• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ile cinsellik yok

sezen39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yaklaşık 12 yıldır evliyim ilk zamanlar sevdiğim için galiba normal geldi bu durum yada kendimi hep eksik buldum ben mi güzel değilim beni mi beğenmiyor diye kırmadan defalarca dedim doktora git tahlil yaptır diye ama bu kadar yıldır cinsel isteksizliğin olmaması normal değil kendince yapıyor bişeyler ama bende zerre his yok ilk zamanlar iyisin süpersin diye gazlardım 3 senedir cinsellik isteğim uçtu ama karşılanmaması bende sinir öfke patlamaları yapmaya başladı defalarca söyledim cinselliğim karşılanmadığı için bu haldeyim dediğim halde hap kullandım ben sen yaklaşmıyorsun ki gibi bahaneler ben yaklaştığımda da kendini rahatlatıp ben çuval gibi ortada kaldım sonra 2 gün ben enerjimi atıp rahatlamadığım için baş ağrısı ve sinir çekiyorum o yüzden bana hiç yaklaşma bende kafayı yemiyim diyorum ama ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum evliyim ama cinsel bilgisi olmayan kızlardan daha beter hissediyorum geçen falcıya gittim o bile tanımadan bilmeden taş olsa çatlardı bunun sana kalkmıyor başka kadına kalkar diyince kendimi daha kötü hissettim boşansam sıkıntı boşanmasam günaha girmekten korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Yaklaşık 12 yıldır evliyim ilk zamanlar sevdiğim için galiba normal geldi bu durum yada kendimi hep eksik buldum ben mi güzel değilim beni mi beğenmiyor diye kırmadan defalarca dedim doktora git tahlil yaptır diye ama bu kadar yıldır cinsel isteksizliğin olmaması normal değil kendince yapıyor bişeyler ama bende zerre his yok ilk zamanlar iyisin süpersin diye gazlardım 3 senedir cinsellik isteğim uçtu ama karşılanmaması bende sinir öfke patlamaları yapmaya başladı defalarca söyledim cinselliğim karşılanmadığı için bu haldeyim dediğim halde hap kullandım ben sen yaklaşmıyorsun ki gibi bahaneler ben yaklaştığımda da kendini rahatlatıp ben çuval gibi ortada kaldım sonra 2 gün ben enerjimi atıp rahatlamadığım için baş ağrısı ve sinir çekiyorum o yüzden bana hiç yaklaşma bende kafayı yemiyim diyorum ama ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum evliyim ama cinsel bilgisi olmayan kızlardan daha beter hissediyorum geçen falcıya gittim o bile tanımadan bilmeden taş olsa çatlardı bunun sana kalkmıyor başka kadına kalkar diyince kendimi daha kötü hissettim boşansam sıkıntı boşanmasam günaha girmekten korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
boşansanız sıkıntı olan kısım ne?

kimse boşanmak istemez tamam da.
durup dururken boşanmıyorsunuz ki.

Falcılara boş yere kaptırmayın. Boşanmak için çok önemli bir sebep bu. Boşanın tabiki, bir ömür böyle yaşanmaz.

Amme hizmeti, yapay zekaya noktalama işareti eklettim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Yaklaşık 12 yıldır evliyim. İlk zamanlar sevdiğim için galiba normal geldi bu durum ya da kendimi hep eksik buldum; ben mi güzel değilim, beni mi beğenmiyor diye. Kırmadan defalarca dedim: “Doktora git, tahlil yaptır,” diye. Ama bu kadar yıldır cinsel isteksizliğin olmaması normal değil. Kendince bir şeyler yapıyor ama bende zerre his yok.

İlk zamanlar “iyisin, süpersin” diye gazlardım. Üç senedir cinsellik isteğim uçtu ama karşılanmaması bende sinir, öfke patlamaları yapmaya başladı. Defalarca söyledim: “Cinselliğim karşılanmadığı için bu haldeyim,” dediğim hâlde “hap kullandım,” “ben sen yaklaşmıyorsun ki” gibi bahaneler üretiyor. Ben yaklaştığımda da kendini rahatlatıp beni çuval gibi ortada bıraktı.

