- 28 Ocak 2020
- 67
- 16
- 8
- 25
- Konu Sahibi Mutsuz 3333
Kızlar yardımmmm edin lütfen

bana bir akıl verin ben 4 yıllık evliyim kocası severek 5 yıl bekledik birbirimizi ve sonunda evlendik evliligimizin ilk 6 ayı çok iyi gidiyordu çok mutluyduk evimizde huzun vardı ama sonrasında kocam beni sosyal medyadan bana göre aldattı yani kimseyle cinsel bir birleşmesi olmadı ama yapmaya çalıştım diye düşünüyorum sürekli kızlarla mesajlasiyor sevgili yapıyor kendisine buygun benim için bir sıkıntıyı zaten 1 yıl sonra hamile kaldım ve doğum yaptım cocugumu kaybettim sonrasında eşim gene herseyden bir bahane bularak kavga ederdi ben artık dayanamiyordum eskisi gibi olsun diye ona bir ders vermek istiyordum akıllarına istedim yatağıma bile almadım surat astım haftalarca konuşmadım aynı evde iki yabancı gibi doğumdan sonra biraz iyiydik ama gene anlqsamiyorduk birtürlü güvenmiyorum heran beni aldatmak bişey yapacak diye korkuyla yaşıyorum beni hiç düşünmüyor yada belli etmiyor gecelerde ağlarım hiç dönüp bakmaz bile beni hep insanların yanında küçük düşürür ailemin yanında bile hiçbişey yokken bağırarak bir şey bulur ve kızar bana sabrediyorym şu ana kadar sonrasında gene hamile kaldım bu sefer de düşük yaptım eşim artık bisanma lafını dilinden düşürmedi bana boşalacak derken içimi soküyir gibi canım çok acıyor herneyse sonrasında gene sorunlarimizicozduk biraz iyidik mutluyduk huzurumuz vardı fakat düşük yaptıktan sonra birgün boşalacak bu sefer kararımı kesin dedi ve anlamadım sadece bana dediki benimle ilgilenmiyirsun cinselligi ilk önce benim istemem gerekiyormuş ve her gece ona sarılarak iyuymami istiyor fakat ben sarılmak da arkasını hep dönüyor benimde zorunda gidiyor ve sarılmak istemiyorum gece ben mi baslamaliyim yoksa hep erkeklerden bekleniyor böyle şeyler ne yapmalıyım kızlar bosanamam seviyorum kocası hemde ailemi düşünüyorum onları üzme é istemiyorum derdimi anlatacak kimse é yok dayanamıyorum ya