Kocam kafamda bitti diyor

Benim bir tanıdığımda da oldu. Çok çok iyi olmasa da bir evliliği vardı adam birden soğukluk yaratmaya başladı, sonra işte sen söylesin böyle yaptın diye diye kızı hatalı gibi gösterdi. Ayrıldılar. Bir süre sonra dava açmıştı, hemen bitsin diye de kıza diyordu. Sonra öğrendik ki biri varmış hayatında
Benim tanıdığım da aynısı oldu

Ne denir ki üzülmeyin rahatsızlığınız var tetiklemesin. Yollar ayrıldıysa kaderde ayrılacak kardeş
Çok üzülüyorum içim daralıyor sanki ailem arkamda gelirse gidersin ama senin gitmen çok uygun olmaz gurursuzluk yapma diyor bekle onlar gelecek elbet ki diyorlar sadece gelmezlersede kendileri bilir diyolar

Konu sahibi, belli ki senin bu ilk ilişkin fazla hayatla ilgili tecrübelerin yok. Maalesef hayatta acı gerçek dedikleri şey var, her insan mutlaka karşılaşıyor bu tür şeylerle,olgunlaşıyor. Sen de bizim yazdıklarımızı dikkate al ve güçlen.
Teşekkür ederim

Çok üzülüyorum içim daralıyor sanki ailem arkamda gelirse gidersin ama senin gitmen çok uygun olmaz gurursuzluk yapma diyor bekle onlar gelecek elbet ki diyorlar sadece gelmezlersede kendileri bilir diyolar
Size şöyle söyliyim aynı durumu yaşamış olsak ondan önce mahkemeye giderim!!

Bu muhabbet ka

Bu muhabbet kavga olmadan önce 3saat önce gayet iyiydi benimle
Adam fırsat kolluyormuş hiç mi anlamadınız hakikaten
en ufak bir hareketinizi bekliyormuş işi bitirmek için.
en büyük hatayı evinizden çıkmakla yapmışsınız, öyle git gitle olmaz buyur bavulun diyip koyacaktınız kapıya madem öyle istiyordu. simdi sizin aleyhinize döndü olay evi terketmiş oldunuz.
üzgünüm ama eşiniz bence sizi sevmiyor.
İçiniz rahat etsin istiyorsanız son bir kez konuşun ama sanmıyorum.

Bende öyle dedim kaç kez burası benim evim gidecek biri varsa oda sensin diye ama bu sefer gidip gerçekten bi ders vermek istedim gelir belki dedim ama o bana kafamda zamanla bitti dedi severek evlenmistik
Ders böyle verilmez. Hem giden siz hem de tekrar arayıp soran siz. Ders vermeye çalıştığınızda işe yarayıp yaramadığını anlamak için beklemeniz ve aramamanız lazımdı bence. Hele şu saatten sonra hiç aramayın.

Bazı arkadaşlar belki kızacak ama bilmiyorum ben çok denk geldim bu duruma.. Konu sahibinin dediğine göre çok büyük sorunlarımız yoktu diyor.. Bir erkek karısına git diyorsa istemiyorum diyorsa ( ciddi anlamda sorun yoksa kadında ) muhakkak o erkeğin hayatında bir başka kadın oluyor.. Bunu zamanında ben, arkadaşlarım , akrabalarımdan bir kaç kişi de dahil yaşadık. Komşumuzda bile gördüm.. Hem aldatıyorlar hemde kadına çamur atıyorlar.. Sen şöylesin sen böylesin vs diye... Flört bile olsa hayatlarında bir kadın olmalı erkekler için. Yoksa kendilerini çok yalnız ve güçsüz görüyorlar..
Haklısınız. Öbür kapı sağlam olmadıkça gitmiyorlar. Tepiği yiyince gerisin geri dönüyorlar.

Back
X