kocam eve geç geliyorr yardımm

aynen şuan okadr doluyum ki saatlerce ağlasam rahatlarmıyım bilmiom,dua ediorum inşallah bi gün bu yaptıklarına pişman olur ve inşallah iş işten geçmiş olmaz ozaman

ay kıyamam yaaa :( çok zor bi durum Allahım herkesin evine huzur mutluluk versin. aklına kötü bişey getirmek istemem ama ben olsaydım öyle yapardım telefonunu karıştırıyo musun. ?ben hiçbişey yokken bile kurcalarım da

ay kıyamam yaaa :( çok zor bi durum Allahım herkesin evine huzur mutluluk versin. aklına kötü bişey getirmek istemem ama ben olsaydım öyle yapardım telefonunu karıştırıyo musun. ?ben hiçbişey yokken bile kurcalarım da

telefonunu devamlı kurcalarım,öyle kadın falan yok kadınlarla uğraşmayı falan hiç sevmez,bunun tek derdi kahveye gidip oyun oynayıp,arkadaşlarıyla saatlerce muhabbet etmek

Benim eşim bana böyle yapsa beni takmayıp arkadaslarıyla gezse tozsa bende onun yaptıgnn aynısını yaparım nasıl bişeymiş görsün

çocuk var bende onun gibi olsam çocuğum nolur yazık kuzuma.herşeyin en iyisini hakedio bebeğim benim.bebeğim için yapamam bunu.ama inan yaşamasını çok isterdim empati kuramıyor,en azından görmüş olurdu

arkadaşlar 3 yıllık evliyim.eşim artık okadar değişti ki eve gelmemek için bin türlü sebepler buluyor,gece yarısı eve geliyor,arkadaşlarıyla berabear kahvede okey oynuyor,üstelik hergün,başkası bişey isteyince hemen yapıyor,ben bişey isteyince kırk bahane.böle evlilik olur mu sizce hergün gece eve gelinir mi?üstelik 2 yaşında bi kızımız var onada ilgisiz.okadar üzgünüm ki ona söylüyorum,haklı çıkmaya çalışıo,devamlı azarlama modunda.artık dayanacak halim,gücüm kalmadı.ailem naparsam yanımda,sizce napmalıyım,akıl verin bana

Öncelikle inşallah düzelir diyeyim. Yerinde olsam eğer eşini seviyorsan onun için evde güzel bir masa hazırlardım yada dışarıda güzel bir yemek ayarlardım. Onu sevdiğimi ve ona müdahele etmek istemediğimi , onunda arkadaşları olduğu ve onlarla pek tabi vakit gecirebilecegini söyler ama onu evde görünce ve birşeyler paylaşınca çok mutlu olduğumu söylerdim( ne kadar dikleşirsen o kadar kötü olur çünkü) şuna inan çoğu erkek evden ziyade arkadaşlarıyla vakit geçirmeye bayılır. Daha geçen gün bizim ki ben sahura kadar yokum arkadaşlarımla olacagım dedi. Ben de aaa canım sensiz ben ne yaparım çok üzüldüm dedim ve ohhh gidemedi:))) sahura kadar oldu:) başka? Kısaca arkadaşım güzel dille ikna ederek ve kendin konuşarak bence dene tekrar , aileyi daha sokma devreye etkili olmamış zaten. Benim uyguladıklarım bunlar evimde .. Sanırım sırrı da biraz işi bilmekte.. Ben eşim yokken çok bunaldığımı ve çok üzüldüğümü söyleyip durduğumdan ve davranışlarımla bu söyledikleri desteklediğimden dikkatli davranmaya çalışır. Benim diyeceklerim bunlar inşallah düzelir...

onunla konuştuğumu duysa kızar bana,arkadaşıda evli 3 çocuğu var üstelik ama hiç takmıo,aynı o gibi oldu buda

Kizarsa kizsin bosverin. Ilgisini kaybetmis evlilige, evlat sahibi olmaya. Yapilabilecek yanlislar kapinizi calmaya baslamis ne yazikki. Evlilikte mutsuz oldugunu dusunuyordur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yapacaginiz şey bir sure gizemliyi oynamak.
O sormazsa söylemeyin .
Biraz geri çekin kendinizi.
Yuzunuz sirke satsin.
Sorarsa birşey yok abartma de.

