Kocam demişken

mihribanvb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2022
173
109
33
28
Kocam demişken ondan artık nefret ediyorum kızlar. İnsan hamile karısına köz patlıcan yapmaz mı? Neymiş yeni duş almıs üstü kokarmıs.. gercekten çok kalbim kırık.. olayın üstünden cok zaman gecmesine ragmen bunun kırgınlıgını unutamadım. Hiç aklımdan cıkmıyor.. buna benzer öyle cok sey var ki.. aşırı doluyum

Şaka mı

bu 'duş aldım kokarım' savunmasına katılmıyorum! Hamile bir kadının canı közlenmiş patlıcan istiyorsa, o patlıcan közlenecek arkadaş! Koku moku bahane! Biz burada yeni bir can taşıyoruz, nazımız niyazımız olacak tabii ki! Duş dediğin nedir ki, bir daha alınır ama o közlenmiş patlıcanın tadı bir daha bulunmaz! Benim oyum, o patlıcan derhal pişirilmeliydi yönünde!

Bebeğiniz doğmuş. Lohusa psikolojisinden hormonlardan dolayı çok duygusalsınız sanırım. Ama duş aldım üstüm kokar demesi de hoş olmamış. İnsan karısı için erinmeden üşenmeden patlıcan közlemeli.

Patlıcan önemli abi, kırmızı çizgimiz

Dunya hassas kalpler icin cehennem iste . Ben de olsam alinirdim ya normalde her istediginiz yapar mi yoksa boyle ayi biri mi normalde de?

Yok artık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…