Kocam normal mi sizce !

Duvarlar, kapılar, oturduğumuz odanın ve çocukların odasının halılarının üzeri boya izleri hep eşime diyorum çocuklarlar büyüyünce tüm evi yenileyeceğim diye, çünkü mümkün olduğu kadar az müdahale ediyorum. Evet halılar daha çok yıkanıyor, eşyalar eskiyor, koltuk minderlerinden kaykay yapıp,mindersiz haliyle zıplamayı çok seviyorlar, raylarının durumu pek iyi değil ama olsun. Zaten çoğunluğunun evde geçtiği çocukları bari evde özgür davranabildikleri şekilde olsun.

Misafir gelecek diye tepki vermeniz de gereksiz, gayet rahat olabilirsiniz çocuklu bir ve sahibi olarak bu konuda. Eşinizin annenin evinde ağırlarsın misafirleri demesi çirkin ana sizde haklı değilsiniz.

Bence siz kizdiniz diye size trip atmış babaya çocuk emanet edilirse öyle olur gayet normal bence keyif çatmak demeyelimde ona oda sizi sinir etmeye çalışmış diyelim çünkü eşimle bende öyleyim kafaya takmayın bile bugün unutmussunuzdur aranızda birsey kalmamıştır sinir sıkıntı falan sanmam

Eşiniz misafirlere nasıl davrandı beyfendi
Küçük dağları yaratmış ya
Bence misafirleri istemiyordu

Hiçbir sey çocugunuzdan kıymetli değil. Evet kural koymak lazım ama 15 aylık çocuğa nasıl anlatacaksın kuralları. Benim kızımda 20 aylık evde heryer çizili. Görünce yapma derim kagıt verir buna yap derim. Ama fırsatını bulunca yapar çok uyarırsam inadına yapar. Gülerde. Zor yani bu kafar küçük çocuklara kural koymak. Bence sizde biraz daha kuralsız olabilirsiniz. Esinize normal değil mi demeniz çok garip geldi açıkcası. Tabiki normal birisi eşiniz.halı çizmemek mi normalliğin kıstası yapmayın ne olur

Ben valla oturup onlarla bir gülerdim kesin.
Kocanız haklı o an öyle istemiş çocuk ve bi şımarıklık yapmışlar.ben eşimle beraber duvarları boyayan kızıma , annecim buseferlik kızmıyorum ama duvarları değil resim defteri ve boyama kitabımızı boyamalıyız demiştim ve babasına dönüp dimi babası gibi onay almıştım.
Büyütmeyin olan olmuş , çocugunuz kimbilir o an nasıl mutlu oldu.misafirde anlar durumu merak etmeyin.

O halıyı kendi mi silecek veya yıkatacak yada yeni bir halı mı alacak ancak o zaman hoş görülebilir yani ama yine de normal bi tavır değil. Çocuk boyasa kızmadım dese başım üstüne, birlikte boyadık nedir? Siz de çocuğunuzla eşinizin değer verdiği bir şeyi boyayın bence onun tavrını takınarak gayet güler yüzle

Bismillah.. 1 yaşıma daha girdim. Baba cocuk aktivite yapar. Resim çizer. Drone uçurur. Puzzle yapar. Ne bilim yapar biseler ya hali çizmek ne demek?
Inanamiyorum bu normal mi yani?
Acaba esiniz küçükken öyle bisey yapabilmis mi hic sanmıyorum. Resmen sizden intikam alıyor o halıyı kim temizlicekmis sordunuz mu?

Aynı şeyi yazmışız. Ben şok oldum koskoca adamin cocuk aklına uymasina. Yalniz benim esimde de bu potansiyel var..normalde cok akıllıdır ama suan bu konuyu okuyunca biseler oldu bana yapar yani seviyesine iner cocugun. erkekler neden boyle ay.

Amannn takmayın ya bence eşiniz sizin sert tavrınızdan rahatsız olup sizi gıcık etmek istediği için öyle dedi kaldı ki birlikte de çizseler çok takılmam ben sanırım bende garibim yıkanınca çıkıyorsa no problem

Halı neyse de diğer tavırlar ne öyle ergen ergen. Sinirimden çatlardım ben olsam

Çıkmaz bile bu çizikler dedim tabiki çıkmaz çıkmasın nolcak dedi

Halı duvar boyamayi gelisiminin bir parçası gibi görenler malesef ben öyle giremiyorum.Cocugu alıp diğer odaya götürüp eline kağıt filan verip onu çizmek ya da çizdirmek zor değildi çocuk bunu hakaret olarak algılayacak değildi.Elinde çubuk parçası varken de müdahale etmiyor bu adam valla korkuyorum çocuk gözüne bişey sokacak diye. Bu arada halı çizme işini gelişim için yaptığına da inanmıyorum resmen benimle alay etmek olsun

Kucukken kizimi birakmistim bir gün babasına..eve bir geldim mutfak bomba düşmüş gibi kek yapmışlar sözde heryer un olmuş yerlere süt dökülmüş..odaya girdim kağıtlar kalemler heryerde.yerlerde dahil duvarlar ve koltuklar da boyanmış..ama ikisinin de gözleri pırıl pırıl mutlulardı.zaten bende rahat bir anneydim temizlikten ziyade huzurlu ve mutlu olmayı tercih ederim evde..evimi taşınınca uzun müddet bu yüzden yaptirmadim eski koltukları halıları vs uzun yıllar kullandım çocuklarım kirletirse umrumda olmasın diye..onlar büyüyünce de yeniledim Her seyi.
Cok gereksiz geldi tavriniz bana

Baba çocuğuyla oynayıp ilgilense suç ilgilenmese yardim etmese gene suç:)
Abartmayin bence bu kadar ne kendinizi ne de eşinizi gereksiz rahatsiz etmeyin.. çocuğunuz babasiyla eğlendiği için mutlu olmuştur... bu sizi de mutlu etsin gelen misafir de terlik giysin hali yoksa:)

Misafir gelecekmiş, halı pismiş umrumda olmaz da baba katılmasaymış iyiymiş aktiviteye.
Yoksa çocuklu evde evet duvarlar da çizik olur, halılar da lekeli.
Misafir için kendimi paralamam.

Evet o yaştaki çocuklar anlamazlar ama çaresi var. Manyetik tahtalar var kalemi var ona istediği gibi çizim yapabilir bide "Magic water" adında bi boyama kitabı var kalemin içine su doldurup karalıyosun kağıt ıslandıkça rengarenk renkler çıkıyor ortaya sonra kağıt kuruyunca şekiller kayboluyo tekrar boyuyosun gayet eğlenceli çocuklar için
Hem böylelikle etrafda boyanmamış oluyo

Evet manyetik tahtamız baya önceden vardı. Ama kırılunca yenisini almadık. Silinebilir keçeli kalemlerimiz var ama halıda izi kalıyor.
Benim elimde hep kurşun kalem gördüğü için benim kalemlerimle çiziyor. Hatta masasında 2 3 kalemi var gelip elimdeki kalemi alıyor kıskanç

Misafir gelecekmiş, halı pismiş umrumda olmaz da baba katılmasaymış iyiymiş aktiviteye.
Yoksa çocuklu evde evet duvarlar da çizik olur, halılar da lekeli.
Misafir için kendimi paralamam.
Zaten babanın da buna katılmasi garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…