• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam olacak adamdan nefret ediyorum

Tahminimce koca ilgisiz monoton..
Kadın buna tahammül edemiyor iş sinir harbine dönüyor.
Günümüz evliliklerinin en büyük sorunu adam evine eşine ilgisiz ama ailesine arkadaşlarına gelince oooo ilgi bitmez .....zamanla heyecan bitiyor aşk bitiyor saygı bitiyor

Erkegin yaptigi affedilir degil tabiki de basli basina suctur. Fakat bu evlilkte beraberlikte iki tarafli siddet var kadin da bana gore siddet egilimli..

Ne olursa olsun zayıf bi kadına Allahın güç verdiği bir erkek vurmayacak ... Alttan almasını bilecek ne o öyle kadına güç göstergesi yapmak yiyorsa kizin babasına yapsın dengesiz herif:KK20:

Dayağı hakeden biri varsa o da ablamdır .. Hic birşey dinlemeden Enıstem e saldırırdı ben biliyorum Enıstem yüzü mor gezerdi .. Tepki verirdi tabiki o da vururdu yiterdi ama emin olun ablam hak etmiştir çünkü onun ne kadar saldırgan olduğunu ben bilirim küçükken bizim boğazımızı skardi.. Adam hakediyor diye dövseydi emin olun bi erkeğin gücüne gore ablam komalık olurdu .. Ne olursa olsun kadını alttan almak lazim ufacık birseyde işte çıkmak çok.igrenc

Kocanız tam bir öküz ve yaptığı boşanma sebebi o ayrı fakat siz durduk yere kavga çıkarmışsınız. Madem sorunlarınız var bunu daha tatlı bir dille de söyleyebilirdiniz. Farklı şekilde yaklaşabilirdiniz.
Filmin ortasında bana da aynısı yapılsa sinirlenirdim ama dediğim gibi bunun şiddetle sonuçlanmaması gerekiyordu

Back
X