KOCAM ILE SORUNLARIM😢😢

Kızlar yardımmmm edin lütfen😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 bana bir akıl verin ben 4 yıllık evliyim kocası severek 5 yıl bekledik birbirimizi ve sonunda evlendik evliligimizin ilk 6 ayı çok iyi gidiyordu çok mutluyduk evimizde huzun vardı ama sonrasında kocam beni sosyal medyadan bana göre aldattı yani kimseyle cinsel bir birleşmesi olmadı ama yapmaya çalıştım diye düşünüyorum sürekli kızlarla mesajlasiyor sevgili yapıyor kendisine buygun benim için bir sıkıntıyı zaten 1 yıl sonra hamile kaldım ve doğum yaptım cocugumu kaybettim sonrasında eşim gene herseyden bir bahane bularak kavga ederdi ben artık dayanamiyordum eskisi gibi olsun diye ona bir ders vermek istiyordum akıllarına istedim yatağıma bile almadım surat astım haftalarca konuşmadım aynı evde iki yabancı gibi doğumdan sonra biraz iyiydik ama gene anlqsamiyorduk birtürlü güvenmiyorum heran beni aldatmak bişey yapacak diye korkuyla yaşıyorum beni hiç düşünmüyor yada belli etmiyor gecelerde ağlarım hiç dönüp bakmaz bile beni hep insanların yanında küçük düşürür ailemin yanında bile hiçbişey yokken bağırarak bir şey bulur ve kızar bana sabrediyorym şu ana kadar sonrasında gene hamile kaldım bu sefer de düşük yaptım eşim artık bisanma lafını dilinden düşürmedi bana boşalacak derken içimi soküyir gibi canım çok acıyor herneyse sonrasında gene sorunlarimizicozduk biraz iyidik mutluyduk huzurumuz vardı fakat düşük yaptıktan sonra birgün boşalacak bu sefer kararımı kesin dedi ve anlamadım sadece bana dediki benimle ilgilenmiyirsun cinselligi ilk önce benim istemem gerekiyormuş ve her gece ona sarılarak iyuymami istiyor fakat ben sarılmak da arkasını hep dönüyor benimde zorunda gidiyor ve sarılmak istemiyorum gece ben mi baslamaliyim yoksa hep erkeklerden bekleniyor böyle şeyler ne yapmalıyım kızlar bosanamam seviyorum kocası hemde ailemi düşünüyorum onları üzme é istemiyorum derdimi anlatacak kimse é yok dayanamıyorum ya😭😭😭😭
Sadece biraz gurur diyorum,başka bir şey söylemiyorum.!!!

Siz evliliginizi kurtarmak istiyorsunuz. Ona sıkıntıları hakkında çözüm sunmayı deneyin. Ilgiden kastı cinsel anlamda ise yapacaklarınızı bilmeniz gerek. Mesela işten geldi ona güzel bi sofra ziyafeti + göz ziyafeti sonrası işte tık tık😄 detay veremiyorum 🤭
Evet ben evliligimi kurtarmak istiyorum hep aklımdan bosanmayi çıkarıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum elimden geldiğince güzel sofralar yemekler yapıyorum ona ama bir haftadır dediğim gibi çok kızgın ve sinirli soruyorum bişey mi oldu söylemiyor da böyle bekleyip sabretsem belki düzelir belki canı baskandalı şeye sıkılmstir beni bir siz anladınız yaa😕teşekür ederim

Evet ben evliligimi kurtarmak istiyorum hep aklımdan bosanmayi çıkarıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum elimden geldiğince güzel sofralar yemekler yapıyorum ona ama bir haftadır dediğim gibi çok kızgın ve sinirli soruyorum bişey mi oldu söylemiyor da böyle bekleyip sabretsem belki düzelir belki canı baskandalı şeye sıkılmstir beni bir siz anladınız yaa😕teşekür ederim
Özelden tavsiye verebilirim . Çünkü biraz burayı aşacak tavsiyem :)

