Kocam kafamda bitti diyor

Peki ben size sorayım. Bu adamın nesini seviyorsunuz ki. Adamın kadınlarla konuşmasını yakalamışsınız, aldatılmışsınız. Tabiki bildiğin gibi değil falan diyecek. Orda sizin bitirmeniz gerekiyordu. Ben birini seviyorsam neden gidip başkasıyla konuşma, başkasına meyil etme ihtiyacı hissedeyim ki.

Bence bundan sonrası için dik durun. Ne halt ediyorsa etsin. Ne ayağına gidin ne de seven erkek böyle mi yapar diye üzülün. Kocanız karaktersiz biriymiş zaten. Başka kadınlarla konuşarak bunu ispat etmiş. Siz de sonraki yıllarda bu güvensizlikle kocanıza eskisi gibi davranamamış ve sıkmış olabilirsiniz. Bütün suç eşinizde. Kendini bi halt sandırmayın ona. Dünyadaki tek erkek de o değil bunu unutmayın.

Benim sıkıntım hastayım ben bunu atlatabilirmiyim
Kuzum.niye atlatamayasin kendini ona bagimli hissetme bak iki kelime de vazgecti senden ustelik annesi de msj atmis annene koskoca kadin sacma hareketler ...azicik.guclu dur zaten suan mecburen oyle.olmalisin yoksa iyicebters teper madem seviyorsun birak kafasini dinlesin hemen panik yapma sende kafani dinle sonra ayrilik.kacinilmazsa yoluna.devam edersin yapacak.birsey yok biraz gururlu ol bir adam nasil karisina surekli.git gir der ya ne munasebet cok istiyorduysa kapi acikti zorlami tuttun ?rahatla biraz akisina birak

Yaslar cok genc anladigim
Sizde biraz kaprislisiniz yanlizsiniz surekli adama sariyorsunuz.
O iki iste calisiyor cunku gecim zor
Adam birde eve gelip sen surekli ilgi alaka kapris vs yaptiysan
Zamanla biriktirmis biriktirmis patlamistir

Maalesef erkeler bitti diyip ailede arkasina durunca pek geri donus olmuyor
Bakin esiniz ben cok mutsuzum sevmiyorumda artik demese ana baba ailenize bizim cocugumuz net bizde arkasindayiz demezdi.Oyle kolay kolay ottan kokten seylere kimse yuva yikilsin demiyor
Bunaltiyorsun diye cok soylemistir buyuk ihtimal,keske dikkate alsaydiniz cok takik bir yapiniz varsa destek falan dusunseydiniz yazik olmus

Bu yorumlar nedir ya resmen haz alır gibi yazan tipler var. Kendi başlarına gelince de salya sümük yazarlar buraya ,acıyor insan ya😀 neyse

Konu sahibi belli ki şoktasın ve çok da haklısın. Kim olsa canı en az senib kadar acırdı, ama eksik bişiler var gibi, yani hem konuda hem evliliğinizde. Eşin anladığım kadarıyla hem gözü dışarda hem ilgisizmiş. Devam etsende ne ileride biter diye düşünüyorm. Üzülmek de çooookkk haklısın yaşadığın hayal kırıklığı gerçekten. Ama üstüne gitme kendini daha çoK çeker biliyorsun. Çok iyi düşün..

Şu anlattığınızdan karı koca ilişkisi değil de sevgili kavgası yaşamışsınız gibi bi hisse kapıldım okurken çünkü arada geçen tartışma çok basit görünüyor anlattığınız kadarıyla🤔
Evet basıt ama bilmiyorum nereye varacağımı 😔

Bekleme
Bu yorumlar nedir ya resmen haz alır gibi yazan tipler var. Kendi başlarına gelince de salya sümük yazarlar buraya ,acıyor insan ya😀 neyse

Konu sahibi belli ki şoktasın ve çok da haklısın. Kim olsa canı en az senib kadar acırdı, ama eksik bişiler var gibi, yani hem konuda hem evliliğinizde. Eşin anladığım kadarıyla hem gözü dışarda hem ilgisizmiş. Devam etsende ne ileride biter diye düşünüyorm. Üzülmek de çooookkk haklısın yaşadığın hayal kırıklığı gerçekten. Ama üstüne gitme kendini daha çoK çeker biliyorsun. Çok iyi düşün..
beklemede mi kalayım yani onu mu diyorsun

Peki ben size sorayım. Bu adamın nesini seviyorsunuz ki. Adamın kadınlarla konuşmasını yakalamışsınız, aldatılmışsınız. Tabiki bildiğin gibi değil falan diyecek. Orda sizin bitirmeniz gerekiyordu. Ben birini seviyorsam neden gidip başkasıyla konuşma, başkasına meyil etme ihtiyacı hissedeyim ki.

