Kocam eltim hepsinden bıktım

İyi yapmışın sürtsün burnu azcık..Akıllanır belki..Boşayacak bir sebep yok aslında ama eşin kesinlikle ne yaptığının farkına varmalı.

Eltine neymiş, sanki kayınpederin yenilemiş, ya da destek sağlamış. Çekememe olur da, bu kadarına da pes! O eltin kumar borcu olan kaynının eşi mi? Eğer öyle ise nedeni belli, herhalde değirmenin suyu kesilecek diye korktu. Sen kaynının kumar borcuna destek sağlamak için çalışmıyorsun ayar oluyorum böyle insanlara, kocana da helal, sizin fikrinizi sormadık zaten diyememiş. Benim hakkımda da eltim ve kaynım yemek odasına ne gerek vardı gibi konuşmuşlar, sanki onlara ödettim. Tabii, nişanlımın yapması gereken bişey varken yemek odası lüks tabii, hep milletin yararına yaşayıp harcayacağız.. :KK14:

Kızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça:KK61:

üzgünsün ama sana çok iyi yapmışşsın diyorum..evlenenleri bi rahat bırakın artık ya görümceler, eltiler kv ler..

O akşamki eşinizle gecen konusmayı tartısmay biraz daha detaylandırır mısınız...neler konusuldu ki iş lanet olsunlara geldi

bence bu adamı evet boşa
etrafta kendı paralarını abıye kaptırmayacak coook adam
kayınpederın destegıyle araba alındıgında sevınenndeeee coook adam var
ılla bulursun
sızınkı olmamıs

Bu haksızlık karşısındaki duruşunuz takdire şayan fakat boşanmak kavramını biraz kolay mı kullandınız sanki? Çünkü ben bebek beklediğinizi okuyunca onu düşündüm. Olayları yaşayan ve kişilere katlanan sizsiniz o yüzden siz çok daha iyi bilirsiniz ne yapmanız gerektiğini, ama eğer tekrardan eşinizle araları düzeltip yeni bir başlangıç yapacaksanız evinizi de yenileyip o aileden mümkün olduğunca uzaklaşın derim. :KK39: Herkes kendi çorbasına baksın.

kızlar rahatsızlandım ve bir geceyi hastanede geçirdikten sonra bugün ailemin evindeyim,babamın durumdan hala haberi yok sadece rahatsız oldugum için annem baksın diye burda kaldığımı düşünüyor.Eşim hastaneyede,gün içinde annemlerede geldi.telefonlarına çıkmıyorum geldiğindede yanlız kalmıyoruz henüz birşey konuşmadık yani.Kayınvalidemler gelmek istediler annemi aradılar kesinlikle kabul etmedim.burda internete giremiyorum pek durum olmuyor,kararımda bir değişiklik yok.. ilgilenen herkeze teşekkürler iyi akşamlar.

Canım boşanma ama haddini bildir eşinin de ailesini de. Uğraşsın zorlansın hemen yelkenleri suya indirme ki indirmeyecek gibisin zaten. Umarım herşey istediğin gibi olur.

eşine hayatının en büyük dersini vermek senin elinde şu an konu sahibi,sabret zorla kendini bir ay köpek olsun kapında lütfen...barışırsanda eltiye ve abiye yapılan maddi yardımın tamamen kesilip görüşülmemesi şartıyla dön o eve.

eşine hayatının en büyük dersini vermek senin elinde şu an konu sahibi,sabret zorla kendini bir ay köpek olsun kapında lütfen...barışırsanda eltiye ve abiye yapılan maddi yardımın tamamen kesilip görüşülmemesi şartıyla dön o eve.

Tuttum bu fikri. Hayatinin dersi olur elti hanima.

böyle açık vve kararlı kadınlarada bayılıyorumm tebrik ederim sizi sürtün burunnu eltinin lafıyla sana lanet yagdıran koca herseyi hakederrr

hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne karar vereceğini çok merak ediyorum.

kızlar rahatsızlandım ve bir geceyi hastanede geçirdikten sonra bugün ailemin evindeyim,babamın durumdan hala haberi yok sadece rahatsız oldugum için annem baksın diye burda kaldığımı düşünüyor.Eşim hastaneyede,gün içinde annemlerede geldi.telefonlarına çıkmıyorum geldiğindede yanlız kalmıyoruz henüz birşey konuşmadık yani.Kayınvalidemler gelmek istediler annemi aradılar kesinlikle kabul etmedim.burda internete giremiyorum pek durum olmuyor,kararımda bir değişiklik yok.. ilgilenen herkeze teşekkürler iyi akşamlar.

Geçmiş olsun şu anda nasılsınız?

Canım çok geçmiş olsun iyisindir umarım dikkat et kendine

Önceikle çok gecmiş olsun...

ama bu güçlü duruşun susan tüm kadınlara örnek olsun..Eşinizi az daha süründürün sonrasınd a bu konu hakkında agzını dahı acamz.Ohh olsun :rolleyes:

Tebrik ederim sizi ayrica cok gecmis olsun..
Bosanacak bir konu yok ama bu sefer kesinlikle burnu sürtsün..
Ben sizin yerinizde olsam maddi yardimi tamamen kesmesi sarti ile eve dönerdim..
Gelismelerden haberdar edin..

Back
X