Kocam enerjimi emiyor

mavihuzur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
27
0
36
Balıkesir
Ben normalde hayat dolu, esprili , ortamlarda rahat davranabilen hayatın pozitif taraflarını görebilen bi bayanım. Belki inanmayacaksınız ama eşim enerjimi bütün pozitşfliliğimi alıp götürdü.
Biz birbirimizi çok severek evlendik sonra hiçbişey eskisi gibi olmadı. Herşey köprüyü geçene kadarmış bunu kendi söyledi. Öyle bi durumdayız ki eşimin yanında artık rahat konuşamıyor, gülemiyorum kasılıyorum sadece. Hani vardır ya bi insanla karşılaşırsın bütün enerjin yok olur, eşimde bana bunu yapıyo. Söylemek istediklerim boğazımda düğümleniyo. Yemeklerimi, temizliğimi, bebeğimle ilgilenmemi, giyinişime herşeyde eleştiri. İletişimsizlik var aramızda . Bi konuda tartışsak ya susturuyo beni ya dönüp gidiyo . Kendime güvenim kalmadı .
Ne yapacağımı bilmiyorum. Kişisel gelişim adına çok yazı kitap okudum ama sanki hepsi kafamdan silindi .
Sorunumuda kişisel gelişim yolunda çözebileceğimi düşünüyorum yardım edin ❤️

hayat kitaplarda yazdığı gibi olmuyo öncelikle onu söyleyim kurallarla taktiklerle de bi yere varılmıyo çünkü karşılaştığımız insanlara bu kuralalların sonuçları. neden herşeyi eleştiriyo anladığım kadarıyla sana saygısı kalmamış ve fazla monotonluk bi aradalık var sanırım biraz özlemeye ihtiyacı var bide seni kendine bağımlı gibimi görüyo sanki bana öyle geldi bu rahatlığın ve eleştirilerin en büük sebei erkeklerin kadınları kendine bağımlı görmesi eğer üzerien düşüyosan bunu sakın yapma benşe neden ilgilenmiyosun beni sevmiyomusun vs gibi şeyler bunlar onları daha çok havaya sokuyo saygısızlığa itiyo

Üstüne düşmüyorum, niye ilgilenmiyorsun falan da demem. Beni kendinde garanti görüyor bunun farkındayım çünkü sevgililik dönemimizde beni terk etti ben çok peşinden koştuğum için. Eşim farklı bi kişilik çözemiyorum. Hayata bakışı Erkeklerin egemenliği üzerine . Erkek isterse kadın yapmalı evet demeli diye düşünür. Eleştiri konusu sadece bana değil bu arada herkese. Mesela Bi restoranda garsona bile servisi için yüzüne tşk eder arkasından "geri zekalı garson servisi geciktirdi " der

dediklerimden bi tanesi işte garanti görme konusu. malesef öyle oluyo bazıları şımarıyo

yanlis anlama ama komsunun tavugu kaz gorunurmus. Seni baskalariyla fazla mi kiyasliyor acaba ?

yanlis anlama ama komsunun tavugu kaz gorunurmus. Seni baskalariyla fazla mi kiyasliyor acaba ?

Annesiyle kıyaslıyor. Annemin yemekleri, temizliği, onun ilgi alakası vs... Tabi eşimin haddinden fazla annesi babası kız kardeşlerine maddi yardımda bulunmasındanda kaynaklanıyor. Benim evinde bulaşık makinem yoktu kız kardeşi evlenirken ona gitmiş almış haberim bile yok ağzından kaçırmıştı. Sırf bu yüzden ailesini sevmiyorum artık zaten

allah yardımcın olsun bi psikologa gdip danışsan ?

tamda tahmin ettigim gibi kafasinda mukkemmel olan bir profil cizmis annesi.Onlari mukemmel gordugu icin onlarin yaptigi hersey sahane ama seninde insan olarak guzel yaptigin seyler vardir bunlari on plana cikart. Mesela annesi tabiki guzel yemek yapar.ama sende belki guzel kek pasta yapiyorsundur. Her insan ayni degildir. Bazi seyleri onlar guzel yapar bazi seyleri sen guzel yaparsin. Mesela erkekler komsu kadinin sadece iyi yonlerini gorur evde ailesine kocasina nasil davrandigini bilemez o yuzden sanki komsulari mukemmelde kendi karisi 2 ci sinif bir kadinmis gibi davranir.Herseyin gorundugu gibi olmadigini ona gostermen gerekiyor.

Bu hayatta hersey iki tarafli. Mesela bir kadinin davranislarini kocasi belirler. Kadinlar iligiye alakaya muhtactir. Sana bir cicek alsa balim bocegim diye kucaklasa sende mutlu olursun ve onu mutlu edersin. Seni rencide ederek degismeni beklemesi cok mantiksiz. Sana gosterdigi ilgi alakanin karsiligini alicagini ona bildir.