Bence bundan sonrası için dik durun. Ne halt ediyorsa etsin. Ne ayağına gidin ne de seven erkek böyle mi yapar diye üzülün. Kocanız karaktersiz biriymiş zaten. Başka kadınlarla konuşarak bunu ispat etmiş. Siz de sonraki yıllarda bu güvensizlikle kocanıza eskisi gibi davranamamış ve sıkmış olabilirsiniz. Bütün suç eşinizde. Kendini bi halt sandırmayın ona. Dünyadaki tek erkek de o değil bunu unutmayın.
Ben onu anneme gelip arayınca gel konuşalım deyince çok pof pof ladım galiba onu da düşünüyorum

Çok uzun olacak hakkınızı helal edin cevap verip konuşursanız çok mutlu olurum
Perşembe günü ufak gereksiz bi konu ve zamanında yasadigimiz güvensizlikten dolayı attığım mesaja cevap vermeyince bende kızdım ve mesajlarıma cevap versin diye off yeter artık sıktın bunalttin dedi zorlayıp durma yeter artık dedi sana hesp vermek zorunda değilim falan filan dedi ama sürekli şaka da ercek kavgadada git babana annene git keşke gitsen falangibi cümleler kullandı bu sefer de ayrılmak mı istiyorsun dedim sende istiyorsan eve t dedi aileme çağırıyorum dedim oda bende dedi eve gidip bekledim geldiler mi dedi gelmek uzereler esyalarimi topluyorum dedim topla kalmasın biseyin dedi ve onun ailesini beklemeden ailem beni alıp evine getirdi çok seviyorum dayanamadım herkes mesaj atma o atsin dedi dayanamadım ağladım hala da öyle ve konuşmak istiyorum dedim ne konuscaz falan dedi yüz yüze konuşamadık dedim konuşacak bişey kalmadı 5yildir ne çektin bilirim beni sıktın bunalttin yeter artik dedi ailesini uzdugun için bana çok sinirliymis ve kafasında bitirdiğini söyledi bana annesi anneme mesaj atıp benim oğlum bitirdi bizde arkasındayız gibi bir mesaj attı ama ben hala bi adım bekliyorum psikolojik olarak bittim agliyorum kalbim sıkışıyor ikide bir lafı bitti diyor bi insan bir gunde silip atabilir mi bunu aylardır düşünüyormuş öyle diyor 😓😓ben sadece onu sevdigim için benimle vakit geçirsin sürekli çalışıyor bende çalışıyorum diye bukadar baskı yaptm özür bile diledimondan duzeltelim gel dedim ve beni rwddeti
Adam dürüst davranmış kafasında bitirip evli olmak için evli kalabilirdi sonrası daha kabus.Kendinizi kucultmeyin ona da kızmayın insanlar soğuyabilir hem de tek bir lafla hareketle bu onun elinde olan bir şey degil

Yok zaten şuan yazmıyorum aramıyorum ailem ablalarım teyzelerim herkes yanımda çok şükür bekle arama sorma diye teselli veriyorlar ben çok ağlıyorum üzülüyorum 5yılım sonuçta yarın bi psikiyatriyede gideceğim ilaç tedavısı vs

Bende öyle düşünüyorum en çok istediğim şey biran önce bunları atlatmam
Bak burada herkes bosanida kolay yaziyor tek taraflida bakabiliyor,kendi yasadiklarina istinaden bakis acisi gelistirebiliyor,o anki ruh haline gorede yazip gecebiliyor

Bilgiyi ceke ceke aliyoruz agzindan duzgunce yazki yol gostersin insanlar
Kac yasindasiniz 5 yillik evlilik cocuk yok onu biliyoruz
Aile iliskilerinizde sikinti varmiydi
Sen demissinki o birileriyle konustu surada o kadar is iliskisine iliskin konusmayi sorun yapan kizlara satasan tipler yazdiki ondada coft tarafli bakar herkes
Ne konusmasi yakaladin mesela

Sen yapi olarak asiri takintili bir tipmisin cabuk kaprislenirmisin?
Ne zaman basladi onun geri cekilip tahammulsuz olup sana bitsin sinyalleri vermesi

