Yaklaşık 12 yıldır evliyim ilk zamanlar sevdiğim için galiba normal geldi bu durum yada kendimi hep eksik buldum ben mi güzel değilim beni mi beğenmiyor diye kırmadan defalarca dedim doktora git tahlil yaptır diye ama bu kadar yıldır cinsel isteksizliğin olmaması normal değil kendince yapıyor bişeyler ama bende zerre his yok ilk zamanlar iyisin süpersin diye gazlardım 3 senedir cinsellik isteğim uçtu ama karşılanmaması bende sinir öfke patlamaları yapmaya başladı defalarca söyledim cinselliğim karşılanmadığı için bu haldeyim dediğim halde hap kullandım ben sen yaklaşmıyorsun ki gibi bahaneler ben yaklaştığımda da kendini rahatlatıp ben çuval gibi ortada kaldım sonra 2 gün ben enerjimi atıp rahatlamadığım için baş ağrısı ve sinir çekiyorum o yüzden bana hiç yaklaşma bende kafayı yemiyim diyorum ama ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum evliyim ama cinsel bilgisi olmayan kızlardan daha beter hissediyorum geçen falcıya gittim o bile tanımadan bilmeden taş olsa çatlardı bunun sana kalkmıyor başka kadına kalkar diyince kendimi daha kötü hissettim boşansam sıkıntı boşanmasam günaha girmekten korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum