- 19 Haziran 2016
- 713
- 1.004
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şiddet dışında da zaten mutlu değilmişsin anladığım bana çöp gibi davranıyor diyorsun daha bu işi sürdürmek sana da ona da eziyet bence bitirin derimYaklasik iki yillik evliyim severek evlendik ailem karsi cikiyordu ama ben direttim ve sonunda evlendik.
Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Dün yine böyle birsey oldu o salonda film izlerken ben icerde yatip evliligimiz hakkinda düsünüyordum. Cünkü eskisi gibi degildik artik. Uyuyamayinca salona gectim kafamdan gecenleri söyledim konusmak istiyorum dedim. Ofladi pofladi kapatti televizyonu uyicam dedi yatti koltuga. Kendimi okadar degersiz hissettimki yanima bile yatmak istemesini hazmedemedim. Gittim yanina tuttum kolundan boynundan kalk konuscaz dedim. Birden gözü döndü kalkti beni koltuga yatirdi üzerime cikti sacimi cekti kolumu simsiki tuttu yumrugunu gördüm ama o yumrugu atmadi sonra tokat atti ve dediki "seni bugece döve döve öldürürüm beni rahat birak bugece". Deli gibi titriyordu sinirdin yüzünde nefret vardi resmen.
Ben odaya gittim esyalarimi toplamaya basladim evin kapisini kilitledi anahtari sakladi. Cikti balkonda oturdu bir saat sonra yanima geldi konusmaya calisti. Gözleri dolmustu özür diledi ama ona baska sans birakmadigimi böyledi.
Ayri yattik aglaya aglaya uyudum kolum mosmor olmus. Heryerim agriyor.
Ailem herzaman söyledi bana ne olursa olsun biz arkandayiz dediler. Gitecek yerim var allahtan.
Biyandan bitti diyorum cünkü ona karsi en ufak bi sevgim kalmadi kirginligim cok büyük ama öbür yandan ailemide üzmek istemiyorum. Onu tanidigim güne lanet ediyorum verdigim emekler haram olsun.
Ona 2. tokattan sonra demistimki bida el kaldirirsan yemin ediyorum bu is biter demistim ve yapacagini yapti... tek düsündügüm evet üstüne giderek biraz kiskirtmis olabilirim ama bu yaptigini yinede hakli cikarmaz. Ne yapacam kizlar
Hala anlamaya çalışıyorum, kinaye mi yapıyorsunuz, ciddi misiniz?!adamı niye kışkırtıyosun. erkek sonuçta üstüne gidersen sinirlenir,1-2 tokat atmaya hakkı var. bu küçük olayın için aileni üzme yazık.
adamı niye kışkırtıyosun. erkek sonuçta üstüne gidersen sinirlenir,1-2 tokat atmaya hakkı var. bu küçük olayın için aileni üzme yazık.
Sizin bu mantiginiza göre konu sahibinin eside konu sahibine "çöp gibi davranarak" onu kiskirtiyor. O zaman konu sahibide eşine tekme tokat dalsinadamı niye kışkırtıyosun. erkek sonuçta üstüne gidersen sinirlenir,1-2 tokat atmaya hakkı var. bu küçük olayın için aileni üzme yazık.
"boğazını sıktığım ve seni beni dövmeye mecbur bıraktığım için çok özür dilerim" desin bir de tam olsunŞiddete karşıyım.
Ama biri, kim olursa olsun, benim bogazima sarilsa komalik yaparim.
Ne hakla adamin bogazini sıkıyorsun?
Özür dilemesi gereken sensin. Boşanması gereken kocan