kocam isteksiz

bayandunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
3
0
86
36
iyi aksamlar yeni uye oldum derdimi kimseye anlatamiyorum kocamla kavga ettik az once kocam.heo yorgun hep cinsel.yonden isteksiz erken.bosaliyor ben hic zevk almiyorum benim esimden.cinsel.yonden beklentilerim.var syda ya 2 kere ya 3 kerr oda benim.israrimla oluyor bugun kocama dedim dedi uyuyacam sinirlendim.dedim kendime jigolomu tutim sen.ne dedidiginin farkindamisin.dedi dedim sende uzun suredir yok dile yok bole diyip duruyorsun ben.birsey anlamiyorum.dedim.sen.istwkli olsan ben.istemesem.bana dersin ama dedim niye evlendin diye.beni sucladi lafimdan dolayi sinirlerim cok bozuk hep yorgun hasta isteksiz

Doktora gitsin tahlileri yapilsin fiziksel bir durum yoksa psikolojiktir caresine bakarsiniz.Inciten sozlerden kacinin.

Kurduğunuz cümle hiç olmamış. Güzel giyinin sizi arzulamasını sağlayın hem şu aktarlarda varmış ya karışımlar onlardan yedirin. Anacım bu erkeklerin ortası Yok demek ki

evet ay da 2.3 bayanlar zaten sinirden dedim 1yildir ben her soyledigimde boyle ya yorgunum ya hastayim ya uyuycam benim sozumde yanlis biliyorum.ama sonundq tak etti sinirden soyledim

evet ay da 2.3 bayanlar zaten sinirden dedim 1yildir ben her soyledigimde boyle ya yorgunum ya hastayim ya uyuycam benim sozumde yanlis biliyorum.ama sonundq tak etti sinirden soyledim
Doktor randevusi alin dahiliyeden once kanina bakilsin itiraz ederse sonra kurarsiniz cumleleri ama daha hafifini.

Bakımlı mısınız?
Bir şeyden soğumuş olabilir.
Ter, tüy, koku vs..
ya da adam gerçekten yorgundur, uykuyu düşünüyordur. Direkt bu durumu yüz yüze konuşman daha mantıklı. Geçiştirmeye çalışmasına izin verme, sorun neymiş öğrenmeye çalış..

bakimliyim temizim.disime kadar fircalarimkokmasin diye esim.bakimsiz evlenmeden.baya bakimliydi saldi kendini

Back
X