Yeni kurduğum hayat kesinlikle çok daha güzel..Çocuklarımla kendi evimizdeyiz..Evde huzur var,surat asan geç gelen,küsen,tavır yapan,ilgisiz bir adam yok.Çocuklar da mutlu,rahat ve sakinler,babalarına sık sık gidip kalıyorlar.Haftada bir gece de bana ait,arkadaşlarımla çıkıyorum,kuaföre gidiyorum bazen de evde yalnız kalıp film seyrediyorum.Annemle babam karşı apt da oturuyorlar,bir ihtiyaç olduğunda orda olduklarını bilmek çok güzel..Ayrıca evliyken bana son derece ilgisiz eski eşim boşandıktan sonra ilgili oldu,çocuklarımdan hayatıma ait bir şeyler öğrenmeye çalışıyor,birisi var mı yok mu diye,çok daha nazik ve enteresan olan da çocuklarla çooook ilgili...Derslerinden tutun,banyolarına kadar yaptırıyor,alışveriş yapıyor hatta yemek yapıyormuş onlara,evliyken bir bardak su almazdı:)
Okadar güzel yazmışsınız ki. Takip ederken size sürekli dua ettim. Siz zor olanı başarmışsınız. İnanın çok çok çok mutlu oldum. Umarım herşey daha güzel olur. Allah sağlık, huzur versin evlatlarınıza ve size.