kocam oğlunu bile sormuyor

senin burnunu sürtmeye çalışıyor
onu arayıp dönmeni bekliyor
hatta dedigin gibi kölesi olmanı bekliyor
zamana bırak

Ortada bir evlilik var, herhalde eşine danışarak gideceksin bir yere. Ailesine saygılı olmanı istiyormuş buda kölelik değil.
Sen 19 yaşındasın kolayca rest çekmiş burnu sürtsün demişsin, o seninkini sürtüyor.
Çocuk konuşmayı bilmediğine göre, eşinde senin sesini duymak istemediğinden aramıyordur. İkinizde çok doğru sayılmazsınız.Hakkınızda hayırlısı olsun

biz de bir ara eşimle çok ciddi kavga ettik, o bana ben ona demediğimizi bırakmadık, o ara benim de işlerim çok yoğundu sürekli mesaiye kalıyordum, ufak bebeğime eziyet oluyordu gecenin bi vakti çıkıp anneme gidip kızı alıp eve dönmek, ehhh biraz da eşimden uzak kalmak için bikaç gece annemde kaldım eşim geceleri mesaj atıyordu kız nasıl diye beni asla sormuyordu ama, ben de gün içinde whatsapp'dan başka hiçbirşey yazmadan kızımın fotolarını atıyordum.. bilemedim belki başka arkadaşların dediği gibi sizinle muhatap olmamak için aramıyor sormuyordur ama yine de bi baba olarak en azından çocuğunu sorması merak etmesi gerekiyor.

Sorun ne olursa olsun oğlunu aramaması hiç hoş değil. Eğer boşanırsanız oğluna hem anne hem baba olmaya hazırla canım kendini. İlgilenirse ne alâ ilgilenmezse hayal kırıklığına uğrama.[/Q
Evet dediklerin cok dogru ben onun annesine severek giderken kendi anne gitmek icin izin aliyorum ve sonu kavgayla bitiyor ben disarda cafelerde gezmiyorum anneme gidiyorum gidincede her dakka napiyorsun nerdesin diyor bu kadari fazla tabikide izin alicam ama annesindeyken beni bir kere bile aramaz benim zoruma giden bu arkadasim ben ne kadar saygi ve sevgi veriyorsam istiyorum ki karsiligi olsun daha da severek giderim ama hep karsiligi tartisma olunca ne gitmek istiyorum ne de yüzlerini gormek istiyorum

Sen zaten annene gitmişsin, bu sürede ikinizde oturup yanlışlarınızı görün. Düzelmeyecekseniz yapılacak tek bir şey var.

düşüncesiz....demekki gerçekten bitmiş bu evlilik..kafanıza takmayın hiç..herşey olacağına varır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…