Kusura bakma da eşin de pek güvenilecek değil. Kesin tavrını koy.
[/QUOTE![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma da eşin de pek güvenilecek değil. Kesin tavrını koy.
[/QUOTE![]()
İnsan ne yapacağını bilemiyor kendine kızıyorsun kapıyı vurup gidemediğim için eşine kızıyorsun affedemiyorsun çocuklar var zor gercektenOha
Bu depresyon nedir böyle
Kocanın kafasını kazısaydın ne diye kendi saçını kısaltıyorsun![]()
peki kadının hayatında biri var mi evli felan mi acaba ...kadında nasıl yüzsüz daha önce birlikte olmuş adamın yanina tekrar niye geliyor kiEvet bende ne yapacağımı şasırdım evde huzur yok hep tartışıyoruz sürekli ben geçmişe sünger çektim aklıma bile gelmiyor sen benim aklıma sokuyorsun diyor nekadar cümle sarf etsemde kendi bildiğini konuşuyor tamam kadını uzaklaştırdı ama ben artık kendisine güvenmiyorum nasıl toparlayacam kendimi bilmiyorum
Ne saçmalıyorsunuz ya bu şekilde yorum yapacağınıza hiç yapmayın daha iyi evliysen dilerim aynı yerden sınanırsın..Haklısın. Keşke şikayet etse bu durumu. Araştırılır gerekiyorsa ceza alırlar.
Kadın şuan evli onlar için evli olmak engel değilki değişik insanlarpeki kadının hayatında biri var mi evli felan mi acaba ...kadında nasıl yüzsüz daha önce birlikte olmuş adamın yanina tekrar niye geliyor ki
nasıl bu kadın yaaa unutmamış bence eşini ...O kadını ne yap et eşinden uzak tut bence ,tehlikeli olan kadın ...evliyken esinle aldatmış baksana...Kadın başkası ile evli çocuğu var eşimin benimle iki coçohu var ayrıca o kadın kocasını eşimle aldatmış tabi bunlar olurken eşim bekarmış şimdiyse iş yerine kadın gelmiş asozial gençler ile yardım ediomuş şuan uzaklaştırdı
Türkiyede böylesi kurumların olmadığını düşğnorum ben yurtdışındayımYok kadın değil, getirdiği gençler öyle imiş. Sanırım veli izni ile çalışıyorlar. Devlet yönlendiriyor maaş verme yok. Adamın işine geliyor. Aşağıda öyle yazmış. :)
Kendisi asozial değil çalıştığı kurum asozial gençleri bu tür işlere gönderiyor sırf mesguliyetleri olsun diyemaşallah pek asosyalmiş çekingenmiş önceden birlikte olduğu evli adamın yanına tekrar gelebilmiş hahah
Benim kendisine tokat atmış olmam ve aramızda öyle bir tartışmanın yaşanmış olmasından dolayıUyruguna kadar yazmışsınız , kocanız hangi uyruktan ? Kadın kendi kendine kocasını aldatmadi değil mi ?
Karakterse , karşılıklı yapılmış. Evli biriyle birlikte payı eşiniz seçmiş.
....
Tokat atıp, çekiştirip , hakaret ettikten sonra ağlamasını gerçekten anlamadım.
Ne varmış ki geçmişte olan biriyle tekrar iletişimde olmakta.
Iş yapıyorlar sadece. Onu ağlatan ne gerçekten merak ettim. Suphelensem bundan suphelenirdim.
Sizin yazdığınız soruların aynını bende eşime sordum verdiği cevap deli ediyor insanı diyor biliyordum sen izin vermezsin ondan söylemedim şimdide sen izin vermiyorsun istemiyorsun diye gönderdim gelmesin ama şöyle bişey oldu dün gece birinden öğrendim kadın eşinden boşanıyormuşEşiniz masum olsa bu kadar tepkinize izin vermezdi. Sanki kendi vicdanını rahatlatmak istemiş gibi geldi.
Ayrıca madem masum neden 1 yıldır saklamış bu durumu? Bile bile diğer ismi vererek sizi yanıltmış. Hedef şaşırtmış adeta.
Kadın evliyken eşimle olmuş diyorsunuz. Belli ki ikisi de bunu normal gören insanlar. Şu anda neden görmesinler? Siz duyar duymaz da iş yerine gelmesini engellemiş. Bir anda ihtiyacı mı bitti? Böyle bir durum olmasa yine devam ederdi çalışmaya. Delilleri yok ediyor adam.
Yani bende olsam affedemezdim aklima neler gelir valla zor islerKovdu ama ben yaptığını affedemiyorum oyüzden aramız düElmiyor