Kızlar yardımmmm edin lütfen😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 bana bir akıl verin ben 4 yıllık evliyim kocası severek 5 yıl bekledik birbirimizi ve sonunda evlendik evliligimizin ilk 6 ayı çok iyi gidiyordu çok mutluyduk evimizde huzun vardı ama sonrasında kocam beni sosyal medyadan bana göre aldattı yani kimseyle cinsel bir birleşmesi olmadı ama yapmaya çalıştım diye düşünüyorum sürekli kızlarla mesajlasiyor sevgili yapıyor kendisine buygun benim için bir sıkıntıyı zaten 1 yıl sonra hamile kaldım ve doğum yaptım cocugumu kaybettim sonrasında eşim gene herseyden bir bahane bularak kavga ederdi ben artık dayanamiyordum eskisi gibi olsun diye ona bir ders vermek istiyordum akıllarına istedim yatağıma bile almadım surat astım haftalarca konuşmadım aynı evde iki yabancı gibi doğumdan sonra biraz iyiydik ama gene anlqsamiyorduk birtürlü güvenmiyorum heran beni aldatmak bişey yapacak diye korkuyla yaşıyorum beni hiç düşünmüyor yada belli etmiyor gecelerde ağlarım hiç dönüp bakmaz bile beni hep insanların yanında küçük düşürür ailemin yanında bile hiçbişey yokken bağırarak bir şey bulur ve kızar bana sabrediyorym şu ana kadar sonrasında gene hamile kaldım bu sefer de düşük yaptım eşim artık bisanma lafını dilinden düşürmedi bana boşalacak derken içimi soküyir gibi canım çok acıyor herneyse sonrasında gene sorunlarimizicozduk biraz iyidik mutluyduk huzurumuz vardı fakat düşük yaptıktan sonra birgün boşalacak bu sefer kararımı kesin dedi ve anlamadım sadece bana dediki benimle ilgilenmiyirsun cinselligi ilk önce benim istemem gerekiyormuş ve her gece ona sarılarak iyuymami istiyor fakat ben sarılmak da arkasını hep dönüyor benimde zorunda gidiyor ve sarılmak istemiyorum gece ben mi baslamaliyim yoksa hep erkeklerden bekleniyor böyle şeyler ne yapmalıyım kızlar bosanamam seviyorum kocası hemde ailemi düşünüyorum onları üzme é istemiyorum derdimi anlatacak kimse é yok dayanamıyorum ya😭😭😭😭
Allahim herseyin iyisini bilir bak cocukda yokken arkana bakma kac ayril boşan

Senin kocan terbiyesiz...daha ne sevmesi ya aldatma aldatmaya yeltenmek uğraşmak, ya senin bildğin bunlar ya bilmediklerin? Çoğu adamın metresi var karılarının haberi yok.yani şunu demek istiyorum sen bu adama güvrnmiyosunki nasıl çocuk yapmak için uğraşıyosun, bide utanmadan cinselliğini düşünüyor.bence eşiniz çok terbiyesiz.belkide her şerde bir hayır vardır.üzüldğm düşük yapmışsın ama belkide bu şerde senin için bir hayır vardır belkide senin için hayırlısı budur😉

Mesela benim x eş kişisi arkadaşlarına olum bi çocuk daha yap kadının eli kolu bağlansın peşini bırakır rahat hareket edersin diyodu üstelik utsnmadan çekinmeden yanımda söyledi.erkeklerin birçoğundaki mantık kadın evde iş yapsın yemek ütü çamaşır çocuk herşeyle uğraşsınki işten başını kaldırıpta kocayı kurcalayamasın

Internette kızlarla konuşuyor öyle sine konuşuyor bir dert ortagiymis gibi yani CİNSEL bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum ama o mesajlar bile benim zorunda gidiyor boşanmak istemiyorum seviyorum kocası 5 yıl bakarken 4 yıl da evliyken yani bu kadar zamanım gitti düzelir diye hep bekledim çocuk olursa belki düzelir dedim herseferinde gene bidaha yapmicam falan deyip beni kandırıyor bende af ediyorum 😕
Devamı gelicek tecrübeyle sabit😉affettiğin için zaten beni affediyo bidaha affeder diyecek

Internette kızlarla konuşuyor öyle sine konuşuyor bir dert ortagiymis gibi yani CİNSEL bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum ama o mesajlar bile benim zorunda gidiyor boşanmak istemiyorum seviyorum kocası 5 yıl bakarken 4 yıl da evliyken yani bu kadar zamanım gitti düzelir diye hep bekledim çocuk olursa belki düzelir dedim herseferinde gene bidaha yapmicam falan deyip beni kandırıyor bende af ediyorum 😕
Aldatmak sadece cinsellik yaşamak değildir. Eşi veya sevdiği varken böyle şeylere yönelmek, sadece konuşmak bile olsa aldatmaktır. Gururunuzu bu kadar hiçe saymayın lütfen.

