- 29 Haziran 2016
- 57
- 39
- 8
- Konu Sahibi HayatBuysaUstuKalsin
Evde cinselliği olmayan aldatıyor genellikle![]()
Peki evli bir kadının hangi şartlarda aldatmaya hakkı var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde cinselliği olmayan aldatıyor genellikle![]()
Peki evli bir kadının hangi şartlarda aldatmaya hakkı var?
Yanlış anlaşıldım. Ben aldatmaya hakkı var demedim genelde yapılan bu erkekler evde cinsellik olmayınca dışarda aranıyorlar.
sizin onu istememenızın sebebı size baskı yapmak sizi seks objesı görmek.kendıne kızsın kendını suclasın acaba bu kadın benı neden istemıyor dıyeeeDün gece saçmasapan bi mevzudan kavga ettik. Kavga esnasında bana bu soruyu sordu; benim için ne yapıyorsun? dedi.
Eşim işinden ötürü erken gidip geç gelen birisi. Kahvaltı yapmaz erken gittiği zaman, işyerinde atıştırabiliyor ve bu yuzden kahvaltıya ayıracağı zamanı uykuya ayırmak istiyor. Yani kendisi talep etmedi hiç kahvaltı hazırla diye, hatta defalarca sorduğum halde istemedi.
Yemeğini de işte yediği için gece gelince yemek yemez nadirdir yediği. Yine de her akşam karnın aç mı ne yemek istersen hazırlayayım diye soruyorum telefon edip.
Ve dün işe geç gitti. Bana sırnaştı ama ben istemedim. Asıl mevzu bu oldu. Benden istediği yaptığım tek şey onun için buymuş onu da yapmıyormuşum. 3 yaşında çocuğumuz var Allah razı olsun bi ona bakıyosun dedi.
Kahvaltı etmezmiş evde yemek yemezmiş. Bi tek o iş varmış yaptığım, onu da yapmıyormuşum. Benim için ne yapıyorsun dedi, hiç dedim münakaşa etmemek için. Ama o bizim için gece gündüz çalışıyormuş.
Ben çocuk bakmaktan başka eşim için hiç bişey yapmıyormuşum. Size soruyorum ne yapmam lazımdı çocuk doğana kadar riskli hamilelikle çalıştım. Çocuğuma bakacak kimse olmadığı için devam edemedim işe.
Gece çok ağladım uykusuzum da. Umarım doğru ifade edebilmişimdir kendimi.
---
Ekleme yapıyorum böyle anlatınca bazı şeyler basit görünmüş. Dün eşimle konuştum bu konuyu, o her istediği zaman ben istemek zorundaymışım. Çok afedersiniz ama o olayı sadece bi bacak açmak olarak görüyor, ona göre istememem çok saçma yani fiziksel olarak engelim yok.
Şu kahvaltı ve yemek meselesine geleyim. Kahvaltı hazırladım ama yapmadan gitti daha önce. Gece de en erken 1de geliyor. Bazen aç olduğu halde bile midesi rahatsız olduğu için yemek istemiyor çünkü akabinde hemen yatacak. Evde yemek bulunuyor zaten ama yemiyor ben ne yapayım o saate kadar da yemiş oluyor yani akşam 9da gelmiyorki dediğim gibi.
Bir de konuyu açarken anlattığım kavgada ağıza alınmayacak küfürler ve şiddete teşebbüs vardı. Ben anlatmadığım için çok basit kaldı olay kusura bakmayın
Evet psikolojik olarak mecbur hissettiğim için ters tepiyor. Konuştum bunu da ama, bi çözüme kavuşmadı yinesizin onu istememenızın sebebı size baskı yapmak sizi seks objesı görmek.kendıne kızsın kendını suclasın acaba bu kadın benı neden istemıyor dıyeee
Siz çok feminist birisiniz. Bakın erkek oldugu icin degil insan oldugu icin esinizin sizden istekleri var. Bunu neden anlamak istemiyorsunuz. Yani burada ve reel hayatta esiyle sorunları oldugu icin aldatan bircok kadın da var. Bu bir meşruiyet degil bu bir sonuç. Kimse dogru oldugunu söylemiyor fakat yanlış bile olsa evlilikler böyle sonuckanıyorPeki evli bir kadının hangi şartlarda aldatmaya hakkı var?
Siz çok feminist birisiniz. Bakın erkek oldugu icin degil insan oldugu icin esinizin sizden istekleri var. Bunu neden anlamak istemiyorsunuz. Yani burada ve reel hayatta esiyle sorunları oldugu icin aldatan bircok kadın da var. Bu bir meşruiyet degil bu bir sonuç. Kimse dogru oldugunu söylemiyor fakat yanlış bile olsa evlilikler böyle sonuckanıyor
Özgürlügünüzün olmadıgını nerede savundum ? Lütfen bi gösterinSiz de çok erkekcisiniz. Başka başka da problemler olduğunu okuduğunuz halde hala aynı yere takılıp kaldınız ve hala evliyim diye kocamın her istediği an bana dokunabileceğini benim bu konuda fikir/istek özgürlüğüm olmadığını savunuyorsunuz. Gerçekten hemcins miyiz?
Özgürlügünüzün olmadıgını nerede savundum ? Lütfen bi gösterin
Tek dedigim özgürlük istiyorsan tatlım sonuclarına katlanırsın. Herkes sonucları göze alarak özgür davranabilir. Özgür bir ülkede yaşıyoruz
adam haklı sanki. kızmayın ama evdesiniz rahatsınız bi çocuk. yemek derdi de yokmuş. hani adamı bu kadar çileden çıkartmasamıydınız ki
Ne yapmis da çileden cikarmis Allah askina :)
ne yaptınız konu sahibiSiz de çok erkekcisiniz. Başka başka da problemler olduğunu okuduğunuz halde hala aynı yere takılıp kaldınız ve hala evliyim diye kocamın her istediği an bana dokunabileceğini benim bu konuda fikir/istek özgürlüğüm olmadığını savunuyorsunuz. Gerçekten hemcins miyiz?
işte hiç bir şey yapmadığı için eş çileden çıkmış ya:))
bi kere hayır denildiğinde hiç bir adam böyle bir tepki vermez gibi geliyor. bence sürekliliği olan bir durum bu.
yemek yemese de birlikte bi kahve keyfi yapılabilir sevdiği bi kek tatlı hiç mi yok.