- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
Kağıdi çizmek istenemis halıyı çizmek istemiş efendim
Benimkiler 8. Sınıf haliyle pek boyamıyorlar bir yerleri. Kurumumuzda daha küçüklere serbest bu tip şeyler. Katı kuralları olan bir kurumda değilim çok şükür.
Sınırsız özgürlükten bahseden kim? Herşeyi en uç noktaya çekmeye bayılıyorsunuz burada. Ebeveynlik anlayışımız da öğretmenlik anlayışımız da farklı sizinle. İyi akşamlar diliyorum.
Bu sacma davranislar cocuga ozgurlukten ziyade doyumsuzluk ve simariklik katar.Sonrasi tatminsiz , kural tanimaz cocuklar
Annem bizi çocukken evdeki hiçbişeye elimizi sürdürmezdi kendi evimizde öyle alışınca başka yerlerde de yapmadık. Ben büyüdükçe tablolarımı boyadım ,bişeyim eksilmedi. Şimdiki çocukların çoğu özgürlükte sınır tanımıyor herşeye müsade ede ede. Benimkide evde dağıtır eder tencere tava ne varsa oynar ama eline kalem vermem. Onun yeri boyama defterleridir, koltuklar mobilyalar değil.
Mantıklı olarak pahalı oldukları için sürekli yenilenemeyecegi için cizilmemesi lazım. Cizilmesi için duvara karton, beton, ytong yere kağıt, defter verilebilir böylece çocukta eglenir. Ama isteyen çizer ister çizmez bunda anlasilmayacak bir sey yok.hali cizilmez miymis? e bizde ciziyos oglumla, hatta evde duvarlar mobilyalari filan da ciziyos keceli kalemle. cizmemek mi gerekiyomus anlamadim simdi.
Benimkiler 8. Sınıf haliyle pek boyamıyorlar bir yerleri. Kurumumuzda daha küçüklere serbest bu tip şeyler. Katı kuralları olan bir kurumda değilim çok şükür.
Sınırsız özgürlükten bahseden kim? Herşeyi en uç noktaya çekmeye bayılıyorsunuz burada. Ebeveynlik anlayışımız da öğretmenlik anlayışımız da farklı sizinle. İyi akşamlar diliyorum.
hali cizilmez miymis? e bizde ciziyos oglumla, hatta evde duvarlar mobilyalari filan da ciziyos keceli kalemle. cizmemek mi gerekiyomus anlamadim simdi.
Cocuk sinirini bilecek.Kucuk yasta cesitli kurallara kaidelere uyacak.Bu karakterine yansir.Siz bakmayin bol keseden sallayanlara.Yok ozgurlugu gelisirmis yok mutlu cocuk olurmus.Bunlar sekilli hos laflar ama gercekte koca bir bos...
Kendi kendinize cevap vermişsiniz aslında. Sizinkiler 8. Sınıf haliyle biyerleri boyamıyorlar. Bu adam kaçıncı sınıfta?
Mantıklı olarak pahalı oldukları için sürekli yenilenemeyecegi için cizilmemesi lazım. Cizilmesi için duvara karton, beton, ytong yere kağıt, defter verilebilir böylece çocukta eglenir. Ama isteyen çizer ister çizmez bunda anlasilmayacak bir sey yok.
evet normalde defter diye bir şey oluyor. Ve ya duvara asılan rulo kağıtlar oluyor. Onlar çiziliyor. Ama halı ve mobilya (!) çizilmez. Yani çocuk yanlışlıkla elbette çizebilir. Ama elinden tutup mobilya çizmek ne demek?Ayy bir yaşıma daha girdim.
O halıyı yalatırım.Arkadaşlar merhaba,
Kisaca anlatayim :yarın akşam için kuzenim ve eşini davet etmistim.Bugun eşim izinliymis çocuğa bakarım dedi normalde anneme götürüp bırakıyorum ise geciyorum,neyse.oglum da 15 aylık bu arada...akşam eve bir geldim açık renkli halinin üzeri siyah keçeli kalemle çizilmiş.Ne olmuş buraya dedim çocuk çizmek istedi napim dedi.Niye izin verdin ki dediğimde valla beraber çizdik demesin mi ! Misafir gekecek yarın fatkinda mısın deyince de evde çocuk var bilmiyorlar mı abartma diyor.Neyse içimden lanet olsun deyip mutfağa yemek hazırlığına başladım ve beyefendi masayı kurarken fazla ses çıkarttığımı gerekçe göstererek yemiyorum ben dedi,keyfin bilir dedim.Misafirlerini de annenin oraya cagirirsin dedi ve çayını almış keyif yapıyor delirmek üzereyim sizce bu nedir kafasında bir sıkıntı mı vsr bu adamın!!
Hırsımdan çatlamak uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?