Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız kızlar gitmiyorum.. gelicek annemlerde konuşcam yarın allah sonumuzu hayr etsin.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. destekleriniz içinde allah hepinizden razı olsun.
haklısınız kızlar gitmiyorum.. gelicek annemlerde konuşcam yarın allah sonumuzu hayr etsin.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. destekleriniz içinde allah hepinizden razı olsun.
arkadaşlar boşanıyoruz..
arkadaşar hç yoktan sebepten tartıştık. uzun uzadıya anlatamayacak kadar kafam dolu arkadaşlar. ama inanın çok boş bir sebep.önceden gelir öper konuyu kapat derdi böyle saçma konularda. ama bu sefer kıyametleri kopardı büyüttükçe büyüttü. sonra bana hayatımda inşallah *** gidersin dedi. bu lafının üzerine duramazdım ztn. hazırlandım çıkıcaktım beni tuttu bana dediki çocuğumu doğur öle defol git dedi. ben karşı çıkınca dahada çirkinleşti. o benim çocuğum sen sdece taşıyıcısn dedi. boş kağıdı uzattı imzala dedi. neden dedim? bir hak talep etmyceksin dedi. ben imzalamadım tabi. evden gitmem için elinden geleni yaptı resmen. aldatma konusuna gelince hala birşey bulamadım ama artık eminim.. öğrenr öğrenmez donuna kadar alıcam... şu an annemdeyim. onlara anlatamadım hala olanları. ama çok kötüyüm... kendimi zor ayakta tutuyorum ne olur dua edin bebeğim sağ salim dünyaya gelsin.. beni hayata bağlayan tek şey o şu anda..
bencedee"tasiyici annesin"
"bos kagidi imzala"
bunlar cok agir ve dusunulmus seyler
"tasiyici annesin"
"bos kagidi imzala"
bunlar cok agir ve dusunulmus seyler
eşimle konuştuk... çok kötü bir vaziyetteydi. kendi ailesi ile çektikleri bir kredi mevzusunda anlaşamamışlar kredi eşimin üstüne ama ailesi için çekmişti ve krediyi yatırırsa aldığı maas büyük bit kısmı biter. sağolsun kaynpederim eşimin üstüne yıkmış krediyi... oda benmle paylaşamamış.. bende başka birinden şühhelenince sinrleri tamamen bozulmuş.. sinirini benden çıkarmış söylediği lafların bir açıklaması savunulcak bir yanı yokmuş tamamen anlık sinirmiş bu tarz konuşmalar yaptı ve ağlayarak özür diledi. affetmedim.. söylediği lafları hazmetmem için zaman vermesini ve doğru bir karar vermem için beni yalnız bırakmasını istedim. ne karar verirsem vereyim beni ve bebeğimi çok sevdiğini söyledi... eve dönmedim.. emin olamadım.. çok kararsızım...
eşimle konuştuk... çok kötü bir vaziyetteydi. kendi ailesi ile çektikleri bir kredi mevzusunda anlaşamamışlar kredi eşimin üstüne ama ailesi için çekmişti ve krediyi yatırırsa aldığı maas büyük bit kısmı biter. sağolsun kaynpederim eşimin üstüne yıkmış krediyi... oda benmle paylaşamamış.. bende başka birinden şühhelenince sinrleri tamamen bozulmuş.. sinirini benden çıkarmış söylediği lafların bir açıklaması savunulcak bir yanı yokmuş tamamen anlık sinirmiş bu tarz konuşmalar yaptı ve ağlayarak özür diledi. affetmedim.. söylediği lafları hazmetmem için zaman vermesini ve doğru bir karar vermem için beni yalnız bırakmasını istedim. ne karar verirsem vereyim beni ve bebeğimi çok sevdiğini söyledi... eve dönmedim.. emin olamadım.. çok kararsızım...
Esini sen tanıyosun canım nasıl bi insan oldugunuda sen biliyosun karakteri nomalde bunları yaparmı sen biliyosun eger gercekten bole davranışları olmayan bi adamsa ve bole bir seyi ilk defa yasıyosanız dogru olabilir söyledikleri iiyice düşün ole karar ver Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı artık😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...