• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

Yeni kurduğum hayat kesinlikle çok daha güzel..Çocuklarımla kendi evimizdeyiz..Evde huzur var,surat asan geç gelen,küsen,tavır yapan,ilgisiz bir adam yok.Çocuklar da mutlu,rahat ve sakinler,babalarına sık sık gidip kalıyorlar.Haftada bir gece de bana ait,arkadaşlarımla çıkıyorum,kuaföre gidiyorum bazen de evde yalnız kalıp film seyrediyorum.Annemle babam karşı apt da oturuyorlar,bir ihtiyaç olduğunda orda olduklarını bilmek çok güzel..Ayrıca evliyken bana son derece ilgisiz eski eşim boşandıktan sonra ilgili oldu,çocuklarımdan hayatıma ait bir şeyler öğrenmeye çalışıyor,birisi var mı yok mu diye,çok daha nazik ve enteresan olan da çocuklarla çooook ilgili...Derslerinden tutun,banyolarına kadar yaptırıyor,alışveriş yapıyor hatta yemek yapıyormuş onlara,evliyken bir bardak su almazdı:)

Okadar güzel yazmışsınız ki. Takip ederken size sürekli dua ettim. Siz zor olanı başarmışsınız. İnanın çok çok çok mutlu oldum. Umarım herşey daha güzel olur. Allah sağlık, huzur versin evlatlarınıza ve size. :nazar::nazar:

Okadar güzel yazmışsınız ki. Takip ederken size sürekli dua ettim. Siz zor olanı başarmışsınız. İnanın çok çok çok mutlu oldum. Umarım herşey daha güzel olur. Allah sağlık, huzur versin evlatlarınıza ve size. :nazar::nazar:

Tesekkür ederim,darısı boşanmakda huzur bulacak herkesin başına inşallah.

Valla o kadar konu okuyorum ki burda , yorum yapmasamda ..
Gururlu,ne istediğini bilen,asi kadınları sevmişimdir hep .
Bundan sonra herşey gönlünüzce huzurlu ve mutlu olsun ..

çoğu kadının yapamıcağı bişey yapmışsınız tebrik ederim en doğru kararı vermişsiniz. Allah bundan sonra utandırmasın çocuklarını ve seni :34:

Yeni kurduğum hayat kesinlikle çok daha güzel..Çocuklarımla kendi evimizdeyiz..Evde huzur var,surat asan geç gelen,küsen,tavır yapan,ilgisiz bir adam yok.Çocuklar da mutlu,rahat ve sakinler,babalarına sık sık gidip kalıyorlar.Haftada bir gece de bana ait,arkadaşlarımla çıkıyorum,kuaföre gidiyorum bazen de evde yalnız kalıp film seyrediyorum.Annemle babam karşı apt da oturuyorlar,bir ihtiyaç olduğunda orda olduklarını bilmek çok güzel..Ayrıca evliyken bana son derece ilgisiz eski eşim boşandıktan sonra ilgili oldu,çocuklarımdan hayatıma ait bir şeyler öğrenmeye çalışıyor,birisi var mı yok mu diye,çok daha nazik ve enteresan olan da çocuklarla çooook ilgili...Derslerinden tutun,banyolarına kadar yaptırıyor,alışveriş yapıyor hatta yemek yapıyormuş onlara,evliyken bir bardak su almazdı:)

bende boşanmanın eşiğindeyim kendimi toparlamaya çalışıyorum yaralarımı sarmaya gözyaşlarımı silmeye ve eşim 10 gündür evde yok artık daha bir rahatım... beni düşündüren tek şey çocuğum ama o da iyi olacak çünkü güçlü bir annesi olacak... şua na güçsüz hissediyorum kendimi yıpranmış ama günden güne daha da iyi hissetmeye başladım ... ağlamaktan özgüvenimi insanlığımı yitirmişim... benim durumum çok zordu lohusalık hamilelik hep muhtaçsın ilgiye sevgiye... sanırım o yüzden bu kadar zayıf düştüm... Allah yardımcınız olsun çok sevindim sizin adınıza...

canım benim bir oturuşta 29 sayfayı okudum.film şeridi gibi bir ailenin çöküşünü izledim gözlerim doldu.
ama ayrılmanızdan değil senin güçlü duruşundan.allah hakkınızda hayırlısını versin.çok çok çok mutlu olun.

