Kocam için kardeşi gibi olmuşum

İslam herkesin kendi görüşünü aldığı kafasına göre hareket etme nefsine yan çıkma dini değil. Gidin Kuranı kerimi okuyun o zaman. Size yorum yapmadım avukatlığı da size düşmez
Sizin gibi alakasız şekilde konulara dini yorum yapanlar hakkında düşüncem: hadsiz ve ukalasınız. Sizin dini düşünceniz kimsenin umrunda değil!

Evet yasak yedim. Umrumda değil. Burası zaten dini kafasına göre yaşayanların ya da dinsizlerin mekanı anladık. Terk etmeme az kaldı.
Siz bebeğiniz olmama konusunda insanların durduk yere söylediklerine üzüldüğünüzü alındığınızı belirttiğiniz bir konu açmıştınız. Aynısını siz yapıyorsunuz neden durduk yere bu konulara giriyorsunuz ki? Herkesin inancı kendine.

Son düzenleme:
Sizin gibi alakasız şekilde konulara dini yorum yapanlar hakkında düşüncem: hadsiz ve ukalasınız. Sizin dini düşünceniz kimsenin umrunda değil!
Ben dini yorum yaptım gereği site görevlisi tarafından uygulandı.
Ama bu sizin bana ukala ve hadsiz diyebileceginiz anlamına gelmiyor. Mune Mune hakaret işitmem normal midir burada ? Bunlar için de gereken varsa yapılmasını isterim

Olay sadece cinsellik degil. Bir es karisina kardesim gibisin diyemez n. Bu nasil bir asagilama hakaret . Sacmalik

Dini nikah tartismasi olmus hepsini okumadim
herseyden once , toplum yasantisini dini kurallar degil , medeni kanun belirliyor
nasil ki sizin dini hassasiyetiniz varsa burada dini inanci olmayan yada farkli inanctan birileri de olabiilir
Siz kafaniza gore " burasi dinsizlerin mekani" diyemezsiniz boyle kategorize edemezsiniz
iSlam kadini korumayan bir din olsaydi,hanimefendinin bosanmasi zor olsaydi ve dini yoruma gore yonlendirilseydi belki hak kaybi yasayacakti

Birbirinize saygi duymayi , kendi din anlayisinizi dayatmayayi, kendi kafaniza gore insanlari dinsiz akdetmemeyi ogreneceksiniz ve Medeni Kanuna gore yasamaya alisacaksiniz

Ve bizim medeni Kanunumuza gore, konu sahibi iciniz rahat olsun
Cinsellik yasanmamasi ciddi bir bosanma sebebidir
Dava acsaniz haklisiniz karsi taraf kusurludur

Evet performans düşmüştü son zamanlarda. :( benim için çok önemli değil aslında. Ama evlilik böyle yürürmü
Yürür tabi.benim annem babam yıllardır aynı yatakta bile yatmıyor.gayet de iyiler.eee siz de çok genç değilsiniz.hayata karşı beklentilerinizi yaşınıza göre güncelleseniz daha iyi olacak bence.koca koca çocuklarınız var torun seveceksiniz.hatta vardır bile.insanların yaşına ve konumuna göre kendisini güncellemesi gerektiğiniz düşünüyorum.şimdi başka arkadaşlar çok önemli, yüzde 80 i cinsellik falan diyecekler yine.eee 25,30 yaşında olunca benim için de öyle olur tabi.sanki hiç o yaşlara gelmeyecekler.hep aynı devam edecek sanıyorlar. Kocanizın dedikleri çok yanlış ama tabi.

Bana kardeşim gibisin dedi ise islami nikâhınız varsa geçersiz hale geliyor, sizin için önemli ise bilginiz olsun , böyle bir adamla evli kalmayın lütfen...
Kuranda geçen ayette bana Annemin sırtı gibisin demekle evlilik sonlanmaz diyor Rabbimiz tek kelime ile evlilik sonlanmaaz İslami kurallardan haberdar olmak için lütfen Kuran okuyun hacı hoca yazmasi değil güzel bayanlar ..

Kuranda geçen ayette bana Annemin sırtı gibisin demekle evlilik sonlanmaz diyor Rabbimiz tek kelime ile evlilik sonlanmaaz İslami kurallardan haberdar olmak için lütfen Kuran okuyun hacı hoca yazmasi değil güzel bayanlar ..
Nikâh sıkıntıya girer bu söz ile , ilmihal okuyun derim , herşey ayetlerle ayrıntılı anlatılmıyor, hadis ve rivayetlere göre ilmihallerde açıklayıcı fetvalar var , bir erkeğin mahrem eşini kendisine nikâhı düşmeyen anne , kardeş vb kişilere benzetip bana onlarla eş değerdesin, anam gibisin vs sözler nikaha zarar veriyor ve karşılığında kefaret ödenmesi lazım, ve de buna islamda zihar denir yani esin helalini kendisine haram kılması ...

