Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaslar,
37 yasinda 3 yillik evliyim ve 1 hafta once 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Planli degildi ama dunyalar benim oldu. Aylik gelirimiz ortalamanin ustunde . Esim ve ben bir cocugun sorumlulugunu maddi manevi karsiliyacak durumdayiz ama esim kesinlikle bir cocuk istemedigini soyluyo. Ne yapacagimi bilmiyorum. Esimi seviyorum amacocuksuz bi hayat dusunmek istemiyorum. Yasim ilerledi, bu cocuk icin son sansim gibi geliyo. Siz olsaydiniz ne yapardiniz...
Mrb arkadaslar,
37 yasinda 3 yillik evliyim ve 1 hafta once 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Planli degildi ama dunyalar benim oldu. Aylik gelirimiz ortalamanin ustunde . Esim ve ben bir cocugun sorumlulugunu maddi manevi karsiliyacak durumdayiz ama esim kesinlikle bir cocuk istemedigini soyluyo. Ne yapacagimi bilmiyorum. Esimi seviyorum amacocuksuz bi hayat dusunmek istemiyorum. Yasim ilerledi, bu cocuk icin son sansim gibi geliyo. Siz olsaydiniz ne
Merhaba arkadaslar
Ilk msjimi yazmamin ustunden 1ay gecti ve hayatimdaki guzel degisikliklerden sizleri haberdar etmek istiyorum.
Oncelikle icten yorumlariyla bana destek olmaya calisan herkese sonsuz tesekkurlerimi sunarim.
Esimle gecirdigimiz manevi anlamdaki catisma surecinden sonra bebegi ve baba olma fikrini kabullendi.su anda hersey yolunda , bana her konuda elinden geldigince yardimci olmaya calisiyo hatta heyecanini bile gizlemiyo:))
Yasadigim zorlu ve yipratici sureci o' nun hayata dair endiselerinden ve kendi babasi gibi kotu bir baba olma korkusundan kaynaklandigi sonucuna bagladim.
Birbirimize olan sevgimiz herseyin ustesinden geldi sonuc olarak.
Hepimiz ins yeni yilda bebeklerimizi hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz.
Sevgiler
​senin adına çok sevindim tatlım inşalla kucağınıza alınca dahada mutlu olacaktır demekki sıkıntısınıda atlatlattı eşin hakkında hayırlısı olsunMrb arkadaslar,
37 yasinda 3 yillik evliyim ve 1 hafta once 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Planli degildi ama dunyalar benim oldu. Aylik gelirimiz ortalamanin ustunde . Esim ve ben bir cocugun sorumlulugunu maddi manevi karsiliyacak durumdayiz ama esim kesinlikle bir cocuk istemedigini soyluyo. Ne yapacagimi bilmiyorum. Esimi seviyorum amacocuksuz bi hayat dusunmek istemiyorum. Yasim ilerledi, bu cocuk icin son sansim gibi geliyo. Siz olsaydiniz ne
Merhaba arkadaslar
Ilk msjimi yazmamin ustunden 1ay gecti ve hayatimdaki guzel degisikliklerden sizleri haberdar etmek istiyorum.
Oncelikle icten yorumlariyla bana destek olmaya calisan herkese sonsuz tesekkurlerimi sunarim.
Esimle gecirdigimiz manevi anlamdaki catisma surecinden sonra bebegi ve baba olma fikrini kabullendi.su anda hersey yolunda , bana her konuda elinden geldigince yardimci olmaya calisiyo hatta heyecanini bile gizlemiyo:))
Yasadigim zorlu ve yipratici sureci o' nun hayata dair endiselerinden ve kendi babasi gibi kotu bir baba olma korkusundan kaynaklandigi sonucuna bagladim.
Birbirimize olan sevgimiz herseyin ustesinden geldi sonuc olarak.
Hepimiz ins yeni yilda bebeklerimizi hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz.
Sevgiler
Bebegimin kalbi durmus.10.haftamda aldilar kurtajla.cok icim aciyo, keske kalbini duymasaydim bu kadar baglanmasaydim.allahtan sabir diliyorum...
her işte vardır bir hayır
Rabbim sabrını versin inşallah peki araştırdılar mı bir sebebi var mı :26:
ya da düşük riskiniz fln var mıydı
inşallah en kısa zamanda tekrar bu duyguyu yaşatsın Rabbim size![]()