Kocam evden gitmekle tehdit ediyor paylaşayım

bencede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
11
0
86
İzmir
Düğüne gitmeyecem diye sudan sebepten anasının evine gitmekle tehdit ediyor.
Bu adam neden psikoloğa gitmiyor bize baskı uyguluyor
Giderim ha anama diyen kocası olan var mı?
Bana mı denk geldi böyle Koca

Son düzenleme:
Ilk defa duydum cekilmez boyle koca canim allah kolaylik versin.
Ama sana tavsiyem tavrini koy.Giderim giderim deme gideceksen cek git de bakalim tehditinden korkma.

şımarıklıktan başka bir şey değil. kadın da yapsa şımarıklık, erkek de. konuşma yap deyin siz de. çocuk mu bu? kaç yaşında merak ettim.

:9: :9: Kız güldürdün beni...
Böyle koca bir bende mi? Demiş ya , kıyamam :1:
Valla ben de ilk defa duydum canım, ama mutlaka vardır böylesi...
Resmen tehdit ediyor demek ... Üstelik sadece düğüne gitmek istemediğin için.
Niye gitmek istemiyorsun, eşin gitmek istiyormuş eşlik etsen olmaz mı canım ?

bu da farklı bi tipmiş valla çok mu ana kuzusudur ya da sen ailesiyle görüşmesinden rahatsız mı oluyorsun...senin onsuz yapamayacağını mı düşünüyor..hiç gidersen git dedin mi

Konuyu tam anlamamakla birlikte eşine; na kapı orda, cıkarken de ardından kapa

de :D

Gercekten tahammül etmesi, saqbretmesi en zor partner cinslerinden biri olsa gerek.
Allah im hayirlisini versin cocuguma coluguma ama insan bu tür davranis sergileyen insanla konusmaya, tartismaya, fikir alisverisine korkar.
Bir bayana bile tartismalar, sürtüsmeler sirasinda bosanmak, evi terketmek gibi sözleri yakistiramazken bir erkekte bu cok itici geldi:S
Yani söyle bir düsünüyorumda sanirim ben olsam " giderken bohcanida topla git" derdim.

roller karışmış gibi :) genelde bayanlardan duyulur böyle laflar..gitsin canımm sende saçından sürükler getirirsin geri :) şaka bi yana da bence blöf yapıyor

enteresan bi durum ne diyeyim tatlım ben eşimden böyle bieşey duymadım hiç .bende kavga esnasında dahi böyle şeyler söylemem allah sabır versin sana :)

gitmişken anasına selam da söylesin
töbeee töbeee
mahallede çocuklar kavga edip ağlayınca koşup annesine şikayet eder anne de gelir öteki çocukları azarlar ya bununki de aynı hesap
Allah akıl fikir versin:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kibar bir dille," tabi istiyorsan elbette gidebilirsin, ben seni dönüste alirim" deyin.:1:

Düğün kimin düğünü ki böylesi inat etmiş eşiniz ?

Sorunları çözmek, sizinde fikrinizi almak yerine bohçasını alıp annesinin evine gitmeyi tercih eden eşle yaşamak çok zordur.

Fakat birde diğer yönden düşünün, ''çık git, ya da bir daha bu eve uğrama düğüne gidersen'' demesi çok daha zor olurdu.

Annesinin evine gitme isteğinde olan erkekler savaşmak daha kolaydır. :) Gidecekte geride dönecek odur.

Tehditlerine boyun eğmeyin.

''Bu yaptığın rolleri değişmektir.. Bu durumda konuşarak anlaşmak yerine hüküm vermeyi ve annenin evine gitmeyi tercih ediyorsan kırılırım ama dur demem sana. ''

şeklinde ufak bir konuşma yapın gerisini ona bırakın.

allahım akıl versin yaff karı kılıklı oneymiş ögle gitsin anasının evine

senden slm söylesin dha neler duyacağız yaa.....

genelde kadınlar der o lafı sizin evde roller değişmiş

işin zor tatlım allah sabır versin.....

ayrıca anasının evine gidince ne yapacakmış küsmü gidecekmiş alllahım yaaa

bir bayan için ne zor bir durumdur ama senin adına çok üzüldüm tatlım

bu gidişe bir dur demelisiniz her kavgada yada her aklına estiğinde anamın evine gidiyorummu denir

bu bayan içinde geçerli erkek içinde....ama ilk defa duydum böylesi bir durumu:44:

Back
X