Kocam olacak şahsın fesatlığı beni çıldırttı artık

Şahsen aynı süreçlerden geçtiğimde evli değildim henüz; ama kocam yanımdaydı. Ağzını açıp şu cümleyi kursa gazlamak gibi olmasın hiçbir şey eskisi gibi olmazdı. Zaten sizin acınız size yeter, beyefendi de sanırım rahatı bozulduğu için siz ailenize koşturduğunuz için huzursuz olmuş.

Çok üzgünüm çok,ben zaten babama üzgünüm dağ gibi adam yatıyor,tuvalete bile gidecek gücü yok,annem perişan,kardeşim perişan orda,ben bebek var diye yok yardımcı olamıyorum burda perişanım.Ama adam benimle uğraşıyor,bana destek olmak yerine,beni onlara karşı ortada hiç sebep yokken doldurmaya çalışıyor.onun için nefes tüketmeye bile gerek yok.çünkü gerçekten DEĞMEZp
ah ah bi dönem biraz iyi oldu,diğeri tek kalmasın diye yaptım bebeği ama olan oldu artık.Onun için kalan ömrümü tüketmicem,çok dengesiZdir bugün dediğine yarın ben demedim der,ne diyorum o bir ruh hastası o bir sınav.Ama babama bir şey olursa beni tutamazlar.

Beyefendi bir ruh hastası,ben onu çözemedim,olay çıkarır iki dakka sonra pişman olur hatta ben demedim der.iki hafta sonra aynı olayı yine çıkarır.ama benden bu kadar,artık içimde birşeyler koptu gitti.

Ne
Şu duruma kadar asla yanımda olmadı yaklaşık 20 gündür babam hasta 10 gün hastanede yattı ve hala düzelmedi,gün be gün kötüye gitti,şimdi tedaviye ara verildi,hem psikolojik olarak kötü devamlı ağlıyor hem hasta.haftasonu ordaydık 3 gün kaldık yakın şahit oldı,ama bugün böyle diyor ,pes diyorum artık insan nasıl Allahtan korkmaz.

Beyefendi bir ruh hastası,ben onu çözemedim,olay çıkarır iki dakka sonra pişman olur hatta ben demedim der.iki hafta sonra aynı olayı yine çıkarır.ama benden bu kadar,artık içimde birşeyler koptu gitti.
Destek olamıyorsa köstek olmasın en azından, söyleyin şu süreçte çok muhatap olmak istemediğinizi, kendi acınızın size yettiğini, eş*k değilse anlar herhalde. Evli insanlar kötü günlerinde birbirlerine destek olurlar. Bence sık sık babanıza gidin, kalın, beraber vakit geçirin. moral babanıza iyi gelecektir. Eşiniz de iki yumurta kırsın yesin, biraz kendi kendine idare etsin.

Öyle yapacam,kızımın dersanesi dolayısıyla geldim bir hafta sonra tekrar gidecem,inşallah toparlar babam,burdaki herkesin duasını istiyorum,Allah razı olsun şimdiden.

Siz de öfkeyle bunu yazıyorsunuz şimdi. Babanız onu hiç istemediği için onlara karşı böyle kusur arayıcı şekilde davranıyordur. Evlenmek istediniz ki evlendiniz sorumluluğu annenize yüklemeyin. Biraz sakinleşmeniz gerekiyor bence. Bir yemek hazırlama konusundan çıkan tartışma boşanmaya gitmemeli. Ailelerle ilgili bir problem olduğu aşikar oturup aşabileceğiniz bir şey mi enine boyuna düşünün sonra boşanıp boşanmayacağınıza karar verin.
Bu arada babanıza Allahtan şifa dilerim, bu konuda eşinizin tavri kırıcı olmuş sağlık her şeyden önemli çünkü

Çok üzüldüm, size bol sabır diliyorum, kocanız olacak sivrisineğe de insanlık diliyorum. Benim babamda da kalp yetmezliği vardı, kalbi %15 çalışıyordu, bakımla, ilaçlarla, kalp piliyle ef %38 40 lara kadar yükselmişti. İlk başlarda tuvalete gitmeyi bırak iki adım atsa nefes nefese kalıyordu. Zaten hayat kalitesi çok düşük, ona destekçi gerekiyor, evlatlarının yanında olması gerekiyor, en önemlisi moral gerekiyor. Kocanızla gitmeyin, evde dursun, bir süre yok sayın. Açık açık konuşun ama seninle uğraşamayacağım beni rahat bırak diyin. Babacığınıza şifa diliyorum. umarım toparlanacak üzmeyin kendinizi.

