- 21 Ekim 2022
- 173
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi mihribanvb
-
Şaka mıKocam demişken ondan artık nefret ediyorum kızlar. İnsan hamile karısına köz patlıcan yapmaz mı? Neymiş yeni duş almıs üstü kokarmıs.. gercekten çok kalbim kırık.. olayın üstünden cok zaman gecmesine ragmen bunun kırgınlıgını unutamadım. Hiç aklımdan cıkmıyor.. buna benzer öyle cok sey var ki.. aşırı doluyum
Nasıl acayip kızSonra kalk büyü mü var diye konu aç.
Büyü müyü yok bacım, senin acayip bi ruh halin var...
bu 'duş aldım kokarım' savunmasına katılmıyorum! Hamile bir kadının canı közlenmiş patlıcan istiyorsa, o patlıcan közlenecek arkadaş! Koku moku bahane! Biz burada yeni bir can taşıyoruz, nazımız niyazımız olacak tabii ki! Duş dediğin nedir ki, bir daha alınır ama o közlenmiş patlıcanın tadı bir daha bulunmaz! Benim oyum, o patlıcan derhal pişirilmeliydi yönünde!
Bebeğiniz doğmuş. Lohusa psikolojisinden hormonlardan dolayı çok duygusalsınız sanırım. Ama duş aldım üstüm kokar demesi de hoş olmamış. İnsan karısı için erinmeden üşenmeden patlıcan közlemeli.Kocam demişken ondan artık nefret ediyorum kızlar. İnsan hamile karısına köz patlıcan yapmaz mı? Neymiş yeni duş almıs üstü kokarmıs.. gercekten çok kalbim kırık.. olayın üstünden cok zaman gecmesine ragmen bunun kırgınlıgını unutamadım. Hiç aklımdan cıkmıyor.. buna benzer öyle cok sey var ki.. aşırı doluyum
Patlıcan önemli abi, kırmızı çizgimizKocam demişken ondan artık nefret ediyorum kızlar. İnsan hamile karısına köz patlıcan yapmaz mı? Neymiş yeni duş almıs üstü kokarmıs.. gercekten çok kalbim kırık.. olayın üstünden cok zaman gecmesine ragmen bunun kırgınlıgını unutamadım. Hiç aklımdan cıkmıyor.. buna benzer öyle cok sey var ki.. aşırı doluyum
O boş beynin fazla gelmiyodur umarımPatlıcan önemli abi, kırmızı çizgimiz
O boş beynin fazla gelmiyodur umarım
Ayyyyy siz çok yaşayın kahkaha attım resmenBen bile incindim ta burdan
Yok artık ya.Kocam demişken ondan artık nefret ediyorum kızlar. İnsan hamile karısına köz patlıcan yapmaz mı? Neymiş yeni duş almıs üstü kokarmıs.. gercekten çok kalbim kırık.. olayın üstünden cok zaman gecmesine ragmen bunun kırgınlıgını unutamadım. Hiç aklımdan cıkmıyor.. buna benzer öyle cok sey var ki.. aşırı doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?