Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocanın gözlerini bağla o zaman dışarı çıkarken. Bu ne ya şu adamları bi salın artık ne var baktıysaiyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Kocanın gözlerini bağla o zaman dışarı çıkarken. Bu ne ya şu adamları bi salın artık ne var baktıysa![]()
Ya kadın kendiside bakmış hemde en ince ayrıntısına kadar. Kadının bakmasında sorun yok erkek bakıncamı sorun oluyor ? Sanki adam gözünü dikip bakmış 2saat abartılacak birşey değil bu yani. Sanki sen hiç dışarı çıktığında kimsenin bir yerine bakmıyorsun ki eminim buna cevabın evet bakmıyorum olur sen yazma inandık bizBakmasınlar , neden salalım ki.. Evli bekar farketmez , bir kadının bacağına , poposuna bakmasınlar.
Adam olan önüne bakar yürür.
Bırakın kocayı , yürürken nefes alarak adam gibi yürümek istiyoruz kadın olarak.
Bakışlara neden maruz kalıyoruz ?
+1Burası bu konuda simdi ikiye ayrılacak ay ne var baksın kocam görmezse bile ben gösteririmciler ve o kocanın gözünü oyarımcılar olarak :)
Ben kocamin bakip bakmadigina bakmam ve aslinda bu konuda guvenirim de.
Yine de baktigini fark edersem sormam acikcasi hic fark etmedim ama sorup kendimi kucultmem diye dusunuyorum.
Kocam gormezse durtukleyerek kadina bak bee falan da demem cunku ben bunu ozguvenin alameti olarak saymıyorum, bize ne baska kadinlardan, bence bu goz tacizidir.
Son olarak kocamin elin kadini hakkinda benimle beli inceymis muhabbetine girmesine mahal vermem, ben onun erkek arkadasi degilim.
Bakma degil derler gözüm kaydı derler onlar su zamanda öyle kisiler varki malesef düzen bozuk nasıl giyindikleirni bilmiyorlar her yerim belli olsun diolar isin acıgı buiyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Ahhahhahh gostermesiniz bakmayacakti,iyi ki gosterdiniz?Evvel zaman olur ki ex eş ile Rio ya gitmiştik ve ben gördüğüm bütün güzel popoları dürtüp kendisine de göstermiştim![]()
Ya kadın kendiside bakmış hemde en ince ayrıntısına kadar. Kadının bakmasında sorun yok erkek bakıncamı sorun oluyor ? Sanki adam gözünü dikip bakmış 2saat abartılacak birşey değil bu yani. Sanki sen hiç dışarı çıktığında kimsenin bir yerine bakmıyorsun ki eminim buna cevabın evet bakmıyorum olur sen yazma inandık biz![]()
Gerçekten size bunu anlatacamayacağım tamam haklısınızHayır bakmıyorum, dikkatimi çekmiyor.
Hadi inanmiyorsunuz peki o zaman cevabım ; benim bir kadina bakmam ile bir erkeğin karşı cinse bakması arasında dağlar kadar fark var.
siz bu kadar rahat karşılıyor olabilirsiniz ama eminim ki o kadının malum yerine bakan adam. karısının bir adama baktığını görse namussuzluğundan tutar, o... a kadar konuyu getirirdi bence.Gerçekten size bunu anlatacamayacağım tamam haklısınız![]()
aslında anormal bir durum ama herkesin hayatına kimse karışamaz.Evvel zaman olur ki ex eş ile Rio ya gitmiştik ve ben gördüğüm bütün güzel popoları dürtüp kendisine de göstermiştim![]()
Sizin anladiginiz dilden konusamiyorum kusura bakmayin duvarla konusmak bile daha akla yatkin