kocam eve geç geliyorr yardımm

fatmaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
109
21
98
arkadaşlar 3 yıllık evliyim.eşim artık okadar değişti ki eve gelmemek için bin türlü sebepler buluyor,gece yarısı eve geliyor,arkadaşlarıyla berabear kahvede okey oynuyor,üstelik hergün,başkası bişey isteyince hemen yapıyor,ben bişey isteyince kırk bahane.böle evlilik olur mu sizce hergün gece eve gelinir mi?üstelik 2 yaşında bi kızımız var onada ilgisiz.okadar üzgünüm ki ona söylüyorum,haklı çıkmaya çalışıo,devamlı azarlama modunda.artık dayanacak halim,gücüm kalmadı.ailem naparsam yanımda,sizce napmalıyım,akıl verin bana

arkadaşlar 3 yıllık evliyim.eşim artık okadar değişti ki eve gelmemek için bin türlü sebepler buluyor,gece yarısı eve geliyor,arkadaşlarıyla berabear kahvede okey oynuyor,üstelik hergün,başkası bişey isteyince hemen yapıyor,ben bişey isteyince kırk bahane.böle evlilik olur mu sizce hergün gece eve gelinir mi?üstelik 2 yaşında bi kızımız var onada ilgisiz.okadar üzgünüm ki ona söylüyorum,haklı çıkmaya çalışıo,devamlı azarlama modunda.artık dayanacak halim,gücüm kalmadı.ailem naparsam yanımda,sizce napmalıyım,akıl verin bana

Eşinizle konuşmaya çalışın, derdi neymiş? Belki size yansıtmak istemediği bir problemi olabilir, maddi bir problem, veya başka bir şey..
Çünkü evli bir erkeğin eve her gün geç gelmesi normal değildir, arada belki arkadaşlarıyla vakit geçirmek için çıkabilir ama üstelik 2 yaşında bir bebeği var, hiç normal değil. Hemen kestirip atmayın, sorunun kaynağını öğrenmeye çalışın.

kesinlikle ailesiyle alakalı değil annesine bahsettim biraz çok üzülüyor,oğlum neden böyle diye.arkadaşları için canını verir:öyle bi zihniyette:

Altında mutlaka başka sebepler vardır. İlk önce onları çözmeniz lazım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşım bence hemen panik yapma ,medeni bi şekilde bu akşam oturup bi konuşun yoksa bu sıkıntıyı atlatamazsın. en iyi çare konuşmak açık açık dersini söylesin bakalım

Benimki de seninki gibi sayılır. Kahvede kağıt oynamaya bayılır. Bıraksam her gece gider. İzin verme canım. Hemen boşanacak halin yok sonuçta.

konuşmaya çalıştım defalarca,ama konuşmaya gelen bi insan deil,bu benim zevkim yaa herkesin evliliği çokmu güzel,herkeste kötü huy vardır benimde bu diyo.yapıcı deil yani.artık okadar sıkıldım ki her gece yalnız yatağa girmekten.:(napcam bilmiorum

Karşınıza alın konuşun bakalım derdi neymiş. Sesini yükseltmesine ya da olayı tartışmaya çevirmesine izin vermeyin. Baktınız olmuyor aileleri bir araya getirip hep birlikte konuşun. İşin ciddiye bindiğini anlasın. Derdini anlamadan bu konuda karar vermek sizin için doğru olmaz.

Karşınıza alın konuşun bakalım derdi neymiş. Sesini yükseltmesine ya da olayı tartışmaya çevirmesine izin vermeyin. Baktınız olmuyor aileleri bir araya getirip hep birlikte konuşun. İşin ciddiye bindiğini anlasın. Derdini anlamadan bu konuda karar vermek sizin için doğru olmaz.

kaç kere konusuldu ailelerle,bi hafta düzeliyor sonra yine devam.sabrımın kalmadığını anlatmaya çalışıyorum ama anlamıo

konuşmaya çalıştım defalarca,ama konuşmaya gelen bi insan deil,bu benim zevkim yaa herkesin evliliği çokmu güzel,herkeste kötü huy vardır benimde bu diyo.yapıcı deil yani.artık okadar sıkıldım ki her gece yalnız yatağa girmekten.:(napcam bilmiorum

Bir gece eve almasan ters mi teper acaba? ailesi ne diyor, babası yok mu? alsın karşısına konuşsun.

Allah yardımcın olsun canm suanda cok dolusun sakinleş güzelce abdestini al duanı et inşallah allah yardım eder

aynen şuan okadr doluyum ki saatlerce ağlasam rahatlarmıyım bilmiom,dua ediorum inşallah bi gün bu yaptıklarına pişman olur ve inşallah iş işten geçmiş olmaz ozaman

Oturdugunuz yerden tasınsanız kabul etmezmi

başka şehire gidemeyiz,ikimizinde işi bu şehirde,semt olarakta yeni değiştirdik evimizi.zaten altında son model arabası var ona göre farketmez biri arasın hemen geliyorum der gider.yeterki arkadaşları mutlu olsun evdekinin önemi yok

Back
X