- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
Hep onun iyiligi icin ama hdhdh![]()
Forumda hic tanimadigi birinin ote dunyasini dusunup kendi inancini dayatmak ay pardon tavsiye vermek gibi bir iyilik...oyle bir yuce gonulluluk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep onun iyiligi icin ama hdhdh![]()
Aslında bu tarz annem gibisin kardeşim gibisin gibi cümleler nikahı da düşürebilir çok tehlikeli Allah korusun dini nikah biterse yaptığınız her ilişki zinaya girer bu konuyu araştırmanızı öneririm
Annemin ve babamın cinsel hayatlarının devam edip etmediğini bilmek de istemezdim ben sanırım yaAllah yardımcınız olsun. Yaş farkı vs diyen olmuş ama annem 52 babam 61 yaşında hâlâ cinsel hayatları devam ediyorbence eşinizin problemi ne onu bulmak gerek
Annemin ve babamın cinsel hayatlarının devam edip etmediğini bilmek de istemezdim ben sanırım ya![]()
Evet yaa,benim büyük 9 yaşında.Gizlemek zor yani.Uyumalarini beklemek gerekiyorBen de nasil dikkat edildigini dusunuyordum.31 yasindayim ve hic fark etmedim, benden kucuk kardesim var o yuzden son iliskilerinin ben olmadigimi dusunuyorum ama
![]()
Bacım dini yorum yasak. İki kişi ban yedi az önce. Siz de her an yiyebilirsiniz. Konu sahibi dini açıdan yorum istememiş ayrıcaAslında bu tarz annem gibisin kardeşim gibisin gibi cümleler nikahı da düşürebilir çok tehlikeli Allah korusun dini nikah biterse yaptığınız her ilişki zinaya girer bu konuyu araştırmanızı öneririm
Bilmiyorum demiş .İslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?
Artık cecwp yazmayacağım size. Dert anlatayım dedim dert sahibin oldum. Değil ya hani diyelkmki yeniden üye oldum geçmiş konuları kapadım. Bu konuyla ne alakası var? Sadece kötü niyete hizmet eder bu yaptığınız. Allaha havale edip geçiyorum.
Görmeyeceğim yazdıklarınızı bilginiz olsun. Tebrik ederim
Prostat varsa cinsellik olmaz artık yani açıkça söyleyim kuş kalkmaz ciddi söylüyorum...Prostat başlangıcı car. Ama hu engel değil demişti dr.
Bilmiyordum tşkBacım dini yorum yasak. İki kişi ban yedi az önce. Siz de her an yiyebilirsiniz. Konu sahibi dini açıdan yorum istememiş ayrıca
Bende istemezdimAnnemin ve babamın cinsel hayatlarının devam edip etmediğini bilmek de istemezdim ben sanırım ya![]()
sevgi de aşk da bitebilir maalesefArkadaşlar derdim büyük. İşin içinden çıkamadım. Burayi takip ediyordum ilk deda konu açmaya karar verdim. Derdini söylemeyen derman bulamaz musali.
Uzun yıllardır evliyiz çocuk büyüdü. Ama. cinsellik son yıllarda azalarak bitti. Ancak okuduğum bildiğim böyle olunca evlilikler bitermiş. Ben ne kadar yaklaşsam istemiyor. Benim için kardeşim gibisin artık bişey hissetmiyorum sana dedi bu sabah. Tövbe yarabbim ne tuhaf bir durum ya. Israr da edememki. Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim. Benden bıkmış olabilir sadece bu aklıma geliyor. Nasil ayrıntı vereyim daha, soru cevap yapalım. Bide hiç bu konuları sevmiyor konuşmuyor kapatıyor konuyu.
Zaten adam cinsellik yaşamak istemiyor dünya ahiret bacımsın demiş haramlık bi şey mi kalmışİslam'a kadını bu şekilde küçük düşürücü/evliliğin beklentisini karşılamayacak şekilde annem gibisin, kardeşim gibisin ifadesini kullanan kişi için ağır cezalar vardır.
O cezaları ödemediği müddetçe cinsel ilişki yaşamak haramdır.
Burada temel esastan kadının gururunu korumak erkeğin de bu şekilde yanlış cümleleri bir daha kurmamasını sağlamaktır.
(ki boşanma sebebidir bu)
Ne sorun olacak nikah şart değil kimisi için ve bu da kimseyi ilgilendirmezİslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?
İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirNe hastasi bre. Adamin doktor sevgilisi var.
Dini anlamını soran olmadı sana git fetvanı başka yerde ver kimsede senin cennetine gelmek derdin de değilDini nikah gidince resmi nikahın kağıt üzerinde evli görünmesinin ne gibi geçerliliği olabilir dinini yaşayan biri için?
Ayrıca kendi cennetimize sokmaya calisiyorsak bilin ki sizin iyiliginiz içindir.
Linçlemek için fırsat kollayan bir grup var siz de onların sözcülüğünü yapıyorsunuz sanırım
Ayy yeter ya nikah düşüp düşmemesi mevzusu öğ geldi.
Konu sahibesi sen de yeni siteye üye olmuş numarası yapma Allasen, kim oldugunu biliyoruz işte.