- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.037
- 498
ah ah bi dönem biraz iyi oldu,diğeri tek kalmasın diye yaptım bebeği ama olan oldu artık.Onun için kalan ömrümü tüketmicem,çok dengesiZdir bugün dediğine yarın ben demedim der,ne diyorum o bir ruh hastası o bir sınav.Ama babama bir şey olursa beni tutamazlar.Maalesef erkeklerin hepsi demesem de genel olarak kendine muhtaç olmasını istemeleri durumu mevcut. Yani onlara itaat edeceksin gerekirse aileni sileceksin bu tarz karakterler için hatta onun ailesine saygı da kusur etmeyeceksin :) Çok gördüm bunları değişmezler maalesef en iyisi ve en sağlıklısı boşanmanız. Çünkü eş dediğin zorlukta çekse aksine size destek olmalı, moralinizi düzeltmeli, gerekirse ailenizin bu zor gününde o ilgilenmeli aynı şekilde sizde onun ailesine karşı öyle olacaksınız budur sevgi aile kavramları. Öyle ara bozmak, laf sokmak değildir. Ki bebeğim var diyorsunuz tam bu zamanda yükünüzü almalı. Peki bebeğiniz yokken nasıldı? Ne kadar iyi olabilirdi ki o zamanlar da onu da düşünmüyor değilim keşke çocuk yapmadan ölçüp biçseydiniz bu hallerini :)
Beyefendi bir ruh hastası,ben onu çözemedim,olay çıkarır iki dakka sonra pişman olur hatta ben demedim der.iki hafta sonra aynı olayı yine çıkarır.ama benden bu kadar,artık içimde birşeyler koptu gitti.Şahsen aynı süreçlerden geçtiğimde evli değildim henüz; ama kocam yanımdaydı. Ağzını açıp şu cümleyi kursa gazlamak gibi olmasın hiçbir şey eskisi gibi olmazdı. Zaten sizin acınız size yeter, beyefendi de sanırım rahatı bozulduğu için siz ailenize koşturduğunuz için huzursuz olmuş.
Şu duruma kadar asla yanımda olmadı yaklaşık 20 gündür babam hasta 10 gün hastanede yattı ve hala düzelmedi,gün be gün kötüye gitti,şimdi tedaviye ara verildi,hem psikolojik olarak kötü devamlı ağlıyor hem hasta.haftasonu ordaydık 3 gün kaldık yakın şahit oldı,ama bugün böyle diyor ,pes diyorum artık insan nasıl Allahtan korkmaz.Şahsen aynı süreçlerden geçtiğimde evli değildim henüz; ama kocam yanımdaydı. Ağzını açıp şu cümleyi kursa gazlamak gibi olmasın hiçbir şey eskisi gibi olmazdı. Zaten sizin acınız size yeter, beyefendi de sanırım rahatı bozulduğu için siz ailenize koşturduğunuz için huzursuz olmuş.
Destek olamıyorsa köstek olmasın en azından, söyleyin şu süreçte çok muhatap olmak istemediğinizi, kendi acınızın size yettiğini, eş*k değilse anlar herhalde. Evli insanlar kötü günlerinde birbirlerine destek olurlar. Bence sık sık babanıza gidin, kalın, beraber vakit geçirin. moral babanıza iyi gelecektir. Eşiniz de iki yumurta kırsın yesin, biraz kendi kendine idare etsin.Beyefendi bir ruh hastası,ben onu çözemedim,olay çıkarır iki dakka sonra pişman olur hatta ben demedim der.iki hafta sonra aynı olayı yine çıkarır.ama benden bu kadar,artık içimde birşeyler koptu gitti.
Öyle yapacam,kızımın dersanesi dolayısıyla geldim bir hafta sonra tekrar gidecem,inşallah toparlar babam,burdaki herkesin duasını istiyorum,Allah razı olsun şimdiden.Destek olamıyorsa köstek olmasın en azından, söyleyin şu süreçte çok muhatap olmak istemediğinizi, kendi acınızın size yettiğini, eş*k değilse anlar herhalde. Evli insanlar kötü günlerinde birbirlerine destek olurlar. Bence sık sık babanıza gidin, kalın, beraber vakit geçirin. moral babanıza iyi gelecektir. Eşiniz de iki yumurta kırsın yesin, biraz kendi kendine idare etsin.
