Kocam için kardeşi gibi olmuşum

Aslında bu tarz annem gibisin kardeşim gibisin gibi cümleler nikahı da düşürebilir çok tehlikeli Allah korusun dini nikah biterse yaptığınız her ilişki zinaya girer bu konuyu araştırmanızı öneririm

Bakiniz unsolicited advice vol.3.

Hanimefendi yeni uyesiniz umarim forum kurallarini okumussunuzdur. Forumda dini yorumlar yapmak yasak cunku dunya uzerindeki herkes Musluman degil ya hani :) Yorumunuz uzay bosluguna karisabilir karsinizdakinin inancini bilmeden bu yorumlari yaparsaniz.

Allah yardımcınız olsun. Yaş farkı vs diyen olmuş ama annem 52 babam 61 yaşında hâlâ cinsel hayatları devam ediyor 🤷🏻‍♀️ bence eşinizin problemi ne onu bulmak gerek
Annemin ve babamın cinsel hayatlarının devam edip etmediğini bilmek de istemezdim ben sanırım ya🥴😅

Annemin ve babamın cinsel hayatlarının devam edip etmediğini bilmek de istemezdim ben sanırım ya🥴😅

Ben de nasil dikkat edildigini dusunuyordum. 🙈 31 yasindayim ve hic fark etmedim, benden kucuk kardesim var o yuzden son iliskilerinin ben olmadigimi dusunuyorum ama 😂

Aslında bu tarz annem gibisin kardeşim gibisin gibi cümleler nikahı da düşürebilir çok tehlikeli Allah korusun dini nikah biterse yaptığınız her ilişki zinaya girer bu konuyu araştırmanızı öneririm
Bacım dini yorum yasak. İki kişi ban yedi az önce. Siz de her an yiyebilirsiniz. Konu sahibi dini açıdan yorum istememiş ayrıca

İslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?
Bilmiyorum demiş .
Yani ilgilenmiyorum olabilir bu ,inançlı değilim olabilir ,konum bu değil olabilir..
Senin kafa yapın inancın sana benim kafa yapım inancım bana sorum bu değil kapa çeneni bile olabilir 🍻
Çok mu şaşırtıcı geldi size 😊

Artık cecwp yazmayacağım size. Dert anlatayım dedim dert sahibin oldum. Değil ya hani diyelkmki yeniden üye oldum geçmiş konuları kapadım. Bu konuyla ne alakası var? Sadece kötü niyete hizmet eder bu yaptığınız. Allaha havale edip geçiyorum.
Görmeyeceğim yazdıklarınızı bilginiz olsun. Tebrik ederim
😂😂😂😂
Çıkışın kızışın bile aynı 😂😂😂😂

Arkadaşlar derdim büyük. İşin içinden çıkamadım. Burayi takip ediyordum ilk deda konu açmaya karar verdim. Derdini söylemeyen derman bulamaz musali.
Uzun yıllardır evliyiz çocuk büyüdü. Ama. cinsellik son yıllarda azalarak bitti. Ancak okuduğum bildiğim böyle olunca evlilikler bitermiş. Ben ne kadar yaklaşsam istemiyor. Benim için kardeşim gibisin artık bişey hissetmiyorum sana dedi bu sabah. Tövbe yarabbim ne tuhaf bir durum ya. Israr da edememki. Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim. Benden bıkmış olabilir sadece bu aklıma geliyor. Nasil ayrıntı vereyim daha, soru cevap yapalım. Bide hiç bu konuları sevmiyor konuşmuyor kapatıyor konuyu.
sevgi de aşk da bitebilir maalesef
onunki bitmiş yapacak bir şey yok
bunda kararlıysa boşanacaksınız yaşlarınız kaç

Eşinizin sorunu psikolojik ya da fizyolojik olabilir. İsteği dahilinde ancak tedaviye başvurabilir öyle bir şey varsa. Ama kardeş gibisin de ne bileyim. Bunu duyduktan sonra ben rahat edemezdim sanırım bilmiyorum zor bi durum. Konuşmadan aşılmaz. Aşmaya niyeti yoksa da çözümsüz kalır. Ya ayrılırsınız ya da kardeş gibi yaşamaya devam edeceksiniz buna da ne denir bilmiyorum

İslam'a kadını bu şekilde küçük düşürücü/evliliğin beklentisini karşılamayacak şekilde annem gibisin, kardeşim gibisin ifadesini kullanan kişi için ağır cezalar vardır.
O cezaları ödemediği müddetçe cinsel ilişki yaşamak haramdır.
Burada temel esastan kadının gururunu korumak erkeğin de bu şekilde yanlış cümleleri bir daha kurmamasını sağlamaktır.
(ki boşanma sebebidir bu)
Zaten adam cinsellik yaşamak istemiyor dünya ahiret bacımsın demiş haramlık bi şey mi kalmış

Dinen nikâh düşermiş yorumu yapmışlar, aynı evde iki kardeş gibiler, nikâh düşmese çok mu problem oluyor sanki? Çok ağır bir cümle, kadınlık onurunu incitecek kadar yaralayıcı;ama aşk de bitebilir cinsellik de, göze alabiliyorsanız ve şartlarınız uygunsa boşanmayı düşünün derim. Bence yaşınız genç, cinsellik için boşanılır.

Eğer hâlâ evliliğimi kurtarmayı denemek istiyorum diyorsanız; terapi deneyebilirsiniz, eşinizin cinsel problemleri varsa üroloğa gözükebilirsiniz. Ben kurduğu cümleden genel olarak değil de, size karşı cinsel hisleri bitmiş şeklinde anladım. Karşılıklı konuşarak bir karara bağlarsınız umarım, hakkınızda hayırlısını diliyorum.

İslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?
Ne sorun olacak nikah şart değil kimisi için ve bu da kimseyi ilgilendirmez

Dini nikah gidince resmi nikahın kağıt üzerinde evli görünmesinin ne gibi geçerliliği olabilir dinini yaşayan biri için?
Ayrıca kendi cennetimize sokmaya calisiyorsak bilin ki sizin iyiliginiz içindir.
Linçlemek için fırsat kollayan bir grup var siz de onların sözcülüğünü yapıyorsunuz sanırım
Dini anlamını soran olmadı sana git fetvanı başka yerde ver kimsede senin cennetine gelmek derdin de değil

Her kim ki ahlak bekçiliği yapar ahlaksızın ta kendisidir .

Back
X