kocam oğlunu bile sormuyor

çok az bilgi verdiğiniz için yorum yapmakta zor oluyor biraz ayrıntılı anlatın

boşan işte sizi düşünmeyen adamı neden hala düşünüyorsun. ee yani ne diyelim

evet neden annenize gittiniz birde daha yeni gitmişsiniz ne oldu?

Sorun ne olursa olsun oğlunu aramaması hiç hoş değil. Eğer boşanırsanız oğluna hem anne hem baba olmaya hazırla canım kendini. İlgilenirse ne alâ ilgilenmezse hayal kırıklığına uğrama.

Önceki konu da yazıyordu esimle zaten sürekli tartisiyorduk çok annesi herseyde benim dediğim olacak git dediğimde gideceksin kal dediğimde kalacaksin aileme saygili olacaksın kisacasi kolem olacaksin bende karsilik verince anneme gittim

Burnunuz sürtülsün istiyordur.

Demek ki ilgili bir baba değil ki böyle davranabiliyor. Boşanırsanız da ilgilenmez.

Kizlar esimle kavga ettik annemin evindeyim ve bu gidişle bosanicagiz 5 6 gün oldu anneme geleli ve 6 aylik oğlunu hic mi merak etmiyor hic mi ozlemedi bu adam

İnadından aramıyordur nasıl olsa çıkar gelir diye düşünüyordur ..Onların kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum ,sanki o çocuğu babanın evinden getirdin ne biçim insanlar var yahu

Sebep her ne olursa olsun bir babanın en azından çocuğunu arayıp sormamazı onun ilgisiz bir baba olduğunu gösterir.

hııı anladım çok bencil ve düşüncesiz bir adammış

hadi seni gözden çıkarmış ya evladını nasıl gözden çıkartabiliyor vicdansız

böylelerine de baba deniyor ya iskele babası bunlar

banada ilgisiz gibi geldi , gitsin şimdi annesi ile mutlu mutlu yaşasın

Bırbırınzle sorununuz var dıye cocugunuzmu cezalandıryo bu adam hanı 1 aylık 2 aylıkdesen tamam daha babalıgı benımsıyememıs derım de 6 aylık nasıl bı babalık ya bosver daha cocugunu aramayan adamdan ne hayır gelırkı bır once ayrıl Zaten sureklı tartısıyomussuz

Ya gercekten ilgilenmiyor merak etmiyor,yada eli telefona surekli gidiyor ama sana iyi bir ders vermek icn aramiyor..ararsa cunki,pismanligini dile getirip,yaptigi hatalari tekrarlamiyacagim demek olacak,huyundan da vazgecmeyecegi icin,seni korkutmaya calisiyor,arama sende,isine gelirse ben boyleyim demek istiyor.ararsan eger,donersen o gel demeden,onu dahada cesaretlendirmis olursun,daha da yuklenir sana ailesi konusunda.boyle olmasini istemezsin degil mi

Ben aramadi diye cocugunu düsünmüyor diye düsünmüyorum... Sonucta daha bebek ve arayinca sizinle muhattab olmasi gerek bu yüzden aramiyordur ve bebegi emin ellerde annesinin yaninda bu yüzdende kendisini tutuyor diYe düsünüOrum... Aranizda ne gecti, birbirinize neler söylediniz kavga esnasinda bilmedigim icin esinizi pekte suclayamiYcam bu konuda... Sizde eger kararliysaniz annenize gelseDiniz, tekrar geri dönerseniz hepten gözden düseceksiniz, bu adimlari dikkatli atmak lazim... Hele cocugu hic kullanmayin bu mevzularda, iste cocugunu bile önemsemiYorsun falan diye, eminim özlemistir ama size inat aramiyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…