Sana tavsiyem canım doymamış bir kişilik var karşında ego savaşı tatminsizlik dayanirim diyosan bırak yargılama yapsın etsin bikacak ve illaki dönecek sana yok dayanamam diyorsan bence bu sefer net bir dille sen boşanmayı kabul ediyorum de...sen cepte olmuşsun biliyorki ben bunkadina bunu yapsamda gitmeyecek adam devam eder sana kendini sorgulattirir herşeyden seni suçlu çıkarır..bırak görsün onsuzda yapabileceğini kendine güven dunya onun etrafında dönmüyor kendi farkına var yoksa kavga ettikçe inan hic bir çözüm yolu olmuyor ne demişler kavga eden kadın kalır susan kadın gider sende suss bacım suskunlugun ona çok şey anlatacak

Sizin kendinize gelmeniz silkelenmeniz lazım sizin boşanıcağinız yok umarım eşiniz sizi boşar. Nasıl sizi aldatıp bişey yokmuş gibi davranır çocuğunuzu kaybettikten sonra bile bişey ilgilenmez herşeyen bahane bulup kavga edip boşanmak istiyor sizde hiç mi gurur yok sevginiz batsın ailenizin yanında bile sesini yükselten adam o bunları düşünün hala sevgi var mı acaba?

Öyle bişey yapmaz sadece mesajlar var işte eğer öyle bişey yapsaydı 4 yıldır yapardı bizim çocuklarımız yok onu bahane ediyor ondan bir kavga başlatıyor yada benim onunla ilgilenmedigimi bahane ediyor bundan bir kavga çıkarıyor neymiş ben gece yatağa girerken giyinmeyi bilmiyormusum Vs gibi şeyler
Ya bunu söylemek istemiyorum ama kocanız arayış içerisinde. Size de bir duygusu kalmamış gibi görünüyor. Baskalarıyla konuşmak başka türlü açıklanamaz. Cinsel birliktelikten daha tehlikeli olduğunu düsünüyorum dertlesme filan muhabbetlerinin... Yani size anlatmayıp sağa sola anlatması hiç makul değil. Bir de sizin ayrılmak istemediğinizden emin ve rahat gibi geldi. Sizi cepte görüyor gibi. Yatakta giyinme talebine, spor ve kaslı vucut talebiyle karşılık verin bakalım n'oluyor... 💐

Çocuk yapmak birşeyi değiştirmeyecek. O yüzden lutfen böyle kötü bi evlilik içine günahsız bi bebeği de dahil etmeyin, ona da yazık olur. Anlattıklarınız hiç iç açıcı değil. Sevgisizlik var, aldatma var, ilgisizlik var, saygısızlık var. Ne bileyim tek başına sevmek yetmiyor ne yazıkki. Sizin için zor bi durum. Kalbiniz ve yuvanız söz konusu. Allah hayırlı bi kapı açsın. Zor mesele.

Size cok yazık oluyor ömrunuzu sızı sevmeyen adama hala adayarak onun gölgesi olarak kalarak gercekten cok yazık kişiliğinize olan öz saygınızı kazanın bence aşk mesk hikaye. Kendinizi seveceksınız.

İlgi konusunda eşiniz haklı olabilir. Ancak aldattı diyorsunuz yani aldattiktan sonra sarilip uyumak bilemedim. Önceden de mi ilgisizdiniz ? Bir de rica ediyorum boşanalım dedikçe ısrarla boşanmamakta ısrar etmeyin. Dik durun ezilip buzulmeyin şu adamların karşısında.

Back
X