- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Bence konunuza bunu ekleyin. İlk okuyunca işi çıkmış 1 saat geç gelmiş bunun için siz sorun yaratmışsınız gibi anlaşılıyor. Cevaplar da o tarz geliyor.Ne kadar ilgincsiniz adam bana siddet uyguladi diyorum siz hala oncesin de benim yaptigim kapris yuzunden hatali oldugumu ima ediyorsunuz ben sadece eve geldiginde ofkeliydim cunku beni 6 da aradi balik yapacaktik aksama baligin turunu sordu bende cok acim askim dedim tamam dedi ustune 1 saat gecikince haliyle ofkelendim cunku isinin 6da bittigini dusunmustum ben sert bir sekil de cok merak ediyorum 6 ile 7.30 arasi naptin haber verseydin ben yerdim yemegimi dedim bana sacmalama falan diyince iyice korukledi ofkemi ben sinirliydim ama insani bir sekilde konustum bu bir saat naptin calistin mi gercekten diyince de hesap soramazsin bana falan dedi yani benim kadar o da kavgayi korukledi
Aynen katılıyorum, sadece teşebbüs gibi ki onun bile izahı olmaz, ama yorumlar geldikçe bayağı şiddet uygulanmış anlaşılan. Ve lütfen şiddet görünce ben de onu kışkırttım gibi cümleler kurmayın, bu karşınızdakine haksız olduğu halde kendine haklılık çıkarmak için pay verir.Eunike 'nin dediği gibi şiddet konusunu ekleyin yazdıklarınıza. Çünkü sadece el kaldırmış fakat orda kalmış gibi anlaşılıyor. Bu durumda tabiki daha farklı değerlendirmeler yapmak gerekir. Haklılığınızdan emin olun ve suçluluk hissetmeyin N Naznazli672 .
Çünkü şuan bu tavrı koymazsanız bunun devamı gelecektir. Kendinize güvenin.
Hemen konuya gireyim iki gundur cok kotuyu arkadaslar kocam evi terk etti. Iki gun once kavga ettik soyle oldu aksam isi uzadi biraz gec geldi bi saat kadar ben de hem cok acikmistim hem de regl donemi diye gergindim neyse eve gelince sorun cikardim o da alttan almadi kavga ettik bana hakaret etti ben de aynaya bak sensin o dedim sonra deli oldu erkegim ben nasil bana hakaret edersin dedi sonra el kaldirdi bana (ben de sinirliydim biraz kiskirttim)bende bunun ustune dedim ki cabuk esyalarini topla gidiyorsun bu evden bosuyorum seni dedim cikti odadan geri geldi kararlimisin bosanma konusunda dedi evet dedim tamam dedi gitti birde giderken sanki ben hataliymisim gibi oyle nefretle bakisi vardiki neyse babasigile gitti iki gundur vatsapda beraber resmimiz vardi onu kaldirmis bende benimkini kaldirdim ne aradi ne de sordu ailesi de aramadi birseye ihtiyacin var mi yok mu diye kimse sormadi giderken arabayi bana birak dedim birakti simdi kendimi cok kotu hissediyorum bu kadar hataliyken kendini nasil hakli gorebilir
Evet genelde ilginc biriyimdirsadece baristiktan sonra daha dikkatli olun demek istedim cunku ayrilmayacaksiniz belliki.bosanma son karardir ve bosanmayacaksaniz normal kavga edin sonra barisin demek istedim haketmissiniz sizi iyiki vurmus demedim zaten kabul edilebilir bisiy degil uzgunum sizin adiniza sizde uzgunsunuz belliki.keske bu kadar uzamasaydi tatliya baglansaydiNe kadar ilgincsiniz adam bana siddet uyguladi diyorum siz hala oncesin de benim yaptigim kapris yuzunden hatali oldugumu ima ediyorsunuz ben sadece eve geldiginde ofkeliydim cunku beni 6 da aradi balik yapacaktik aksama baligin turunu sordu bende cok acim askim dedim tamam dedi ustune 1 saat gecikince haliyle ofkelendim cunku isinin 6da bittigini dusunmustum ben sert bir sekil de cok merak ediyorum 6 ile 7.30 arasi naptin haber verseydin ben yerdim yemegimi dedim bana sacmalama falan diyince iyice korukledi ofkemi ben sinirliydim ama insani bir sekilde konustum bu bir saat naptin calistin mi gercekten diyince de hesap soramazsin bana falan dedi yani benim kadar o da kavgayi korukledi
Selametleeeennn diyeydin arkasındanHemen konuya gireyim iki gundur cok kotuyu arkadaslar kocam evi terk etti. Iki gun once kavga ettik soyle oldu aksam isi uzadi biraz gec geldi bi saat kadar ben de hem cok acikmistim hem de regl donemi diye gergindim neyse eve gelince sorun cikardim o da alttan almadi kavga ettik bana hakaret etti ben de aynaya bak sensin o dedim sonra deli oldu erkegim ben nasil bana hakaret edersin dedi sonra el kaldirdi bana (ben de sinirliydim biraz kiskirttim)bende bunun ustune dedim ki cabuk esyalarini topla gidiyorsun bu evden bosuyorum seni dedim cikti odadan geri geldi kararlimisin bosanma konusunda dedi evet dedim tamam dedi gitti birde giderken sanki ben hataliymisim gibi oyle nefretle bakisi vardiki neyse babasigile gitti iki gundur vatsapda beraber resmimiz vardi onu kaldirmis bende benimkini kaldirdim ne aradi ne de sordu ailesi de aramadi birseye ihtiyacin var mi yok mu diye kimse sormadi giderken arabayi bana birak dedim birakti simdi kendimi cok kotu hissediyorum bu kadar hataliyken kendini nasil hakli gorebilir
bana hakaret etti ben de aynaya bak sensin o dedim sonra deli oldu erkegim ben nasil bana hakaret edersin dedi sonra el kaldirdi bana
ben de sinirliydim biraz kiskirttim
bende bunun ustune dedim ki cabuk esyalarini topla gidiyorsun bu evden bosuyorum seni dedim cikti odadan geri geldi kararlimisin bosanma konusunda dedi evet dedim tamam dedi gitti birde giderken sanki ben hataliymisim gibi oyle nefretle bakisi vardiki neyse babasigile gitti iki gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?