Siz de öfkeyle bunu yazıyorsunuz şimdi. Babanız onu hiç istemediği için onlara karşı böyle kusur arayıcı şekilde davranıyordur. Evlenmek istediniz ki evlendiniz sorumluluğu annenize yüklemeyin. Biraz sakinleşmeniz gerekiyor bence. Bir yemek hazırlama konusundan çıkan tartışma boşanmaya gitmemeli. Ailelerle ilgili bir problem olduğu aşikar oturup aşabileceğiniz bir şey mi enine boyuna düşünün sonra boşanıp boşanmayacağınıza karar verin.Babam onu hiç istemedi bana hiç bir şekilde ne mesleki ne ruh ne dış görünüş olarak yakıştırmadı.Ah babam ne kadar haklıymış meğer 5 para etmezmiş.babam çok direndi evlenmeyelim diye ama annem saftır annemi kandırdı bu,kızınızı çok seviyorum diye.annem ön ayak olunca ben de evlendim keşke babamı dinleseydim.Babam haklı çıktı
Çok üzüldüm, size bol sabır diliyorum, kocanız olacak sivrisineğe de insanlık diliyorum. Benim babamda da kalp yetmezliği vardı, kalbi %15 çalışıyordu, bakımla, ilaçlarla, kalp piliyle ef %38 40 lara kadar yükselmişti. İlk başlarda tuvalete gitmeyi bırak iki adım atsa nefes nefese kalıyordu. Zaten hayat kalitesi çok düşük, ona destekçi gerekiyor, evlatlarının yanında olması gerekiyor, en önemlisi moral gerekiyor. Kocanızla gitmeyin, evde dursun, bir süre yok sayın. Açık açık konuşun ama seninle uğraşamayacağım beni rahat bırak diyin. Babacığınıza şifa diliyorum. umarım toparlanacak üzmeyin kendinizi.Kızlar sinirim geçmiyor,üzüntüm de.evde biri ergen biri bebek iki çocuk var,zaten kavgayı uzatsam da adam değmez pisliğin teki.ama şu an gözyaşları içinde yazıyorum,babamı görmese belki abartığımı düşünür,ama babam çok kötü durumda ve o da gördü bu durumu.nasıl bu kadar kötü olabilir bir insan ben anlamıyorum.Zamanında onun da babası basit bir kanser türü atlattı.Ama ben duyunca hüngür hüngür ağladım,çok üzüldüm.bu insan müsveddesi nasıl bu kadar kötü niyetli olabilir.zaten hasta ziyaretinde 3 gün kaldık ama ona yemek yetiştiremedik,yani ben şunu anladım bu hayatta bir insan kötüyse kötüdür,yapacak bir şey yok,Diceksinüzki evliliği devam ettirecek misin,asla.Ama şu an hiç bir şey yapamam çünkü babamın kalbi yüzde 15 çalışıyor,onu üzemem.Ama babama Allah korusun bir şey olursa soluğu mahkemede alacam,babam iyileşip atlatırsa iyice emin olup onun sağlığından yine aunı şeyi yapacam.Ben artık bu soğan sarımsak beyinliyle yapamıcam.
Karı koca birbirinizi sevmiyorsunuz babanızın hastalığı da buna tuz biber olmuş. Aileleriniz uğruna evliliğinizi yıpratmışsınız. Anlatım şeklinizden ben ikinizde de hata gördüm.Aynen öyle mahallenin fitnecisi,babam nerdeyse Allah korusun ölüm döşeğinde bana diyorki orda sesin çıkmıyordu.Aynı zat geçen hafta babanı aramam sen benim babamı fil tarihinde aramamıştın demişti.
