Kocam maalesef adam olamıyor

sen ne konuşuyorsun ya düzgün konuş. Birincisi çocuk istemedi de ben hamile kaldım diye bir şey yok korunmadı ve çocuk oldu istemem yan cebime koy diyerek bir anlık bir durumdan hamile kaldım. Aldırabilir diye düşündüm ama aldırmadı istedi bebeği. Annesi büyü yapıyor ikimize de bu iki. Üçüncüsü de şiddet uyguluyor bazı zamanlar. ve bende buna katlanmadım zaten bastım geldim. Seni ilgilendirmez benim hayatım. Ne yaşadığımı bilmeden kendi kafanda kurgulayıp yazma. İnsan gibi konuşmayacaksan da burda yer kaplama. Umarım aynısını yaşatır allah sana bu lafımı da unutma.

Su an yaşadıklarının bin kat beterini yaşamadan ölme ölme ölme. .
Öyle bir an gelsin ki, şu gününü ara inşallah. .
Ölmek için yalvarasin.. rezillikten çikamayasin ömrün boyunca..
Senin için sürekli Beddua edeceğim.
Sende bu lafımı unutma..

sen ne konuşuyorsun ya düzgün konuş. Birincisi çocuk istemedi de ben hamile kaldım diye bir şey yok korunmadı ve çocuk oldu istemem yan cebime koy diyerek bir anlık bir durumdan hamile kaldım. Aldırabilir diye düşündüm ama aldırmadı istedi bebeği. Annesi büyü yapıyor ikimize de bu iki. Üçüncüsü de şiddet uyguluyor bazı zamanlar. ve bende buna katlanmadım zaten bastım geldim. Seni ilgilendirmez benim hayatım. Ne yaşadığımı bilmeden kendi kafanda kurgulayıp yazma. İnsan gibi konuşmayacaksan da burda yer kaplama. Umarım aynısını yaşatır allah sana bu lafımı da unutma.

Neden bu kadar agresif dvraniyosun acaba .belkide sinirlerin bozuk yasadklrn kolay şeyler değil ama burda bukdr ynstmana gerek yok bunu . Insanlr yorum ypmkta ozgur sncta istedigin cevabi vermk zorunda degiller hrksn kndi fkri .cok kziyosun kzmamalsn .dua istesen daha yerinde olur pnrcm .yanls anlama kndin ypraniyosun hamile hamile .

Neden bu kadar agresif dvraniyosun acaba .belkide sinirlerin bozuk yasadklrn kolay şeyler değil ama burda bukdr ynstmana gerek yok bunu . Insanlr yorum ypmkta ozgur sncta istedigin cevabi vermk zorunda degiller hrksn kndi fkri .cok kziyosun kzmamalsn .dua istesen daha yerinde olur pnrcm .yanls anlama kndin ypraniyosun hamile hamile .
olay buraya gelen insanın terbiyesizce yorumlar yapması ayıp denen bir şey var eleştiri yerindeyse güzeldir yok sana sürekli beddua edeceğim yok bilmem ne... işi gücü yok bizlerle uğraşıyorlar

Su an yaşadıklarının bin kat beterini yaşamadan ölme ölme ölme. .
Öyle bir an gelsin ki, şu gününü ara inşallah. .
Ölmek için yalvarasin.. rezillikten çikamayasin ömrün boyunca..
Senin için sürekli Beddua edeceğim.
Sende bu lafımı unutma..
valla senin gibi kötü niyetli art niyetli birini daha tanımadım. Allah büyük canım herkes hak ettiğini yaşar ama sen yardım için yazan birine kalkmış uygunsuz laflar ediyorsun kimse küçümsediği şeyi yaşamadan ölmez kimse kimsenin ne yaşadığını da bilemez içinde olan bilir. Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin. Kim ne düşünüyorsa onun 1000 katını versin iyi düşünüyorsa 1000 katı iyilik versin. Bu kadar kalpsiz olma bence vicdanın olsun insanlara karşı .Hadi şimdi iyi günler.

Back
X