Ne blöfü kardeşim bi kere gitmiş evden telefonlarını açmadı nereye gittiğini bilmiyoruz Sonra Anasının yanına memlekete gitmiş çıktık sokaklarda çocuğumla aradık polise de söyledik
Kocanızın kıymetini bilin tehditçi kocayla uğraşmak zor
böylesini ilk defa duyuyorum genelde kadınlar bu şekilde konuşur yada erkekler babanın evine gönderirim der ama ben anamın evine gidiyorum diyeni ilk defa duyuyorum:26:gerçekten zor bir durum Allah sabır versin sana canım
böylesini de ilk kez duyuyorum hep mi böyle eşin Allah yardımcın olsun aranız da başka sorun varmıydı çok saçma geliyo ama sizin ve çocuk için zor kayınvalideni ara ögren durumunu istiyorsan sabırlı ol alt dan da pek alma alışmasn böyle
Düğüne gitmeyecem diye sudan sebepten anasının evine gitmekle tehdit ediyor.
Bu adam neden psikoloğa gitmiyor bize baskı uyguluyor
Giderim ha anama diyen kocası olan var mı?
Bana mı denk geldi böyle Koca
O ne yaa! İstediği yapılmadığında ağlayarak yaptıran çocuklar gibi :)) Al karşına güzelce konuş,sebebi ne olursa olsun tehditle iletişim kurulmaz,1 alttan alınır 2 alınır 3.de kim olsa patlar.
valla canım aynı tipten bende de vardı.6 aya 1 seneye bi gidecem derdi ve gittiği de olmuştur.ben getirdim tekrar geri:)))ama en sonunda gene gidecem dedi ve boşandık:)) ay sinirimden gülüorum.inan tahammülü çok zor bu tiplerin.şimdi de gelecem diyo:))ama o kapı kapandı artık....tavrını koy ve asla müdahale etme, gidecekse gitsin tıpış tıpış geri gelmek isteyecek göreceksin!!!ama asla taviz verme...
canım benim kıyamam kırdın mı seni sadece o nasıl sana muamele ediyorsa sende ona öyle yap ki bir kere nefsnde yaptıgını tatıp bir daha yapmasın diye söylemiştim, ayy tatlım konun adına yanlış bişey söylediysem kusura bakma lütfen(
ayaklarına kapansam yine iyi ben neler yaptım gitmesin diye.çalışıp kendine bakarsın diyo.çocuğada annen beni kovdu derim diyo.herşeyin cevabı hazır.o kadar zorki anlatamam kendi kaybetti derim hayatıma bakarım diyo.ne dönermiş ne düşünürmüş .öylede yapar eminim hiçbişiyi takmaz kafasına çünkü.doğumdan sonra boşanalım dedim napiyim
canım benimkinin ağzına tesbih olmuştu boşanmak artık.her kavgada boşancam gidecem derdi.bilmiyorum belki de blöftü.ama bende insanım ve sonuncuda artık tamam ne yapacaksan yap dedim.ve beni babamı günde kaç sefer arıyodu boşancaz falan diye en sonunda boşandık.ama şimdi deli gibi sürünüyo ve pişman.iş işten geçti....
Fadime eski eşin babanı arıyormuş, benim eşim de annemi babamı arayıp onları üzüyor. Sanırım ben güçlü durduğum için onları üzmek amacında.
Sende sanırım Babana düşkündün ondan babanı aramış olabilir