• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ile cinsellik yok

falcının söyleyecegını sen bize kocam ilgisiz deseydin biz sana burada aynısını söylerdik birde adamın günahını alıyor olabilir yanı başkasına kalkıyor falan yanındamıymış kalkarken de konuşuyor ? Sen paranı boşa kaptırma gerçekten katlanamıyorsan adama bırak gıtsn ömür geçmez onunla

Boşanmazsanız niye günaha gireceksiniz hic anlamadım. Falcı ayrıntısına hic yorum yapmayacağım.
Durum baştan belliyken adamdan zorla çocuk yapmak yerine o zaman boşansaymışsınız keşke.
3 yıllırdır cinsel isteğim tavan yaptı yanımda ki karşılık vermiyor aç kurt gibiyim 3 kişi kurbana girer gibi girse hayır demiycek hallere giriyorum 😬
Çocuk var diye boşanmazsınız, ikincisi daha bebe sayılır. Cinsel oyuncak falan önerelim kendi kendine yap en azından? Başka ne denir bilemiyorum..

falcının söyleyecegını sen bize kocam ilgisiz deseydin biz sana burada aynısını söylerdik birde adamın günahını alıyor olabilir yanı başkasına kalkıyor falan yanındamıymış kalkarken de konuşuyor ? Sen paranı boşa kaptırma gerçekten katlanamıyorsan adama bırak gıtsn ömür geçmez onunla
Valla bana olmamasına da şaşırıyorum ben istekli bi kadınım akrep burcuyum düşkünümdür de ama bi alime bi zalim misali düştü bana da millet karısını istemiyor diye yakınır ben ben kocadan şikayetçiyim ayda 1 bari olsa şükür namazı kılacam kendi kendime yapıyım dedim o da sarmıyor insan bi ten sıcaklığı istiyor

Yaklaşık 12 yıldır evliyim ilk zamanlar sevdiğim için galiba normal geldi bu durum yada kendimi hep eksik buldum ben mi güzel değilim beni mi beğenmiyor diye kırmadan defalarca dedim doktora git tahlil yaptır diye ama bu kadar yıldır cinsel isteksizliğin olmaması normal değil kendince yapıyor bişeyler ama bende zerre his yok ilk zamanlar iyisin süpersin diye gazlardım 3 senedir cinsellik isteğim uçtu ama karşılanmaması bende sinir öfke patlamaları yapmaya başladı defalarca söyledim cinselliğim karşılanmadığı için bu haldeyim dediğim halde hap kullandım ben sen yaklaşmıyorsun ki gibi bahaneler ben yaklaştığımda da kendini rahatlatıp ben çuval gibi ortada kaldım sonra 2 gün ben enerjimi atıp rahatlamadığım için baş ağrısı ve sinir çekiyorum o yüzden bana hiç yaklaşma bende kafayı yemiyim diyorum ama ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum evliyim ama cinsel bilgisi olmayan kızlardan daha beter hissediyorum geçen falcıya gittim o bile tanımadan bilmeden taş olsa çatlardı bunun sana kalkmıyor başka kadına kalkar diyince kendimi daha kötü hissettim boşansam sıkıntı boşanmasam günaha girmekten korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Ne falcısı arkadaş bu devirde? Anladığım kadarıyla hem çok uzun aralıklarla yapılıyor hem de 3,5 dakika birşey anladığım kadarıyla doğru mudur?

Evliliğimin 6 yılında çocuk olmuyor baskılarıyla kendimi de suçladım cinsel deneyimim bilgim yoktu hep kendimi suçladım gittim aşılama yaptırdım doktor erkeğin spermini içinize enjekte ediyor ve ilk aşılamamda tutdu şuan 5 yaşımda kızım var kızımdan sonra da korunmadım doğumdan sonra 1.5 sene hiç ilişki olmadı sonrasında hamile kaldım 2 çocuk var şimdi ve iliside küçük olması bağlıyor ama ben tükeniyorum git gide
Aferin.dünyanın en akıllıca hareketi.bu arada 6 sene olmadıktan sonra bu kadar az seksle ikinciye hamile kalmak da şaşırtıcı doğrusu.genelde nasıl başlıyorsa öyle gidiyor bu işler

Etraftan niye olmuyor diye hep suçlandım bende polikistik över vardı ondan herhalde dedim kendimi suçladım ama ilk aşılamada tutunca yerine ulaşması gerekliymiş demek diye düşünmedim değil 🥹
Hiçbir alakası yok o tarz şeylerle.herkesin üreme sistemi kendine özgüdür.onu da denemeden bilemezsin.

Boşanmazsanız niye günaha gireceksiniz hic anlamadım. Falcı ayrıntısına hic yorum yapmayacağım.
Durum baştan belliyken adamdan zorla çocuk yapmak yerine o zaman boşansaymışsınız keşke.
Başkasıyla yaparım belki diyor.

3 yıllırdır cinsel isteğim tavan yaptı yanımda ki karşılık vermiyor aç kurt gibiyim 3 kişi kurbana girer gibi girse hayır demiycek hallere giriyorum 😬

Valla bana olmamasına da şaşırıyorum ben istekli bi kadınım akrep burcuyum düşkünümdür de ama bi alime bi zalim misali düştü bana da millet karısını istemiyor diye yakınır ben ben kocadan şikayetçiyim ayda 1 bari olsa şükür namazı kılacam kendi kendime yapıyım dedim o da sarmıyor insan bi ten sıcaklığı istiyor
Senin durumunda olan ya da ilişki normal olsa bile kocasından daha istekli bir sürü kadın var.o durum yersiz bir toplum klişesi.eski Türk filmlerinden falan geliyor.haa bir de eskiden kadınları rastgele tanımadıkları, etmedikleri adamlara verdikleri için böyle bir toplum algisı oluşmuş.

Tamam bir kere düşmüştür bacım da 6 sene çocuksuz halinle boşanmamişsin.nasıl istekli kadınmışsın bilmem.biz koyu Katolik falan değiliz, boşanmak yasak değil.yani yaptığınız eylemler akla mantığa uymuyor.nasil bir düşünce yapısıyla bugünlere geldiniz çok şaşırtıcı.şimdi boşanmasan aynen devam.boşansan 2 küçük çocukla ne yeni biriyle istediğin gibi görüşebilirsin ne de iliski başlatmak kolay olur.iki küçük çocuklu kadınlar ilişkiye başlayacaklar sonuçta.eee şimdi ne olacak? Hadi birkaç sene sonra durumları oturttun diyelim en güzel yılların geçip gidiyor.zaten bunun öncesi de var.yazık günah valla.

Back
X