Ailesine hicbir zaman cephe alma. Yoksa kotu kisi sen olursun. Hakliyken haksiz duruma dusme Sadece sen onlara karsi iyi niyetini surdur ama bazi seylere kirildiginida belirt soyle.

Çok doğru sev beni seveyim seni diye bi laf var aynen öyle. Eşimin yüzüne belli etmem zaten ama o yokken ailesine alttan alttan söylüyorum zaten rahatsız olduğum şeyleri. Çok da yüz vermiyorum mesafe koydum araya onlarda farkında. Birde ellerini de çekseler cebimizden daha mutlu olacağım

sende etrafinda goruyorsundur. Kadin sacini supurge eder ama nankor kocasina hala yaranamaz ama bazi kadinlarda ihmal eder ama bir aksam yemek yapti mi erkek karisina iltifatlar yagdirir. Ama hergun herseyi dort dortluk yapan kadin onlari yapmasi o kadar dogal ve olagan olmus ki erkek kiymetini bilmiyor. Biz kadinlar erkekleri fazla simartiyoruz ondan sonra tepemize cikiyorlar.

Aferim ailesiyle ne kotu ol nede dost. Mesafeyi koru o kadar. hani diyorlar ya seviyeli bir iliskimiz var diye aynen oyle olcak iste.

canım ben sana deneyimimianlatayim.esimle severek evlendik ve ben eşime karşı çok böyle ten teması yapan biri idim yakin temas kurar yanağıni karnini oksar dizinde yatar hic bişey yapmasam makas alırdım onu çocuk gibi sıkıştıripseverdim.bisure sonra bu yan etki yapti simardi.hep dokunma sevme hareketlerini bendenbekledi karsiliksiz eksik kaldim. Sonra baktım olmuyo hep ben.tentemasini kestim.dozunda resmi ve ciddi oldum.simdi o bana yaklaşıyor.mutluyum böyle. Çok yapısip cilvelenmek gulec olmak iyi degilmis eşe karşı...ağırdan satmak lazimmiş.uzaklaş ciddi ol soguk ol biraz .uzulecekmi neden boyle diye sorcakmi bakalim....

Ah be yavrum denedim öylede hiç umrunda değil. Yoruldum artık acaba bugün neyimi eleştirecek , ne için azarlayacak , yine ufacık bişeyden yüzüme mahkeme duvarı gibi mi bakacak. Ama artık karar verdim . Ben elimden geleni yaptım. Sevgililik zamanımızda nasıl davrandıysam ona öyle yapıyorum artık. Yaranmaya çalışmaktan vazgeçiyorum ona şu andan itibaren . Anın tadını çıkarıyorum . Yeter yahu 😜

Benimde erkek arkadaşım bütün enerjimi emiyordu resmen ve ben ona sırıl sıklam aşıktım 😞 ama şuan herşey normalleşti gibi💘

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm canım benim esimde canımı sıktı bugün arkadasın dediği gibi ben cok yanasıyorum hep ben yanagını sıkıyorum ben seviyorum yaklasıyorum.hep ben.hafta içi beraber oturmak için hep onun tv programlarını izliyodum bi günde benim istediğim kalsın dedim baska odaya gecip tv actı.canım cok sıkıldı ben onun için sevmediğim seyleri izlerken.cok pofpofladım bende üstüne düstüm.cektim baska odaya geldim bundan sonra kendi keyfime bakıcam.benimkide elestiri bidaha elestirnce karsılıgnı vericem

Son düzenleme:

Ah benim canım. Sanırım onlara kendimizi fazla kaptırmışız. Toparlanmamız şart , biz bu kadar kendimizi onları adadıkça yıprana biz oluruz. Kocalarımız bizimle ilgilense de ilgilenmese de , istediklerimizi yapsada yapmasalarda kendi kendimize yetmeyi öğrenmeliyiz benim canım. Boşvereceğiz bi şekilde kolay olmayacak belki ama bi kere geliyoruz dünyaya, kimse kimsenin kahrını çekmeye mecburiyeti yok. 👻

Ya ben evli degilim bilmiyorum da cok pis huyum vardir hep ne kadar ekmek o kadar kofteciyimdir. Tamam ask iliskilerimde mutlu olmadim ama baktigimda cok ilgisizlermis hep ve bende zsten cok ustlerine dusmemisim yani. Oyle olmak gerekiyor sanirim biraz.

kaliteli bir hayat için enerjimizi sömüren bize yoran insanları hayatımızdan uzaklaştırmak gerek diye düşünüyorum ancak eşinizse biraz sabredip onunla bu konuyu daha sık konuşmanızda fayda var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…