Kocam olacak şahsın fesatlığı beni çıldırttı artık

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Şu an sinir krizi geçiriyorum bu nasıl evlilik bu nasıl bi eş.Bir insan nasıl bu kadar fesat olabilir.babam çok hasta,kalp,şeker,prostat ne ararsan var.Yeni zatürre tedavisi atlattı maalesef durumu hiç iyi değil.10 gün nastanede yattı,yeni hastaneden çıktı ama kaslar çok zayıfladığı için yürümekte bile zorlanıyor.moralim zaten çok bozuk.Haftasonu onun yanındaydık,kocamla birlikte.neyse az önce yemek yaparken aramızda bir tartışma çıktı bana diyorki orda hiç sesin çıkmıyordu.Çok uyumluydun sesin bana çıkıyor.ya ne alaka.burdaki problem orda çıktı sessiz mi kaldım.yok herkese pısırıksın bana gelince sesin çıkıyor.orda yemekleri zaten sen yapıuordun,milletin yemek yapacak hali mi vardı ki çoğunu annem yapıyordu.Gitmişken katkım olsun dedim.Küçük bebeğim olduğu için ben çok kalamıyorum.Babam elden ayaktan düşmüş,adamın düşündüğü fesatlıklra bak,ben bu adamı boşayacam,bu da burada yazılı kalsın.Benim yanımda olup bana destek olacağına istiyorki herkesle aram bozuk olsun onun eline muhtaç kalayım,bir insan nasıl bu kadar kötü yürekli olabilir el insaf.Düşmez kalkmaz bir Allah,bu dünyadaki sınavım bu adam ben bunu anladım.Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten bu adama dayanamıyırum.Yorumlara ihtiyacım var çünkü şu an bunu kimseye anlatamam.Herkes babamın derdinde ben bunu ne anneme ne ablama anlatamam.

Sizin aile işinize koşturmaktan bıkmış küçük bey, sizi gaza getirip ailenizle aranızı bozma niyetinde ki ayağını uzatıp otursun evinde. Kusura bakmayın ama hayat arkadaşı mı mahallenin fitnecisi mi belli değil...Allah yardımcınız olsun

ben anlamadım ya iki kere aynı yeri okusamda yok yani oturmadı bende bir şeyler. siz neye sessiz kaldınız. eşiniz, ailenizin evinde yardım etmiyorsunuz diye mi insanların yapacak hali mi var yardım et mi diyor ?
Onu anlamak zor zaten az önce yemek yaparken aramızda tartışma çıktı orda sesin çıkmıyırdu diyor.Niye çıksın dedim?orda pısırıkmışım.eve gelince kükrüyormuşum.tartışma yemek yaparken çıktı sen yap ben yap olayına getirdi.Orda zaten yemekleri ben yapıyormuşum eve gelince yapmam diyormuşum.4 kişi gitmişiz hasta ziyaretine tabiki yemek de yaptım.Onun yüreğinin kötülüğü işte anneme yardımcı olmak için orda yemek yaptım burda olay çıkarıyormuşum.Orda uyumluymuşum burda efeymişim.Anlayamazsınız bir insan masılbu kadar kötü düşünebilir ben anlayamadım 15 senedir.

Aynen öyle mahallenin fitnecisi,babam nerdeyse Allah korusun ölüm döşeğinde bana diyorki orda sesin çıkmıyordu.Aynı zat geçen hafta babanı aramam sen benim babamı fil tarihinde aramamıştın demişti.

Aaa harbiden ne değişik adam.
Orada milletin acısı var, durup da bunları mı kurmuş o esnada, pes!
Valla ben sizi haklı buldum. Orada yemek yapıyordun, şimdi niye yapmıyorsun ne demek?
Valla şaşırdım ya. Bu ne duyarsızlıktır! Eş olmak böyle bir şey değil ya, sizin acınızla empati kurabilmeliydi. Koyun can derdinde kasap da et. Durum aynen bu.

Evliliğin başından beri böyleyse eğer eşiniz çok sıkıntılı cidden. Ha öyle olmasa bile bilmiyorum ya her ne kadar aile işlerinden bıksa da az merhamet olur insanda. Allah sabır versin.

Valla ben de pes dedim bir insan kötü niyetli olur ama bu kadar kötü nasıl olur aklım hafsalam almıyor.geçen hafta da babamı hiç aramadın hastaneye yattığından beri demiştim,ay sen benim babamı bilmem kaç yılında aramış mıydın hastaydı,annen mi doldurdu seni damat hala beni aramadı diye,ki annem zaten bunalmış arayanlardan babama tek başına bakıyor yeri geliyor altını alıyor babamın.Çok zor günlerden geçiyoruz bu adamın yaptığına bak.sınav bu adam.

Sizi çevrenizden uzaklaştırmaya çalışır mı hep? Amacı bu mu yoksa acınızın üstüne gitmek mi? Sizin zaten derdiniz başınızdan aşkın mesele ettiği şeyler ve zamanı hiç hoş değil. Siz boş verin şimdi onu, ailenize odaklanın. Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur babanız.

Aynen öyle mahallenin fitnecisi,babam nerdeyse Allah korusun ölüm döşeğinde bana diyorki orda sesin çıkmıyordu.Aynı zat geçen hafta babanı aramam sen benim babamı fil tarihinde aramamıştın demişti.
Sizin hayatınız sonuçta ama boşanmayacaksanız da bunu sürekli başına kakın bence. Sen nasıl insansın , sen bana en zor günümde böyle davranmış insansın artık ailene gidermiyim hiç vs gibi. Kadınlar unutup normale dönelim deyince erkekler insan olduklarını, iyi koca olduklarını falan sanıyorlar. Her an ne mal olduklarını hatırlatmak gerekiyor. Zaten hakettiği de o. Ve ben olsam ailesine gitmezdim artık

Ayy erkeğin fitne , fesat ve dedikoducusu çekilmez. Bu adam bir günde böyle olmadı. Aferin size bravo bir de çocuk yapmışsınız
Şimdi boşanmak istiyorum ama çocuk var diyebilirsiniz..
Bri değil iki çocuk,üstelik biri bebek.Hala babamı düşünmüyor kavga sırasında ziyan olan soğanı sarımsağı düşünüyor.Yemek yaparken çıkmıştı kavga ben de onları attım,şu an onun derdinde

Allasen buna yemek falan yapma ya. Ciddi bir tepki koy.

Sağolun,inşallah.

Şurdan çıkınca felç kalmayacağının garantisi yok ama hala ben ailemin yanında sessizmişim,ona gelince kükrüyormuşum,pes ya.Kendine asla bir şey olmaz sanıyor ya da ailesine.Dağ gibi babam orda yatıyor elden ayaktan düşmüş,annem perişan,kardeşime sığınmışlar.Ama adam benimle uğrşaıyor,PESSSS

Adam hem bencil hemde fesat.
Ya eşinin babası hasta be adam vicdansız yemek yap diye sana carlayacagina azcık yardım etse eline yapışır.
Takma canım kafana adamin hastaya saygısı yok ki sana olsun.
Canını sıktığınla kalırsın.
Kendi canina evladina bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…