Kocam evi terketti lütfen akıl verin

Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Eşinin acısı taze daha.ölmüş babasına söylenmekle hata etmişsin.inşallah düzelir durumunuz.

Kv bana senin yüzünden hasret gitti diyecek, eşim susacak bir de yetmeyecek benim aileme saracak acısı var felan demem kapı önüne koyarim. Sen az yapmissin iyi sabirlisin. acısı olan acisini edebiyle yaşasın ya da böyle cevaplara hazır olsun.

Ilk basta sizi hatali bulmustum ama sonradan hak verdim, acisi tazeyse sizin babaniza dil uzatip siyaset yapmasin, kv de kocasinin yasini tutsaymis cenazede sizi suclayacagina.. Kalp hastasi esini de 2 haftadir sormuyomus, su an hakli olan sizsiniz birakin ne hali varsa gorsun az bile demissiniz

Hani derler ya soz agzindan cikmadan once senin esirindir ciktiktan sonra sen onun esiri..
Muteahite kizip mi esine boyle bi laf ettin anlamadim ama
Insanin ailesine edilen laf cok agir gelir bu hataya cok dusuyorlar ve evlilikler bu yuzden cok yipraniyor ve bitiyor maalesef

Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Ölmüş babası için mi söyledin bu lafı.

Bence eşinize bi şekilde ulaşın. İkinizde de hata var ama şuan adamdan haber alamıyorsun bu daha büyük problem. Benim eşim askerdeyken mutlaka her gün bi kez arardı. Bi gün hiç aramadı bi gün önce de hastayım demişti öldüm meraktan sürekli aradığı ankesörlü telefonu bile aradım durdum akşama kadar. Sonra bi kez nöbet tuttugu bi odadan aramıştı o numarayı aradım bi komutana bağladılar o da allah razı olsun yardımcı oldu ulaştım eşime. Siz de bu şekilde uğraşıp ulaşabilirsiniz gurur yapmayın kırılan kalbini belki böyle bi çabayla kazanırsınız. Kalkın gidin ya ailesine yda birliğe. Ailesinin mutlaka haberi vardır..

Dava için dilekçe verildi evimi de taşıdım (sadece mutfak takımı) Herkese teşekkür ederim asıl meseleyi bilenler 4 yıl çok iyi dayandın diyor eşimi de kaynananın kışkırttığıni da öğrenince pes ettim eyvallah bosanalim dedim ve mahkemeyi bekliyorum

Tamam kızmış olabilir, evi terk etmiş olabilir ama haber vermeli. Öyle kafaya göre iş olmaz hayat arkadasliginda.

Üstelik kendi babası vefat etmişken , eşinin ailesine sarmak , konu sahibinin söylediğinden farkı yok.

Acını yaşa, ne diye konuşuyorsun. Insanın acısı olsa ağzını bıçak açmaz.

Konu sahibi elbette haksızlık etmiş ancak buna zemin hazırlayan eşi bence.

İşte kıvrak bir zeka ve Tamda vurgulamak istedigim babasi ölmüş adam kızın babasıni eleştirerek belalti vurmuştur sucludur kavga baslatmistir nokta

Dava için dilekçe verildi evimi de taşıdım (sadece mutfak takımı) Herkese teşekkür ederim asıl meseleyi bilenler 4 yıl çok iyi dayandın diyor eşimi de kaynananın kışkırttığıni da öğrenince pes ettim eyvallah bosanalim dedim ve mahkemeyi bekliyorum

Boşver cnm bosanasi varmis onun
adam pi.slik
Sakın kendini suçlama

Bir lafın bedeli bu olmamalı

Aramiyorum hiç kalpte çocukluktan gelen büyük bir açıklık var . Müteahhit ise beni tehdit etti hükümetin adamıyım diye ben o adama söyleniyordum eşim konuyu siyasete sonra benim aileme sonra da kendi babasına çevirdi zamanında babama laf etmiştin seninki cenaze de bile siyaset yaptı dedi ve ben de susamadim kahrolası dilimi ne ozurler dilerdim peşinden gittim beni itti yolda hırpaladı

kendi aranmış.. ayrıca kendi babasının sizi borca soktuğuyla ve takı takmadığıyla ilgilide yalan söylemediğinize göre neyin kaprisi bu.. saçmalamış bir insan ölünce bütün hataları siliniyor mu? eşiniz hadsizlik etmiş.. şimdiki " kalkışmacılar" gibi...

Eşiniz haklı dedim ama bütün yazdıklarınızı okuyunca fikrim değişti.
Babası ölmüş acısı olan insan acısını düşünür, karısının ailesinin açığını aramaz derdi bu mu yani cenazede. Evet babanız hata etmiş, ne olmuş boş bulunmuş konuşmuş, tam tersi olsa erkek milleti toz kondurmaz kendi babası annesine.
Kv nizin senin yüzünden hasret gitti deyip durması da ayrı bir olay, o da acısını bırakmış geline laf sokma derdinde, hem karısı hem oğlu gidene üzülmeyi bırakıp konu sahibine sarmış.
Eski konuları ne diye açıyor , bunun yeri mi peki acısı tazeyken, adam kendi düşünmüyor babasının öldüğünü eski defterleri açıyor.
Ölünün arkasından konuşulmaz doğru, kel ölüncede sırma saçlı olmuyor. Zamanında evimin huzurunu kaçırmış biriyse arkasından hadi kötü konuşmam da iyi de demem.

+1

Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Back
X