İnsanlara bilgi verki insanlarda daha akilci yorum yapsinlar

En basta yazdigindan ben sorunun senden kaynali oldugunu dusunuyorum mesela

Kuzum.niye atlatamayasin kendini ona bagimli hissetme bak iki kelime de vazgecti senden ustelik annesi de msj atmis annene koskoca kadin sacma hareketler ...azicik.guclu dur zaten suan mecburen oyle.olmalisin yoksa iyicebters teper madem seviyorsun birak kafasini dinlesin hemen panik yapma sende kafani dinle sonra ayrilik.kacinilmazsa yoluna.devam edersin yapacak.birsey yok biraz gururlu ol bir adam nasil karisina surekli.git gir der ya ne munasebet cok istiyorduysa kapi acikti zorlami tuttun ?rahatla biraz akisina birak
bende öyle yapıyorum artık yazmıyorum aramıyorum sormuyorum

Bak burada herkes bosanida kolay yaziyor tek taraflida bakabiliyor,kendi yasadiklarina istinaden bakis acisi gelistirebiliyor,o anki ruh haline gorede yazip gecebiliyor

Bilgiyi ceke ceke aliyoruz agzindan duzgunce yazki yol gostersin insanlar
Kac yasindasiniz 5 yillik evlilik cocuk yok onu biliyoruz
Aile iliskilerinizde sikinti varmiydi
Sen demissinki o birileriyle konustu surada o kadar is iliskisine iliskin konusmayi sorun yapan kizlara satasan tipler yazdiki ondada coft tarafli bakar herkes
Ne konusmasi yakaladin mesela

Sen yapi olarak asiri takintili bir tipmisin cabuk kaprislenirmisin?
Ne zaman basladi onun geri cekilip tahammulsuz olup sana bitsin sinyalleri vermesi

İnsanlara bilgi verki insanlarda daha akilci yorum yapsinlar

En basta yazdigindan ben sorunun senden kaynali oldugunu dusunuyorum mesela
Bitsin sinyalleri vermiyordu evet sinirliydim ama sebeplerim vardı akşam 8de işe gidip sabah 8de gelip uyumadan işe gidip gece 10da eve gelirse sen ne yaparsın

Bitsin sinyalleri vermiyordu evet sinirliydim ama sebeplerim vardı akşam 8de işe gidip sabah 8de gelip uyumadan işe gidip gece 10da eve gelirse sen ne yaparsın
İyide guzelim adam eglenmeye gitmiyor ki arkadaslariyla gezmeye gitmiyormus ise gidiyormus calisiyor demekki ihtiyaciniz var ayrica boyle bir tempoya can dayanmaz senin anlayisli olman gerekmezmiydi?
Yani biraz benim dusuncem dogru gibi geliyor.Hastasin agir gelmis diye yazanlar olmus kulak asma kendin yazmissin basimdan ayrilmadi diye.
Bii oldugunuda dusunmuyorum ben

Cok darlanis bunaltmissin galiba her yapi kaldiramaz patlar bir yerde

Sen simdi sessiz kal ailene surekli aglayip soylenip gaz falan verme onlar artik cok mudahil olmasinlar.sakin dava falan acma haraketi karsi taraftan bekle kendin icinde uzmanla gorus.
Sakinlesince arar konusursunuz.konusmanin gidisatina bagli İstersen birde terapi deneyelim diye teklif et

Yok ben hicbirsekilde istemem dersede o zaman olacak belli
Sen kendini duzeltirsen oda cabani gorurse sakinlesir belki

Yorumları tam okuyamadım ama , evden gitmekle büyük hata etmişsin. İstemeyen sıkılan o ama sen çekip gidiyorsun ? Gurur yaptım gittim diyorsan arkana bakmamalıydın . Zaten güvensizlik varsa o evlilik ‘evlilik’ olmaktan çıkar . Şüphe insanın içini çürütür . Not: Ne güzel ki arkanızda duran aileniz var ...

Yorumları tam okuyamadım ama , evden gitmekle büyük hata etmişsin. İstemeyen sıkılan o ama sen çekip gidiyorsun ? Gurur yaptım gittim diyorsan arkana bakmamalıydın . Zaten güvensizlik varsa o evlilik ‘evlilik’ olmaktan çıkar . Şüphe insanın içini çürütür . Not: Ne güzel ki arkanızda duran aileniz var ...
Çok şükür ailem var ama 5Yılda artık onun dilinde yer etmiş şaka yada gerçek git demek artık zoruma gitmişti

Back
X