Nikâh sıkıntıya girer bu söz ile , ilmihal okuyun derim , herşey ayetlerle ayrıntılı anlatılmıyor, hadis ve rivayetlere göre ilmihallerde açıklayıcı fetvalar var , bir erkeğin mahrem eşini kendisine nikâhı düşmeyen anne , kardeş vb kişilere benzetip bana onlarla eş değerdesin, anam gibisin vs sözler nikaha zarar veriyor ve karşılığında kefaret ödenmesi lazım, ve de buna islamda zihar denir yani esin helalini kendisine haram kılması ...
Kuran tamamen yeterlidir Kuran okuduğunuzda anlayacaksınız.. Bir kelime ile nikahın düşmesi zulümdür Allah zulmetmez insan yanılır.. siz buna inanıyorsanız siz bilirsiniz ama İslami uygulama değil Arabi uygulamadir

Mücadele suresi 2. Ayette Rabbimizder ki : Sen bana anamın sırtı gibisin diyerek zıhar yapanlar yanılgı içindedir onlar onların anneleri olamaz onların anneleri sadece onu doguranlardir.. böyle söz söyleyerek karısını üzen es evet kefaret olarak oruç tutar sadaka verir ama asla nikah düşmez.. mücadele suresi peygamberimizin verdiği yanlış hüküm üzerine Allahin elçisini uyarmak için indirdiği bir süredir orada çocuklu bir kadın eşim bana zıhar yaptı diyerek peygambere şikayete gelir peygamberimiz örf gereği nikah düştü der ama kadın haksızlığa uğradığını düşünür Allaha yalvarır Allah bu mücadele eden kadın için bu süreyi hem elçiye uyarı hem de yanlış uygulamayı kaldırmak için getirir peygamber de kusursuz değildir insandır yanılır ama Allah asla yanılmaz Kuran yanılmaz.. okuyun Rabbin sözünü okuyun

Yürür tabi.benim annem babam yıllardır aynı yatakta bile yatmıyor.gayet de iyiler.eee siz de çok genç değilsiniz.hayata karşı beklentilerinizi yaşınıza göre güncelleseniz daha iyi olacak bence.koca koca çocuklarınız var torun seveceksiniz.hatta vardır bile.insanların yaşına ve konumuna göre kendisini güncellemesi gerektiğiniz düşünüyorum.şimdi başka arkadaşlar çok önemli, yüzde 80 i cinsellik falan diyecekler yine.eee 25,30 yaşında olunca benim için de öyle olur tabi.sanki hiç o yaşlara gelmeyecekler.hep aynı devam edecek sanıyorlar. Kocanizın dedikleri çok yanlış ama tabi.
Aslında bende böyle düşünüyorum. Menopoza giriyorum yavaştan hatta. Bunu takmamaya çalışırken bu platformda buluyorum kendimi. Senin gibi gerçekçi yorum azda olsa var. Sağol cnm.

Mücadele suresi 2. Ayette Rabbimizder ki : Sen bana anamın sırtı gibisin diyerek zıhar yapanlar yanılgı içindedir onlar onların anneleri olamaz onların anneleri sadece onu doguranlardir.. böyle söz söyleyerek karısını üzen es evet kefaret olarak oruç tutar sadaka verir ama asla nikah düşmez.. mücadele suresi peygamberimizin verdiği yanlış hüküm üzerine Allahin elçisini uyarmak için indirdiği bir süredir orada çocuklu bir kadın eşim bana zıhar yaptı diyerek peygambere şikayete gelir peygamberimiz örf gereği nikah düştü der ama kadın haksızlığa uğradığını düşünür Allaha yalvarır Allah bu mücadele eden kadın için bu süreyi hem elçiye uyarı hem de yanlış uygulamayı kaldırmak için getirir peygamber de kusursuz değildir insandır yanılır ama Allah asla yanılmaz Kuran yanılmaz.. okuyun Rabbin sözünü okuyun
Canım kardeşim saygı duyuyorum inancına ve yorumunada teşekkür ederim. Ancak beni pek yönlendiremiyor ayetler dini bilgiler vs . sağol yinede.

Dini yorum yasak. Konu sahibi dini içerikli bir soru sormamış ayrıca.

Dini yorum yasak. Konu sahibi dini içerikli bir soru sormamış ayrıca.

Arkadaşlar derdim büyük. İşin içinden çıkamadım. Burayi takip ediyordum ilk deda konu açmaya karar verdim. Derdini söylemeyen derman bulamaz musali.
Uzun yıllardır evliyiz çocuk büyüdü. Ama. cinsellik son yıllarda azalarak bitti. Ancak okuduğum bildiğim böyle olunca evlilikler bitermiş. Ben ne kadar yaklaşsam istemiyor. Benim için kardeşim gibisin artık bişey hissetmiyorum sana dedi bu sabah. Tövbe yarabbim ne tuhaf bir durum ya. Israr da edememki. Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim. Benden bıkmış olabilir sadece bu aklıma geliyor. Nasil ayrıntı vereyim daha, soru cevap yapalım. Bide hiç bu konuları sevmiyor konuşmuyor kapatıyor konuyu.
Sizinki biraz boşuna ısrar edip çabalamak. Bi erkek bunu söylemeyi göze alıyorsa size karşi hiçbirşey hissetmiyordur. Yani sırf arada bir tatmin olurum diye bile söylemez bi erkek bunu kolay kolay. Size karşi hiçbirşey hissetmiyor.

Ya bunu böyle kabul edip devam edeceksiniz yada düzeninizi bozup boşanacaksınız.

Peki eski dönemlerde nasıldı cinsel hayatınız ..kendinize has bir fantazi dünyanız varmiydi..yoksa olağan sıradan bir cinsellikmi yaşıyordunuz?hayatında başkası olmadığına emin misiniz?ereksiyon problemi varmı eşinizin?yoksa isteksizmi sadece?

Back
X