- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
aynen şuan okadr doluyum ki saatlerce ağlasam rahatlarmıyım bilmiom,dua ediorum inşallah bi gün bu yaptıklarına pişman olur ve inşallah iş işten geçmiş olmaz ozaman
ay kıyamam yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen şuan okadr doluyum ki saatlerce ağlasam rahatlarmıyım bilmiom,dua ediorum inşallah bi gün bu yaptıklarına pişman olur ve inşallah iş işten geçmiş olmaz ozaman
Benimki de seninki gibi sayılır. Kahvede kağıt oynamaya bayılır. Bıraksam her gece gider. İzin verme canım. Hemen boşanacak halin yok sonuçta.
O arkadasıyla konussanız eşinizin durumunu anlatsanız bicare olmazmı en azından denemiş olursunz
ay kıyamam yaaaçok zor bi durum Allahım herkesin evine huzur mutluluk versin. aklına kötü bişey getirmek istemem ama ben olsaydım öyle yapardım telefonunu karıştırıyo musun. ?ben hiçbişey yokken bile kurcalarım da
Benim eşim bana böyle yapsa beni takmayıp arkadaslarıyla gezse tozsa bende onun yaptıgnn aynısını yaparım nasıl bişeymiş görsün
aslında 1 senedir böyle ama en yakın arkadaşı bi ara şehir dışına çıktı ozaman çok iyiydi.o geldi yine başladı aynı huyuna
arkadaşlar 3 yıllık evliyim.eşim artık okadar değişti ki eve gelmemek için bin türlü sebepler buluyor,gece yarısı eve geliyor,arkadaşlarıyla berabear kahvede okey oynuyor,üstelik hergün,başkası bişey isteyince hemen yapıyor,ben bişey isteyince kırk bahane.böle evlilik olur mu sizce hergün gece eve gelinir mi?üstelik 2 yaşında bi kızımız var onada ilgisiz.okadar üzgünüm ki ona söylüyorum,haklı çıkmaya çalışıo,devamlı azarlama modunda.artık dayanacak halim,gücüm kalmadı.ailem naparsam yanımda,sizce napmalıyım,akıl verin bana
onunla konuştuğumu duysa kızar bana,arkadaşıda evli 3 çocuğu var üstelik ama hiç takmıo,aynı o gibi oldu buda
arkadaşlar 3 yıllık evliyim.eşim artık okadar değişti ki eve gelmemek için bin türlü sebepler buluyor,gece yarısı eve geliyor,arkadaşlarıyla berabear kahvede okey oynuyor,üstelik hergün,başkası bişey isteyince hemen yapıyor,ben bişey isteyince kırk bahane.böle evlilik olur mu sizce hergün gece eve gelinir mi?üstelik 2 yaşında bi kızımız var onada ilgisiz.okadar üzgünüm ki ona söylüyorum,haklı çıkmaya çalışıo,devamlı azarlama modunda.artık dayanacak halim,gücüm kalmadı.ailem naparsam yanımda,sizce napmalıyım,akıl verin bana
önce bir nedenini öğren
evet altından hoş şeyler çıkmayacak gibi
ama nedenini bilmeden de eve geç geliyor diye yuva yıkılmaz
![]()
Bu gösteriyor ki size karşı ilgisi, sevgisi yok. Bütün gün sizi evde yalnız bırakıyor. Akşam eve gelmiyor, çocukla ilgilenmiyor. Kendi hayatını yaşıyor, sorumluluk almak istemiyor. Demek ki evlilik hayatından mutlu değil. Bu şekilde bir karı koca ilişkisi olmaz. Bir adama zorla kendini sevdirtemezsiniz. Seven erkek ilgili olur zaten. Bu kadar net. Gerisine siz karar verin.
geç gelme nedeni belli.gidip kahvede oyun oynamak.zaten çocuk olmasa çoktan bitmişti,sabrediyorsam çocuk için
ewet gece eve geç gelir,gündüz 3 e kadar uyur.sonra dışarı çıkar,bi 5 dk uğrar.sonra gider geç gelir aynen böyle geçiyor günlerimiz.ama bugün herşeyi konuşcam onunla yoksa böyle bi hayatı daha fazla sürdüremicem![]()
alkol uyuşturucu gibi bir bağımlılık bu malesef
açıkcası işini bilen ve yapıcı bir kadın olup
bu sorunu çözebilrsin
eşinin ilgisini eve yönlendir
bu adam çalışmıyor mu yahu? 3'e kadar uyumak nedir Allah aşkına? sorumsuz birine benziyor umarım düzelir ancak pek hayır gelmez gibime geliyor artık bu adamdan sana.