Bu gösteriyor ki size karşı ilgisi, sevgisi yok. Bütün gün sizi evde yalnız bırakıyor. Akşam eve gelmiyor, çocukla ilgilenmiyor. Kendi hayatını yaşıyor, sorumluluk almak istemiyor. Demek ki evlilik hayatından mutlu değil. Bu şekilde bir karı koca ilişkisi olmaz. Bir adama zorla kendini sevdirtemezsiniz. Seven erkek ilgili olur zaten. Bu kadar net. Gerisine siz karar verin.

Son düzenleme:
Eşiniz siz evde varsınız nasılsa hangi saatte gelirse gelsin evdesiniz bunu biliyor...
Sizsiz hayat yaşıyorsa sizde aynısı yapın..
İlgi alakayı kesin, onu umursamayın surat yapın...
Size nasıl davranıyorsa öyle davranın baktınız ki hiç umursamıyor fark bile etmiyor o zaman sorun bana göre büyük :26:
Çocuğunu daha küçük fazla birşey anlamaz ama biraz daha büyüyünce daha sıkıntılı..

arkadaşlar 3 yıllık evliyim.eşim artık okadar değişti ki eve gelmemek için bin türlü sebepler buluyor,gece yarısı eve geliyor,arkadaşlarıyla berabear kahvede okey oynuyor,üstelik hergün,başkası bişey isteyince hemen yapıyor,ben bişey isteyince kırk bahane.böle evlilik olur mu sizce hergün gece eve gelinir mi?üstelik 2 yaşında bi kızımız var onada ilgisiz.okadar üzgünüm ki ona söylüyorum,haklı çıkmaya çalışıo,devamlı azarlama modunda.artık dayanacak halim,gücüm kalmadı.ailem naparsam yanımda,sizce napmalıyım,akıl verin bana

önce bir nedenini öğren
evet altından hoş şeyler çıkmayacak gibi
ama nedenini bilmeden de eve geç geliyor diye yuva yıkılmaz
:34:

Bu gösteriyor ki size karşı ilgisi, sevgisi yok. Bütün gün sizi evde yalnız bırakıyor. Akşam eve gelmiyor, çocukla ilgilenmiyor. Kendi hayatını yaşıyor, sorumluluk almak istemiyor. Demek ki evlilik hayatından mutlu değil. Bu şekilde bir karı koca ilişkisi olmaz. Bir adama zorla kendini sevdirtemezsiniz. Seven erkek ilgili olur zaten. Bu kadar net. Gerisine siz karar verin.

ewet gece eve geç gelir,gündüz 3 e kadar uyur.sonra dışarı çıkar,bi 5 dk uğrar.sonra gider geç gelir aynen böyle geçiyor günlerimiz.ama bugün herşeyi konuşcam onunla yoksa böyle bi hayatı daha fazla sürdüremicem:(

geç gelme nedeni belli.gidip kahvede oyun oynamak.zaten çocuk olmasa çoktan bitmişti,sabrediyorsam çocuk için

alkol uyuşturucu gibi bir bağımlılık bu malesef
:50::50::50::50:
açıkcası işini bilen ve yapıcı bir kadın olup
bu sorunu çözebilrsin

eşinin ilgisini eve yönlendir

ewet gece eve geç gelir,gündüz 3 e kadar uyur.sonra dışarı çıkar,bi 5 dk uğrar.sonra gider geç gelir aynen böyle geçiyor günlerimiz.ama bugün herşeyi konuşcam onunla yoksa böyle bi hayatı daha fazla sürdüremicem:(

bu adam çalışmıyor mu yahu? 3'e kadar uyumak nedir Allah aşkına? sorumsuz birine benziyor umarım düzelir ancak pek hayır gelmez gibime geliyor artık bu adamdan sana.

alkol uyuşturucu gibi bir bağımlılık bu malesef
:50::50::50::50:
açıkcası işini bilen ve yapıcı bir kadın olup
bu sorunu çözebilrsin

eşinin ilgisini eve yönlendir

nasıl yönlendireyim ki,güleryüzlü oldum olamdı,suratımı astım olmadı,güzel yemekler yaptım olmadı.olmadı olmadı olmadı napsam olmadı.artık napcağımı düşünemiyorum

bu adam çalışmıyor mu yahu? 3'e kadar uyumak nedir Allah aşkına? sorumsuz birine benziyor umarım düzelir ancak pek hayır gelmez gibime geliyor artık bu adamdan sana.

senelik izinde şuan.ama çalışıyorkende işi rahat zaten.az uyumayada dayanabiliyor.yani çalışırkende gece 1 gibi eve gelir.sabah 10 gibi evden çıkar

Back
X