Kocam şu son 2 aydır çok garip davranıyor bana sürekli tartışıyoruz ama normal evliliklerde tartışma olur sürekli telefonunu benden gizliyor Facebook’ta bir sürü karı kız ekli sosyal medya kullanmıyorum eğer ona takip ediyorsun dersem nerden öğrendiğimi sorgulayıp durucak beni aldattığından eminim bunu nasıl ortaya çıkarıcam yardımcı olun lütfen
Kocam şu son 2 aydır çok garip davranıyor bana sürekli tartışıyoruz ama normal evliliklerde tartışma olur sürekli telefonunu benden gizliyor Facebook’ta bir sürü karı kız ekli sosyal medya kullanmıyorum eğer ona takip ediyorsun dersem nerden öğrendiğimi sorgulayıp durucak beni aldattığından eminim bunu nasıl ortaya çıkarıcam yardımcı olun lütfen
Evliliklerde telefon gizlemek normal değil bence. Yani bende 7/24 eşimin telefonunu karıştırmam ama şifresini bilirim ne zamana istersen alabilirim elime. Telefon gizlemek başlı başına bir sorun bence
Ortaya çıkarttığında ne olcak? Aksiyon alıp boşanıcakmısın? Yoksa kavga edip küsüp sonra barışıp yüzgözmü olucaksın (ki bu durumda tekrar aldatıcaktır affettin diye). İnşallah yoktur öyle brişey allah yardımcın olsun
Ne demek nerden öğrendiğimi sorgular o sosyal medya kullanıyorsa siz de kullanın. SS alın hepsini gösterin. Sürekli telefonu gizlemesi bile bir şey sakladığının kanıtıdır. Sosyal medya hesabı açamam diyorsanız gece o uyurken bakmanız lazım. Telefonu desen mi sayı mı yoksa parmak izi şifreli mi nasıl?
evlilik gerçekten böyle değil ya cidden böyle olmamalı. senin eşinden saklayacağın özel ne olabilir de şifreni vermiyorsun. bu arada gerçekten mangetsu ya katılıyorum. seviyoruz milletçe böyle aksiyonları
Bir şekilde telefonuna erişim sağlayacaksınız, yapacağınız başka bir şey yok sosyal medya hesabı açamayacaksınız, niye açamadığınızı da anlamadım esasen, tahminimce kıskanç itin tekidir herkesi kendi gibi sanıyordur o yüzden açtırmıyordur, diğer arkadaşların da dediği gibi boşanacaksanız kurcalayın boşanmayıp boş boş kavga edeceksiniz bilmemeniz daha iyi.
Bence direkt gidip söylemeyin. Ne olmuş kız eklediysem der, yanlışlıkla olmuş der, salak saçma bir bahane bulur yani. Uyandırmayın onu, sonra telefonunu falan daha da gizler. Muhtemelen iletişime geçmeye çalışıyordur, sohbet ediyordur. Uyurken falan telefonunu alıp bakabilirseniz görürsünüz, öyle bir şey varsa da kayıt alın kendi telefonunuzdan çekin falan diyeceğim ama diyelim ki öyle bir şey var ve öğrendiniz. Ne olacak, boşanacak mısınız? Mesleğiniz, birikmişiniz falan var mı. Boşanmaya niyetiniz yoksa kendi kendinizi huzursuz etmeyin yani