Aynen öyle mahallenin fitnecisi,babam nerdeyse Allah korusun ölüm döşeğinde bana diyorki orda sesin çıkmıyordu.Aynı zat geçen hafta babanı aramam sen benim babamı fil tarihinde aramamıştın demişti.
Karı koca birbirinizi sevmiyorsunuz babanızın hastalığı da buna tuz biber olmuş. Aileleriniz uğruna evliliğinizi yıpratmışsınız. Anlatım şeklinizden ben ikinizde de hata gördüm.

Umarım bu hırsla yanlış kararlar almazsınız.

Babanıza acil şifalar diliyorum..Dilerim çabucak toparlasın.

Peki sonra ne oldu,babanız hayatta mı?benimkinin kalbi yüzde 15 çalışıyor ama aynı zamanda ağır zatürre geçirdi,şu an pil takamam dedi doktor,artı 10 gün hastanede yattı.dediğiniz gibi şu an 2 adım atsa nefes nefese kalıyor,kasları zayıfldığı için yürüyemiyor.artı prostatı var.Allaha havale ediyorum artık.

Bir anda yerler değişti sandım. Erkeğinde
Fesatı çekilmez yahu
Mahalle yanar deli saçını tarar

Benzer bir eşim var çok benzer şeyler yaşadım.Sadece şunu söylemeye geldim eşinizin tavırlarının babanızın sizi vermek istememesi ile yakından uzaktan ilgisi yok.Bunu bi defa aklınızdan silin.
Benim babam seve seve vermişti ama bu vefasızlıkları, nankörlükleri o da gördü.
Adam salt bencil,empati yoksunu ve evet fesat denilebilir onun dışında kimseyle ilgilenmenizi istemeyen bir egoist.
Size tek tavsiyem şimdilik kulak asmayın bulduğunuz her vakti babacığınızla geçirin böyle bir meymenetsiz için ödün vermeyin ki sonra pişman olmayın

acil şifalar diliyorum, umarım babanız çok iyi olur

eşinizin yaptığından dolayı üzülüp sinirlenip kendinizi yıpratmayın. adam da empati duygusu yok. zerre empati duygusu olsa zaten böyle olmazdı. ne hissettiğinizi anlayacak kabiliyete sahip değil apaçık. düşmanı da olsa insan bi hasta için bunu söylemez, eşinin üzüldüğünü görse hiç söylemez. her önüne gelene narsist demek de moda oldu da, empati duygusu olmayan insan görünce narsist mi diye düşünüyor insan

lütfen sonra gönlünüzü alsa bile ki sanmıyorum alacağını, asla başka çocuk yapmayın bu adamdan

Iki corap bi don yikayamacak adamlar yuzumuze karsi destan yaziyolar ya....kırdıgı yerden kırılsınlar .

ay resmen kompleksli
babalar çocuklarına kimseyi yakıştırmaz ailelerimizin göz bebeğiyiz babanızın yakıştırmadığı kadar varmış boşuna değilmiş babanız haklı çıktı bakın...
delimidir nedir özellikle sorun çıkarın istiyor
asıl kendisi pısırık aslan gibi bir damat olamamış mıy mıy sizi fiştekliyor ortalık karıştıran mahalledeki eli belinde kaynanalar gibi
şunu şimdi kafaya takmayın babanıza acil şifa diliyorum daha önemli sorununuz var böyle ''küçük'' şeylerle kendinizi üzmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…