Kocam evi terk etti

Bence konunuza bunu ekleyin. İlk okuyunca işi çıkmış 1 saat geç gelmiş bunun için siz sorun yaratmışsınız gibi anlaşılıyor. Cevaplar da o tarz geliyor.

Eunike 'nin dediği gibi şiddet konusunu ekleyin yazdıklarınıza. Çünkü sadece el kaldırmış fakat orda kalmış gibi anlaşılıyor. Bu durumda tabiki daha farklı değerlendirmeler yapmak gerekir. Haklılığınızdan emin olun ve suçluluk hissetmeyin N Naznazli672 .

Çünkü şuan bu tavrı koymazsanız bunun devamı gelecektir. Kendinize güvenin.

İkiniz de hatalısınız gibi geldi, ama sana zarar verince evden kovdun..boşancam dedin..böyle bi durumda benim eşim Dr dahil olmak üzere o erkeklerin çoğunluğu senin eşinin yaptığını yapar kapıyı çarpıp çıkar gider..boşanma lafını ağzınıza almasaydınız keşke, ama yok şiddet gördün boşancam diyorsanız, orası sizin kararınız

Aynen katılıyorum, sadece teşebbüs gibi ki onun bile izahı olmaz, ama yorumlar geldikçe bayağı şiddet uygulanmış anlaşılan. Ve lütfen şiddet görünce ben de onu kışkırttım gibi cümleler kurmayın, bu karşınızdakine haksız olduğu halde kendine haklılık çıkarmak için pay verir.
N Naznazli672

beklediği bir hamleymiş zaten. hemen kabul etmiş..

Düzelirsiniz ama sabırla arama sakın. Gerçi el kaldırdı diyorsun. Bir keresinde eşime sen de erkek misin demiştim ki bir erkeğe söylenebilecek en ağır şey, onda bile kudurduğu halde kılıma dokunmadı. Demek ki eşinin potansiyeli varmış çıkarmış içinden. Olanlara rağmen barışmak istiyorsan aradığında üzerine de atlama ama biraz da alttan alırsan düzelirsiniz. Şiddet konusunda bir şey diyemiyorum sadece büyük konuşmak istemiyorum

Erkek işte gülüm fazla mantık arama yani saçma sapan hareket çocuk gibi her halt bunlarda , niye biz kadın olarak hiç kızıp deliremiyormuyuz neden hep kendileri yapıyor da kadın milleti yapamıyor , kadının keçileri gelmiş insan karısına bir dur hayatım tamam noluyor deyiverse bir kerelik ya , başka zaman olsa karı lafına bakılmaz derler hemen pek ciddiye almış gitmeyi de gitmiş , o laf öyle kolay denir belki o da sana demiştir önceden hemen gitmek mi lazım

Bu erkeklerin %90 ı gerzek değilse bende bir erkek anası olarak bişey bilmiyorum, yada biz çok salağız bu aptalları maymunlaştıramadığımız için , yok ya adalet olsun insanlık olsun dedikçe bunlar insanı çıldırtır , ya bende çok sinirlyim şuan benim lafım doğrudur ama sen çok kale alma yine de ama dayak falan diyorsun gözünü seveyim alttan alıp ezdirme kendini ,

