Kocam neden böyle davranıyor...!

Thinkerwoman

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
1.696
5.256
358
Eşim bir bakıyorum dünyanın en tatlı adamı oluyor bir bakıyorum kalbimi kırıp,parçalara ayırıp ortada öylece bırakan biri haline dönüşüyor. Belki canı birşeye sıkılmıştır diyorum soruyorum ve benzer bir çok durumda hep ters cevap veriyor. Aradan zaman geçtikten sonra pişman oluyor, özür diliyor. Ama bu kısır döngü hep aynı... İnsanın en yakını eşi değil midir? En yakınım böyle yapınca kendimi o kadar yalnız hissediyorum kii... Böyle zamanlarda diyorum ki herkes böyle zaten... ! Hele bugün ve hala o kadar kaba ve kırıcı ki.. Ağlaya ağlaya hal oldum.... Eşim neden böyle...:43:

canımm yaa çok üzüldüm öncelikle sakin ol kendini yıpratma inan hiç bir şey üzülmeye değmez... Bu kadar bilgiyle yorum yapmak zor sen eşini daha iyi tanırsın ama kendimden düşünüyorum bende bazen canımlı cicimli olurken bi taraftan çekilmez bir insan oluveriyorum. Ama eşim sebebini biliyor eğer canım bir şeye sıkılmışsa yada kafama takıpta içinden çıkamadığım bir konu varsa ufak bir şeyden tartışma çıkarırım... gözlem ap eşin ne zaman böyle kırıcı oluyor kimlerle görüştüğünde neler yaşadığında yada seninle ilgili bir problemi varda söylemiyormu... Benim eşim bende hoşuna gitmeyen bir tavır gördüğünde yada onun canını sıkacak bir şey söylediğimde neden? diye sormaz surat asar oturur ben bilmem bile neden olduğunu sorarım söylemez aradan bayağı zaman geçer öyle söyler....Eşimi çözmeye çalış....Mutlaka her şeyin bir sebebi vardır...

canımm yaa çok üzüldüm öncelikle sakin ol kendini yıpratma inan hiç bir şey üzülmeye değmez... Bu kadar bilgiyle yorum yapmak zor sen eşini daha iyi tanırsın ama kendimden düşünüyorum bende bazen canımlı cicimli olurken bi taraftan çekilmez bir insan oluveriyorum. Ama eşim sebebini biliyor eğer canım bir şeye sıkılmışsa yada kafama takıpta içinden çıkamadığım bir konu varsa ufak bir şeyden tartışma çıkarırım... gözlem ap eşin ne zaman böyle kırıcı oluyor kimlerle görüştüğünde neler yaşadığında yada seninle ilgili bir problemi varda söylemiyormu... Benim eşim bende hoşuna gitmeyen bir tavır gördüğünde yada onun canını sıkacak bir şey söylediğimde neden? diye sormaz surat asar oturur ben bilmem bile neden olduğunu sorarım söylemez aradan bayağı zaman geçer öyle söyler....Eşimi çözmeye çalış....Mutlaka her şeyin bir sebebi vardır...

Ya benimki de bazen bana kızıyor söylemiyor. Bir söylemeye başlarsa da akşama kadar söyleniyor. Ama problem sadece bu değil ki , işleri çok yoğunmuş, iyi de bu kırıcı olmayı , kırdığını göre göre arkaya dönüp gitmeyi gerektirmiyor ki... Ve sonunda odama kapandım hiç tındığı yok. Üstüme kapı kapatıyor ve hep kırıcı... Üstelik anlayış meleği olup alttan almama rağmen. Pes ettim kapandım odama... Yine de onu çok seviyorum zaten tüm kırgınlıklarım bundan ...:2::14::14:

kaç senelik evlisin canım, ne zamandan beri böyle eşin , sen çalışıyor musun? bi konuştumu daha susmaz diyosun söylediği şeylere katılıyormusun haklı buluyormusun direk savunmayamı geçiyorsun

kaç senelik evlisin canım, ne zamandan beri böyle eşin , sen çalışıyor musun? bi konuştumu daha susmaz diyosun söylediği şeylere katılıyormusun haklı buluyormusun direk savunmayamı geçiyorsun

Henüz 7 aylık. Ben tartışmayı seven biri hiç olmadım,muhalefet etmedim tamam desem bile nafile oluyor.Yeni evli olduğumuzu unutmuş gibi...:26::78:

offf canım ya üzülme demek biliyorum boş ama Rabbim seninle olsun... geçici bişeydir inşallah ne diyeceğimide şaşırdım...

cnm birs sabret ...bence geçici bir durum...çünkü genelde yeni ewlilerden hep duyuyorummm ama zamanla geçiyorrr.....
bence seninkide kısa sürede geçicekkkk...

cnm birs sabret ...bence geçici bir durum...çünkü genelde yeni ewlilerden hep duyuyorummm ama zamanla geçiyorrr.....
bence seninkide kısa sürede geçicekkkk...

Sağol canım, sabretnekten başka yapacak birşey yok elimde.:Umarım bu med-cezirler biter...Hamdolsun Rabbime...:97: :97:

bunun tek ilacı var canım,
tınlamamak.
sen de onu tınlamayacaksın.
ağlamaların melek hallerin kaprislerin yalvarmaların hepsi booooşşş.. ters teper.
umursama. umursamamayı da abartma tabiki. doğal ol. kendi işine bak sen. hayatınıa aynen devam et.

bak değişmezse ben burdayım :)

insan ilk aylarda daha alıngan oluyor. bak en azından kocan arada bir dünya tatlısı oluyormuş benimki 7/24 sirkedir :27:

Back
X