keşke boşanan herkes sizin kadar güçlü olsa ve hayata hep pozitif baksa. gerçekten tebrik ediyorum sizi.

bende boşanmanın eşiğindeyim kendimi toparlamaya çalışıyorum yaralarımı sarmaya gözyaşlarımı silmeye ve eşim 10 gündür evde yok artık daha bir rahatım... beni düşündüren tek şey çocuğum ama o da iyi olacak çünkü güçlü bir annesi olacak... şua na güçsüz hissediyorum kendimi yıpranmış ama günden güne daha da iyi hissetmeye başladım ... ağlamaktan özgüvenimi insanlığımı yitirmişim... benim durumum çok zordu lohusalık hamilelik hep muhtaçsın ilgiye sevgiye... sanırım o yüzden bu kadar zayıf düştüm... Allah yardımcınız olsun çok sevindim sizin adınıza...

Evet sizin cidden zor bir zamanınıza gelmiş boşanma..En çok ilgiye ihtiyacınız olduğu zaman ama hayat istediğimiz gibi olmuyor maalesef..Çocuğunuz için çok üzülmeyin ,çocuklar çok dayanıklı,sevginin olduğu ortamda çabuk toparlanıyorlar ve daha güçleniyorlar.Sevgi ve zaman herşeyin ilacı.Bir de benim oğlum otizmli ve ergenlik çağında .Zor çok zor ama inanın sizi sevmeyen ve istemeyen bir eşle yaşamak kadar zor değil..

yolunuz açık ve aydınlık olsun. zor bir dönemeci akıllıca geçmişsiniz. kadına güçlü olmak yakışıyor. sizde güzel bir örneksiniz. herşey gönlünüzce olsun...

Son düzenleme:
bütün sayfaları okumadım ama ilk 3 sayfadan son 3 sayfayı okudum.Şunu söyleyebilirim HELAL OLSUN! sizin gibi başı dik,kararlı,özgüveni yüksek,ezilmeyi kabul etmeyen,mücadeleci kadınlar çoğaldıkça erkekler yola geleceklerdir.Aldatılmayı kader olarak görmeyip kabullenmeye,unutmaya çalışmamanızla ayrıca gurur duydum.Sizin adınıza çok sevindim.allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin,bundan sonra evlatlarınızla birlikte sevgi ve huzur dolu bir ömür geçirmeniz dileğimle.allaha emanet olun.

Evet sizin cidden zor bir zamanınıza gelmiş boşanma..En çok ilgiye ihtiyacınız olduğu zaman ama hayat istediğimiz gibi olmuyor maalesef..Çocuğunuz için çok üzülmeyin ,çocuklar çok dayanıklı,sevginin olduğu ortamda çabuk toparlanıyorlar ve daha güçleniyorlar.Sevgi ve zaman herşeyin ilacı.Bir de benim oğlum otizmli ve ergenlik çağında .Zor çok zor ama inanın sizi sevmeyen ve istemeyen bir eşle yaşamak kadar zor değil..

çok haklısınız hemde çok her gücünüze güç neşenize neşe katarsınız dilerim yepyeni bu yılda her gününüz şen geçsin

Hakkınızda herşeyin hayırlısını diliyorum.Yeni yılla birlikte yeni bir hayata başladınız,umarım her şey gönlünüzce olur.Kararlılığınız ve güçlü duruşunuz için sizi tebrik ediyorum.

Arkadaşlar hepiniz çok güzel şeyler yazıyorsunuz.Hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Sizlerden çok şey öğrendim ,bana çooook destek oldunuz .Burda olduğum için çok mutluyum ve tekrar tekrar teşekkürler hepinize.

EVLi ERKEK DUASI

Allahım...
Karımı her türlü tehlikeden koru,gerekirse ben tehlikeye atlayayım.Onu hiç yorma,gerekirse ben yorulayım; O çalışmasın,ben çalışayım; O hasta olmasın,ben olayım...
Allahım o aldatmasın,ben aldatayım
Benim güzel karım dul kalmasın,ben kalayım...

Elhamdurusu ile
Kızlar sürüsü ile
Sabah birisi ile
Akşam yenisi ile...

Son düzenleme:
Back
X