Sonra iki gün ben enerjimi atıp rahatlamadığım için baş ağrısı ve sinir çekiyorum. O yüzden “bana hiç yaklaşma, ben de kafayı yemeyeyim” diyorum ama bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum. Evliyim ama cinsel bilgisi olmayan kızlardan daha beter hissediyorum.

Geçen falcıya gittim, o bile tanımadan bilmeden “taş olsa çatlardı, bunun sana kalkmıyor, başka kadına kalkar” deyince kendimi daha kötü hissettim. Boşansam sıkıntı, boşanmasam günaha girmekten korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Evliliğimin 6 yılında çocuk olmuyor baskılarıyla kendimi de suçladım cinsel deneyimim bilgim yoktu hep kendimi suçladım gittim aşılama yaptırdım doktor erkeğin spermini içinize enjekte ediyor ve ilk aşılamamda tutdu şuan 5 yaşımda kızım var kızımdan sonra da korunmadım doğumdan sonra 1.5 sene hiç ilişki olmadı sonrasında hamile kaldım 2 çocuk var şimdi ve iliside küçük olması bağlıyor ama ben tükeniyorum git gide

Kendince bir şeyler yapıyor derken ön sevişme yok mu? Erken boşalma sorunu mu ya da sertleşme sorunu mu var? Bu durum 12 yıldır böyle mi?

Evliliğimin 6 yılında çocuk olmuyor baskılarıyla kendimi de suçladım cinsel deneyimim bilgim yoktu hep kendimi suçladım gittim aşılama yaptırdım doktor erkeğin spermini içinize enjekte ediyor ve ilk aşılamamda tutdu şuan 5 yaşımda kızım var kızımdan sonra da korunmadım doğumdan sonra 1.5 sene hiç ilişki olmadı sonrasında hamile kaldım 2 çocuk var şimdi ve iliside küçük olması bağlıyor ama ben tükeniyorum git gide
Gayretinize hayran olmamak mümkün değil
Adamı zorla baba yapmışsınız
İş olmadan aş olmuş

Gayretinize hayran olmamak mümkün değil
Adamı zorla baba yapmışsınız
İş olmadan aş olmuş
Etraftan niye olmuyor diye hep suçlandım bende polikistik över vardı ondan herhalde dedim kendimi suçladım ama ilk aşılamada tutunca yerine ulaşması gerekliymiş demek diye düşünmedim değil 🥹

Boşanmazsanız niye günaha gireceksiniz hic anlamadım. Falcı ayrıntısına hic yorum yapmayacağım.
Durum baştan belliyken adamdan zorla çocuk yapmak yerine o zaman boşansaymışsınız keşke.

Çocuk var diye boşanmazsınız, ikincisi daha bebe sayılır. Cinsel oyuncak falan önerelim kendi kendine yap en azından? Başka ne denir bilemiyorum..

Sizin de düzenli olarak sevişmeye, arzulanmaya ihtiyacınız var. Bu doğal bir istek. Ama boşanmazsanız hiçbir zaman daha iyisi karşınıza çıkmayacak. Günaha girmekten korkuyorum derken eşimi aldatmak istemiyorum demek istediniz sanırım.

Etraftan niye olmuyor diye hep suçlandım bende polikistik över vardı ondan herhalde dedim kendimi suçladım ama ilk aşılamada tutunca yerine ulaşması gerekliymiş demek diye düşünmedim değil 🥹
Etraf boşanınca da neden iki çocukla boşandın diyerek suçlayacak.

Beceriksiz bi işe yaramayan erkeğim diye geçinen embesiller, yıllarca kadınların kendilerini suçlamalarına sebep olacak kadar ciddi manipülasyonu nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum.

Eşiniz bu şekilde alışmış, sizin için çaba göstermeye, sizin için daha iyi sevişmeye, sizi tatmin edebilecek bilgiyi öğrenmeye ihtiyaç duymuyor. Boşanmayacağınız için sizde sevişmeyin madem kendi işini görüp bırakıyor sizde onun kocalık görevini yapmadığı için "karılık görevini" yapmayın, biraz rahatı bozulsun bakalım belki değişir.

Back
X