Geç kalacağını konuşurken size söylemeliydi ve bunun yanında,
Geldiginde gec kalmasının nedenini ve özrünü sizden dilemeli. Sizi aç beklettigi icin bunun bir mahcubiyeti olmalı.
Ama nerde bunca şeyin üzerine siz nerdesin dediginizde aldığınız cevap sen benden hesap soramazsın olmuş.
Buradaki hangi kadın esinden boyle bir cebap aldığında aaaaa haklısın hayatım ben tabiki senden hesap soramam deyip oturur yerine...
Saçmalamayın. Eşlerin birbirine hesap verme mecburiyeti vardır. Boyle bir cevap kabul edilemez. Bence sinirlenmekte ve tepkinizde haklısınız ben regl olmadığım donemde bile benimle bu şekilde konuşmasına izin vermem ayni tepkiyi veriirim.
Bence kavgayı siz degil eşiniz başlatmış kendinizi suçlamayın.
Uzerine siddet görmüşsün. Buna zeten denilecek birsey yok.
Belliki ailesine söylemiş. Onlarda aramıyor.
Sogul kanlı olum bu donemde sizi aramayanı sizde aramayın.
Sizin evden git demeniz dogru birsey birinin evden gitmesi kavganin soğuması gerek...
Bosanmayi da caniniz yanmis zaten siddet görmüşsün o seyle herkes soyler canım.
Esinde hemen kabul etmiş ve WhatsApp foto degistirmis.
O yaptı diye sen hemen değiştirme.
Bırak o değiştirsin senin kendini savunacağın bir alan bırak derim.
Ele gune karşı bitecekse bile bir süre daha orada durmasi n gibi sakinca yaratır.
Şuan bir gelisme varmi???
Merak ediyoruz?[/QUOTE]

Evet genelde ilginc biriyimdirsadece baristiktan sonra daha dikkatli olun demek istedim cunku ayrilmayacaksiniz belliki.bosanma son karardir ve bosanmayacaksaniz normal kavga edin sonra barisin demek istedim haketmissiniz sizi iyiki vurmus demedim zaten kabul edilebilir bisiy degil uzgunum sizin adiniza sizde uzgunsunuz belliki.keske bu kadar uzamasaydi tatliya baglansaydi

El kaldırdı derken vurdu mu ?

Madem boşanmak kelimesini bu kadar kolay ağzınıza alıyorsunuz öyleyse neden aramıyor diye soylenmemelisiniz.

Boşanmak , gerçekten gündemde varsa gerçekse kullanılmalı.

Benim eşim bana kullansa gözümü kırpmadan bosarim

Bosanin bence. Adam nefes alsın. 1 saat geç kalmak nedir ki :) insanin işi çıkar, trafiğe takılır, bir tanıdığına rastlar. Arasaydiniz o kadar bilenene kadar. Her şeyi dakikali mi yapacak bu adam, aldığı nefesi haber mi verecek. Ne demek bilsem yerdim yemeğimi veya bu bir saat naptin çalıştın mı? Bu cümleler hrr erkegi sinirlendirir

Şiddet varsa eğer daha fazla beklemenizin manası yok. Pazartesi erken kalkıp ilk iş adliyeye giderek boşanma dilekçesini vermeniz ve iyi bir avukat bulmanız iyi olur. Blöf veya değil, neticede şiddet uygulamış. Kendinizi de üzmeyin bırakın o düşünsün, kendinize daha iyi bir hayat kurarsınız. Kendisi de işinden istediği kadar geç çıksın, gitsin istediği gibi yaşasın hayatını.

Vala bilemedim bir yapan 2 de yapar ne olursa olsun vurmamaliydi biz sinirlenince vuruyor muyuz? Ayrılmak istiyorsan yap ama istemiyorsan biraz bekle zamana bırak erkek seviyorsa mutlaka arar yada gelir

Selametleeeennn diyeydin arkasından
Şiddet varsa "ama siviyirim" demeyeceksin ..kapıdan yolcu edip ,dilekçeyi fazla geciktirme diye el sallayacaksin. .

bana hakaret etti ben de aynaya bak sensin o dedim sonra deli oldu erkegim ben nasil bana hakaret edersin dedi sonra el kaldirdi bana

Yok ya adama bak. Hem hakaret et karşılığını alınca da ben erkeğim. Hay ziyniyetinize....

ben de sinirliydim biraz kiskirttim

Ne farkeder ya. Laf mı bu şimdi. Hiç bir şekilde el kaldıramaz. Bu lafından anlaşılıyor zaten gidişat.

Iyı yapmışsın. Dayak atmış defolsun gitsin.

Oncelikle adam haklı değil. Ikincisi haklı da olsaydı şiddet uygulayamaz. Üçüncüsü hay ben ama sen de hatalısın diyen zekalara..

Şaka gibi ya hala erkekler şoyledir böyledir, çocuksu davranışlar fakan diyorsunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…