Kocam evi terketti lütfen akıl verin

mehrsa06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
14
13
3
39
Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...

Çok hatalısın.Eşin babasını kaybetmiş ve sen tazesi tazesine,baban da baba değildi demeye getirmişsin.
Kalp hastası olman ve hiç cenazeye katılmamış olman mazeret değil.
Belki de hayatında 1 kere dilini tutman gereken zamanmış,o fırsatı kaçırmışsın.
Özür dilemeye çalış ama eşine ulaşamıyormuşsun.Belki siniri ve üzüntüsü yatışınca ortaya çıkar.

Canım benim eşin babasını daha yeni kaybetmiş ciddi anlamda acı çekiyordur kabullenemiyordur belliki babası Îçin olan konuşmalarini kaldıramamış keşke öyle konusmasaydiniz ölüm ayrılığı ve acısı bambaşka bir acı,biraz kendisini toparlamasina izin ver sonrada pişman olduğunu yanlışyaptığını onun yanında olup destek olmak istediğinizi söyleyip gönlünü almaya çalışın.başınız sağolsun

Babasının acısı daha yeni olduğu için o sinirle çıkıp gitmiştir , döner yine , şimdi kalkıp ölmüş babası için bi de geçmişte olanlar için neden sizi boşasın ki .

Bir sekilde msjla vs.ulasmaya calisin ta da ulastiktan sonra ozur dileyin gonlunu almaya calisin dua edin ve bekleyin derim

Son pişmanlık bazen hala fayda eder .

Bir şekilde ailesine ulaşın. Onların yanında olabilir .

Özür dileyin.

Acısı çok taze . Ettiğiniz sözün de ne yeri ne zamanı imiş.
.

Hele de ölmüş birinin takmadığı altını laf etmek.

Neyse . . Söz çıkmış bi kere. Eşinize ulaşın ve bu söz için özür dileyin .

Aramiyorum hiç kalpte çocukluktan gelen büyük bir açıklık var . Müteahhit ise beni tehdit etti hükümetin adamıyım diye ben o adama söyleniyordum eşim konuyu siyasete sonra benim aileme sonra da kendi babasına çevirdi zamanında babama laf etmiştin seninki cenaze de bile siyaset yaptı dedi ve ben de susamadim kahrolası dilimi ne ozurler dilerdim peşinden gittim beni itti yolda hırpaladı

her doğru her yerde söylenmez diye bir laf var ya hani, o hesap olmuş. çok yanlış bir zamanda sarf etmişsiniz o sözleri. ben de babamı kaybettim, düşünüyorum da birinin böyle bir şeyi çok tazeyken söylediğini, kaldıramazdım ben de. kimse cenazeleri sevmez zaten. biten bir hayat, acı, hüzün, keder, pişmanlık doludur tüm kayıplar. kaldırması zor yüklerdir. ama mecbursundur göğüslemeye. kaçmak gibi bir durumun yoktur şayet çok yakınınsa.

umarım eşinizin kalbini onarabilirsiniz. yuvanızın dağılmaz dilerim. iyi akşamlar.

Mesaj mail sosyal medya her yerden anlatmaya çalışın derdinizi. Yani bi laf yüzünden boşanılmaz ki Can'ım ayıp etmişsiniz tabi ama. Bence döner eninde sonunda.

Back
X