Babanıza acil şifalar diliyorum..Dilerim çabucak toparlasın.Kızlar sinirim geçmiyor,üzüntüm de.evde biri ergen biri bebek iki çocuk var,zaten kavgayı uzatsam da adam değmez pisliğin teki.ama şu an gözyaşları içinde yazıyorum,babamı görmese belki abartığımı düşünür,ama babam çok kötü durumda ve o da gördü bu durumu.nasıl bu kadar kötü olabilir bir insan ben anlamıyorum.Zamanında onun da babası basit bir kanser türü atlattı.Ama ben duyunca hüngür hüngür ağladım,çok üzüldüm.bu insan müsveddesi nasıl bu kadar kötü niyetli olabilir.zaten hasta ziyaretinde 3 gün kaldık ama ona yemek yetiştiremedik,yani ben şunu anladım bu hayatta bir insan kötüyse kötüdür,yapacak bir şey yok,Diceksinüzki evliliği devam ettirecek misin,asla.Ama şu an hiç bir şey yapamam çünkü babamın kalbi yüzde 15 çalışıyor,onu üzemem.Ama babama Allah korusun bir şey olursa soluğu mahkemede alacam,babam iyileşip atlatırsa iyice emin olup onun sağlığından yine aunı şeyi yapacam.Ben artık bu soğan sarımsak beyinliyle yapamıcam.
Peki sonra ne oldu,babanız hayatta mı?benimkinin kalbi yüzde 15 çalışıyor ama aynı zamanda ağır zatürre geçirdi,şu an pil takamam dedi doktor,artı 10 gün hastanede yattı.dediğiniz gibi şu an 2 adım atsa nefes nefese kalıyor,kasları zayıfldığı için yürüyemiyor.artı prostatı var.Allaha havale ediyorum artık.Çok üzüldüm, size bol sabır diliyorum, kocanız olacak sivrisineğe de insanlık diliyorum. Benim babamda da kalp yetmezliği vardı, kalbi %15 çalışıyordu, bakımla, ilaçlarla, kalp piliyle ef %38 40 lara kadar yükselmişti. İlk başlarda tuvalete gitmeyi bırak iki adım atsa nefes nefese kalıyordu. Zaten hayat kalitesi çok düşük, ona destekçi gerekiyor, evlatlarının yanında olması gerekiyor, en önemlisi moral gerekiyor. Kocanızla gitmeyin, evde dursun, bir süre yok sayın. Açık açık konuşun ama seninle uğraşamayacağım beni rahat bırak diyin. Babacığınıza şifa diliyorum. umarım toparlanacak üzmeyin kendinizi.
acil şifalar diliyorum, umarım babanız çok iyi olurKızlar sinirim geçmiyor,üzüntüm de.evde biri ergen biri bebek iki çocuk var,zaten kavgayı uzatsam da adam değmez pisliğin teki.ama şu an gözyaşları içinde yazıyorum,babamı görmese belki abartığımı düşünür,ama babam çok kötü durumda ve o da gördü bu durumu.nasıl bu kadar kötü olabilir bir insan ben anlamıyorum.Zamanında onun da babası basit bir kanser türü atlattı.Ama ben duyunca hüngür hüngür ağladım,çok üzüldüm.bu insan müsveddesi nasıl bu kadar kötü niyetli olabilir.zaten hasta ziyaretinde 3 gün kaldık ama ona yemek yetiştiremedik,yani ben şunu anladım bu hayatta bir insan kötüyse kötüdür,yapacak bir şey yok,Diceksinüzki evliliği devam ettirecek misin,asla.Ama şu an hiç bir şey yapamam çünkü babamın kalbi yüzde 15 çalışıyor,onu üzemem.Ama babama Allah korusun bir şey olursa soluğu mahkemede alacam,babam iyileşip atlatırsa iyice emin olup onun sağlığından yine aunı şeyi yapacam.Ben artık bu soğan sarımsak beyinliyle yapamıcam.
ay resmen kompleksliDedim çok şükür orda kime niye carlıyım dedim,yok deselerde carlamazdın sen pısırıksın,sesin ve gücün bana yetiriyor diyor ruh hastası.Yıllarca babandan korkuyorsun diye beni ezmeye çalıştı,çünkü babam onu hiçbir zaman istememişti,yanıma yakıştırmamıştı,şimdi babam yatalak ama bu seferde orda olay çıkarmıyormuşum burda çıkarıyormuşum.Yani orda olay çıkaracak bir olay olmadı mal işte ya dicek bir şey yok ruh hastası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?