Hemen konuya girmek istiyorum. ben 3,5 yıllık evliyim. 2 gün önce eşimin doğum günüydü ve onun için evde çok romantik ve hoş bir sürpriz hazırladım. çok özendim gercekten..mumlar, balonlar, pastasını kendim yaptım. sırf herseyde emek olmasını istedim. belki sevgimi daha iyi anlatabilirim diye. herneyse. 3 ayrı da hediye aldım. ilk hediyem yüzüktü. eşim ilk evlendiğimiz zaman ilk aylar yüzüğünü takmıştı daha sonra ya altın oldugundan ya da alyans kalın oldugundan parmagında yara yapmıştı. o zamandır da takmıyorduç ara ara benim zorumla kısa süreli takıyordu. ben de uzun zamaan önce kafaya koymustum ona gümüş ve daha ince bir yüzük alacaktım. beklemediği birşey olur diye düşündüm.
hediyeyi görünce şaşırdı ama çok da sevindiğini söyleyemem. akşam taktı ama . ertesi gün sabah işe giderken bir de baktım yok parmagında. tabi bozuldum ve çok üzüldüm. sonra şakayla sordum. bana yüzük,saat falan takamadıgını söyledi(hakkaten saat de takmıyor evlendiğimizde saat de almıstık onuda bikaç gün taktı o kadar)"sen benim baştacımsın,ben seni başımın üstünde taşıyorum zaten yüzük takmama gerek yokki" dedi belki haklı olabilir, belki inanıyorum ama isterdim ki benim için bir süreliğine de olsa tekrar takmayı denesin en azından denesin yani. yanlış mı düşündüm, çok şey mi istedim sizce?
şimdi tabi kırgınlık var üzerimde biraz da kızgınlık. kafamdan geçen yüzüğü alıp aldıgım yere götürmek ve onun parasıyla kendime bir yüzük veya kolye almak. tepkimi göstermek için bunu yapsam yanlış mı yaparım sizce, ya da beklemeli miyim. bir de tabiki ısrar etmek istemiyorum, zaten yeterince zorla taktıgını bana hissettiriyor.zorla olan şeyler de tabi kıymetli gelmiyor