Ne yapacağım ben bu adamla.Anasının öğretemediğini ben mi öğreteceğim.Kaç sene oldu yoruldumm.Aynı evde yaşıyorsak o da elini taşın altına koyacak.O çalışıyorsa bende çalışıyorum.
Sorunum ev işleri.Bu kk daki eşleri gördükçe imreniyorum .Ya bende bir sorun var eşimi alıştırma konusunda beceriksizim ya da eşim çok dirençli.
Herşeyi ona söylemek istemiyorum.Şunu şuraya koy ya da al.Bebek bakıcısımıyım.Örneğin çöp konusu. Her zaman ben söylüyorum hayatım işe giderken şu çöpü atarmısın diye ya da ben giderken atıyorum.Ama söylemezsem orada duruyor.
Sabah sana sürekli söylemek istemiyorum sende aklını kullan gördüğün şeyi ben demeden yap diyorum.Ben akılsızmıyım diyerek küstü.Şimdi benimle konuşmuyor.
3 kardeşler .Evin tüm erkekleri erkek hiçbirşey yapmaz mantığıyla yetiştirildiklerinden kıllarını kıpırdatmazlar..Sadece tamirat falan.
Annesi ve 2 eltimde ev hanımıydı.Ortanca olan sonradan çalışmaya başladı ama bir şey değişmedi.Hala eşi ev işleri konusunda hiçbirşey yapmaz.Kadında maşallah enerji küpü herşeye yetişiyor.Üstüne evine giren çıkan birsürü kişi var.Misafiri eksik olmaz.Gezmesinden de eksik kalmaz.
Ben yetişemiyorum yetiştiremiyorum daha doğrusu saçmada geliyor.Benden bir üstünlüğümü var.Erkek sadece işe gider kadın hem eve hem işe bu mantık yanlış.Aynı evde yaşıyorsak o da yapacak.Çoğu şeyi hala yaptıramıyorum .
Bıraksam evi kılını kıpırdatmaz herşey aynen yerinde durur .
Adam evliliğimizin başında çöp dökmeyi bile gurur yapıp dökmüyordu.
Burada bir tanıdığımız var kızın bir ayağı topal.Kocasına herşeyi öğretmiş.Kocası her türlü değişti.Karısı izne gitiiğinde bizim eve geldi ziyarete. Evi sildim süpürdüm ortalığı topladım deyince bizimki şaşkın şaşkın bakıyordu.

Benimki merhametsiz mi işine mi gelmiyor annesi köşe yastığı gibi yetiştirdiği için mi öyle