- Konu Sahibi Samle_Tweety
- #21
Evet Arkadaşlar.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dayanamadım aradım eşimi konuştum. Bu kız gibi yaklaşık 100 ü aşkın kız ve erkğe eşimin facebook'undan arkadaşlık talebi gönderilmiş. Eşim yemin ediyor bunları kendisinin göndermediğine ve bir bir hepsini sildi. Şifresi de çok kolaylıkla bulunabilecek bir şifre zaten: benim adım:) Yani anlayacağınız kocamın facebook'u hacklenmiş ya da yakın biri girip bir işler çevirmiş. Bizim aramızı bozmaya çalışmış da olabilir. GÜnahı vebali boynuna!
Eşim şimdi facebook'u kapattı. Sorunumuz çözüldü. Olan yine bana oldu. Uykusuz kaldım. Ama ben razıyım yeterki sonu böyle olsun.
Hepinize çok çok teşekkürler
Eşinizle birlikte olduğunuz resimleri face'den silen ve eşinizin 10 sene önceki resimlerini profile yükleyen de herhalde hackleyen şahıstır... Ohh, neyseki olay tatlıya bağlandı..:jeyyar: