Bence siz kizdiniz diye size trip atmış babaya çocuk emanet edilirse öyle olur gayet normal bence keyif çatmak demeyelimde ona oda sizi sinir etmeye çalışmış diyelim çünkü eşimle bende öyleyim kafaya takmayın bile bugün unutmussunuzdur aranızda birsey kalmamıştır sinir sıkıntı falan sanmamArkadaşlar merhaba,
Kisaca anlatayim :yarın akşam için kuzenim ve eşini davet etmistim.Bugun eşim izinliymis çocuğa bakarım dedi normalde anneme götürüp bırakıyorum ise geciyorum,neyse.oglum da 15 aylık bu arada...akşam eve bir geldim açık renkli halinin üzeri siyah keçeli kalemle çizilmiş.Ne olmuş buraya dedim çocuk çizmek istedi napim dedi.Niye izin verdin ki dediğimde valla beraber çizdik demesin mi ! Misafir gekecek yarın fatkinda mısın deyince de evde çocuk var bilmiyorlar mı abartma diyor.Neyse içimden lanet olsun deyip mutfağa yemek hazırlığına başladım ve beyefendi masayı kurarken fazla ses çıkarttığımı gerekçe göstererek yemiyorum ben dedi,keyfin bilir dedim.Misafirlerini de annenin oraya cagirirsin dedi ve çayını almış keyif yapıyor delirmek üzereyim sizce bu nedir kafasında bir sıkıntı mı vsr bu adamın!!
Hırsımdan çatlamak uzereyim
Aynı şeyi yazmışız. Ben şok oldum koskoca adamin cocuk aklına uymasina. Yalniz benim esimde de bu potansiyel var..normalde cok akıllıdır ama suan bu konuyu okuyunca biseler oldu banaO halıyı kendi mi silecek veya yıkatacak yada yeni bir halı mı alacak ancak o zaman hoş görülebilir yani ama yine de normal bi tavır değil. Çocuk boyasa kızmadım dese başım üstüne, birlikte boyadık nedir? Siz de çocuğunuzla eşinizin değer verdiği bir şeyi boyayın bence onun tavrını takınarak gayet güler yüzle
Çıkmaz bile bu çizikler dedim tabiki çıkmaz çıkmasın nolcak dediBismillah.. 1 yaşıma daha girdim. Baba cocuk aktivite yapar. Resim çizer. Drone uçurur. Puzzle yapar. Ne bilim yapar biseler ya hali çizmek ne demek?
Inanamiyorum bu normal mi yani?
Acaba esiniz küçükken öyle bisey yapabilmis mihic sanmıyorum. Resmen sizden intikam alıyor o halıyı kim temizlicekmis sordunuz mu?
Hiçbir sey çocugunuzdan kıymetli değil. Evet kural koymak lazım ama 15 aylık çocuğa nasıl anlatacaksın kuralları. Benim kızımda 20 aylık evde heryer çizili. Görünce yapma derim kagıt verir buna yap derim. Ama fırsatını bulunca yapar çok uyarırsam inadına yapar. Gülerde. Zor yani bu kafar küçük çocuklara kural koymak. Bence sizde biraz daha kuralsız olabilirsiniz. Esinize normal değil mi demeniz çok garip geldi açıkcası. Tabiki normal birisi eşiniz.halı çizmemek mi normalliğin kıstası yapmayın ne olur
Evet manyetik tahtamız baya önceden vardı. Ama kırılunca yenisini almadık. Silinebilir keçeli kalemlerimiz var ama halıda izi kalıyor.Evet o yaştaki çocuklar anlamazlar ama çaresi var. Manyetik tahtalar var kalemi var ona istediği gibi çizim yapabilir bide "Magic water" adında bi boyama kitabı var kalemin içine su doldurup karalıyosun kağıt ıslandıkça rengarenk renkler çıkıyor ortaya sonra kağıt kuruyunca şekiller kayboluyo tekrar boyuyosun gayet eğlenceli çocuklar için
Hem böylelikle etrafda boyanmamış oluyo
Zaten babanın da buna katılmasi garip.Misafir gelecekmiş, halı pismiş umrumda olmaz da baba katılmasaymış iyiymiş aktiviteye.
Yoksa çocuklu evde evet duvarlar da çizik olur, halılar da lekeli.
Misafir için kendimi paralamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?