim ne kadar körmüş..Aşkım ne büyükmüş ki yutmuşum bu adilikleri..Bunlar zaten benim takı paralarımı alıp 2. Gün bozup dükkanlarının tabelasına kadar yapıp borçları gırtlaklarındayken adam oldular..Parmağımdaki alyansı bile ellerine verdim ağlayarak git ver borcunu diye..Annesi babası ona arkası dönerken..Dükkanı sen bu hale getirdin diye ona saydırırken..Bu insanlar hacı olacaklar bile çok yazık..Tek bendim ona arka çıkan o annesine teslim ettiği aklı kullandıran..

Bu adam çok iyi hoştuda gece alemlerini severdi.Götürürdü..Son zamanlarda götürüp hayatımın en kötü gecelerini yaşatırdı.Sarhoş olurdu,yığılırdı..Taşımak benim gencecik omuzlarıma düşerdi..Orda bunu fırsat bilen o aşağılık adamların birkaç kere onun yüzünden tacizine maruz kaldım.Ertesi gün bunu ona ve ailesine anlattığımda lafı devamıda oldu mu gibisine getirdiler taciz etmeleri sorun değildi sanki..Gidip yatmışım gibi.Söyleyemedim babama..Şimdi bunları söylemeli miyim..Adilik olur mu? Bel altı vuruyor denmesin..Kardeşimşe konuştum ve dün gece öldü kahrından..Nasıl durdun neden dayandın abla diye..Sizce..

Kıyamam canım benim, çok bunalmışsın, böyle seni üzecekse defolsun gitsin. Babana anlatma konusunda bisey diyemem ama ben olsam saklamaz cümle aleme yayardım.

Gerçekten nasıl durmussunuz nasıl dayanmissiniz hayret. Bu adamdan kurtulmak kendinize yaptığınız en büyük iyilik olacak sanırım. Allah hayirlisini versin. Inşallah bundan sonrasi aydınlık olur sizin için. Kimse bu duruma gelmek istemez ne hayallerle o gelinliği giyiyor insan ama hayatı da zehir etmişler size. Geçmiş olsun diyim ne diyim.

Allah herkese hayırlı yazılar yazsın.Hayırlı insanlarla karşılaştırsın diye boşuna demiyorlarmış..Sağolun

Kurtulmaya calistigina sevindim. Bosanmak senin icin hayirli olacak. Bence iki tane cop torbasi al, icini kocanin kiyafetlerini koy. Sonrada kapinin onune birak. Bir sekilde esyalarin kapida gel al de. Baskada birsry verme.

Insanlar senın ıçın haca gıtmedı,onu deperlenfırme mercı Allah,senın için gıttı iseler sen değerlendır,karşı tarafın suçu yok,yapmadaydın,adamlara herşeyi yapıyorsunuz,sonra suçlu adamlar,bu adam gelsın yalvarsın,sen barışcan emınım

Böyle bir adamdan ne hayır bekliyorsun ki oturup anlaşmak istiyorsun?
Sana bulaşmasın yeter.
Keyfi yettiği zaman da gelsin alsın eşyalarını ya da doldur poşete gönder babasına.

Su altınları niye verirsiniz anlamam. Verip bide ağlamayın bari

Su altınları niye verirsiniz anlamam. Verip bide ağlamayın bari
Farkındaysanız alıp bozdurdular 2 günde dedim.Bu kadar burda koyuyorsa size yapmayın yorum benim canım yeteri kadar sıkkın ve yorgun kafam bide siz sıkmayın rica ediyorum uğraşamam yani.UMARIM SİZİN BAŞINIZA YA DA KIZINIZIN BAŞINA GELMEZ AHKAM KOLAY BURDA OYLE

Allah korkusundan bahaediyorum,kendileri sürekli bunu dile getirip biz adaletli biz iyi bir aileyiz laf ebeliği yaptıkları için.Hacıya hocaya lafım yok benim bunları bana iyi niyetle kullanmadıkları için burda bahsettim

Başıma gelmedi tabi. Ahkam kesmedim. KOYAN SANA KOYMUŞ

Hiç canını sıkma bence defolsun gitsin kıymetini bilmeyen biri icinde asla üzülme

Başıma gelmedi tabi. Ahkam kesmedim. KOYAN SANA KOYMUŞ

Ne kadar çirkin laflar ne saygısızlık bu ya. Burda yuvası dağılan bi bayan var sıkıntısına ortak olmak için yazıyoruz destek olmuyorsunuz madem hiç yorum yazmayın. Yazmayacaktim ama dayanamadım ya bu ne kötü bir tavır. Çok ayıp çok. Ne demek koyan koymuş. Size bir gün birinin koymayacagi ne malum? Iyi ki ahkam kesmek istememissiniz bide isterseniz ne diyecektiniz. Çok yazık bizler de bayan olarak bi bayana destek vermeyeceksek boş konuşmayalım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…