Kocam olacak şahsın fesatlığı beni çıldırttı artık

Valla ben de pes dedim bir insan kötü niyetli olur ama bu kadar kötü nasıl olur aklım hafsalam almıyor.geçen hafta da babamı hiç aramadın hastaneye yattığından beri demiştim,ay sen benim babamı bilmem kaç yılında aramış mıydın hastaydı,annen mi doldurdu seni damat hala beni aramadı diye,ki annem zaten bunalmış arayanlardan babama tek başına bakıyor yeri geliyor altını alıyor babamın.Çok zor günlerden geçiyoruz bu adamın yaptığına bak.sınav bu adam.
Sen hastalansan da bu evde bana yemek için sen yardım edeceksin çünkü evet ben efeyim, deyin😝😅

orada gereksiz yere konuşan yoktu sesimi çıkarmama gerek kalmadı sen belli ki yüksek sesli halimi daha çok seviyorsun deseydiniz ya niye demediniz

Siz konusu kendi ailesi, orada yaptığınız yemek, iş olsa asla lafı olmaz tâbi belki daha fazlasını bekler. Ailenizin yanında yaptığınız gözüne batmış adamın. Hem de böyle bir zamanda. Cidden kötü niyetli eşiniz. 🤷

Allah korusun babanıza birsey olsa ,bu adam sizi epey uzer ve yorar gibi bi his oluştu bende.Asil o zaman hiç hoşgorüsü kalmiyor insanın.Bilmiyorum naparsınız.

Arkadaşımın eski eşi, arkadaşım kanser babasına hastanede bakarken küçük çocuklarını hastaneye arkadaşıma bırakıp, ben biraz çocuklarla çıkıyorum deyip evi terketmiş yıllar önce. Kızın annesi o küçükken ölmüş bir babası birde kız kardeşi var. Daha sonra konuştuğunda sen hep babana baktın, beni ihmal ettin mutsuz ettin demiş birde. Bir ay sonra adamcağız ölmüş. Bir kaç ay sonra gelmiş adam tekrar , benim arkadaşım saldırmış adama. Karakolluk olmuşlarda, komiser dinleyip, eski eşine küfredip sen bir de şikayet mi ediyorsun diye ayaklanınca çekmiş şikayetini. Erkek milleti böyle işte.

Arkadaşımın eski eşi, arkadaşım kanser babasına hastanede bakarken küçük çocuklarını hastaneye arkadaşıma bırakıp, ben biraz çocuklarla çıkıyorum deyip evi terketmiş yıllar önce. Kızın annesi o küçükken ölmüş bir babası birde kız kardeşi var. Daha sonra konuştuğunda sen hep babana baktın, beni ihmal ettin mutsuz ettin demiş birde. Bir ay sonra adamcağız ölmüş. Bir kaç ay sonra gelmiş adam tekrar , benim arkadaşım saldırmış adama. Karakolluk olmuşlarda, komiser dinleyip, eski eşine küfredip sen bir de şikayet mi ediyorsun diye ayaklanınca çekmiş şikayetini. Erkek milleti böyle işte.
Boşandı deyin lütfen! Evli kalmamış olsun bu adamla ne olur.

Valla ben de pes dedim bir insan kötü niyetli olur ama bu kadar kötü nasıl olur aklım hafsalam almıyor.geçen hafta da babamı hiç aramadın hastaneye yattığından beri demiştim,ay sen benim babamı bilmem kaç yılında aramış mıydın hastaydı,annen mi doldurdu seni damat hala beni aramadı diye,ki annem zaten bunalmış arayanlardan babama tek başına bakıyor yeri geliyor altını alıyor babamın.Çok zor günlerden geçiyoruz bu adamın yaptığına bak.sınav bu adam.
Ailenize karşı bu öfkesinin sebebi nedir geçmişten bir yarası mı var hazmedemedigi için her fırsatta ordan vurmaya çalışıyor gibi sizi

Tabi ki, zaten hemen boşanmış. Eski eşi demiştim en başta 😊 Hatta şu an çokta güzel yaşıyor kızıyla , kızda kocaman artık üniversiteye başlayacak yakında. Hiç babayla falan ilişkisi yok gayette mutlular beraber.
Babası utanmaz ne yapıyor peki? Kendini ihmal etmeyen bir kadın bulmuştur heralde😒

orada gereksiz yere konuşan yoktu sesimi çıkarmama gerek kalmadı sen belli ki yüksek sesli halimi daha çok seviyorsun deseydiniz ya niye demediniz
Dedim çok şükür orda kime niye carlıyım dedim,yok deselerde carlamazdın sen pısırıksın,sesin ve gücün bana yetiriyor diyor ruh hastası.Yıllarca babandan korkuyorsun diye beni ezmeye çalıştı,çünkü babam onu hiçbir zaman istememişti,yanıma yakıştırmamıştı,şimdi babam yatalak ama bu seferde orda olay çıkarmıyormuşum burda çıkarıyormuşum.Yani orda olay çıkaracak bir olay olmadı mal işte ya dicek bir şey yok ruh hastası.

Ailenize karşı bu öfkesinin sebebi nedir geçmişten bir yarası mı var hazmedemedigi için her fırsatta ordan vurmaya çalışıyor gibi sizi
Babam onu hiç istemedi bana hiç bir şekilde ne mesleki ne ruh ne dış görünüş olarak yakıştırmadı.Ah babam ne kadar haklıymış meğer 5 para etmezmiş.babam çok direndi evlenmeyelim diye ama annem saftır annemi kandırdı bu,kızınızı çok seviyorum diye.annem ön ayak olunca ben de evlendim keşke babamı dinleseydim.Babam haklı çıktı

Kızlar sinirim geçmiyor,üzüntüm de.evde biri ergen biri bebek iki çocuk var,zaten kavgayı uzatsam da adam değmez pisliğin teki.ama şu an gözyaşları içinde yazıyorum,babamı görmese belki abartığımı düşünür,ama babam çok kötü durumda ve o da gördü bu durumu.nasıl bu kadar kötü olabilir bir insan ben anlamıyorum.Zamanında onun da babası basit bir kanser türü atlattı.Ama ben duyunca hüngür hüngür ağladım,çok üzüldüm.bu insan müsveddesi nasıl bu kadar kötü niyetli olabilir.zaten hasta ziyaretinde 3 gün kaldık ama ona yemek yetiştiremedik,yani ben şunu anladım bu hayatta bir insan kötüyse kötüdür,yapacak bir şey yok,Diceksinüzki evliliği devam ettirecek misin,asla.Ama şu an hiç bir şey yapamam çünkü babamın kalbi yüzde 15 çalışıyor,onu üzemem.Ama babama Allah korusun bir şey olursa soluğu mahkemede alacam,babam iyileşip atlatırsa iyice emin olup onun sağlığından yine aunı şeyi yapacam.Ben artık bu soğan sarımsak beyinliyle yapamıcam.

Dedim çok şükür orda kime niye carlıyım dedim,yok deselerde carlamazdın sen pısırıksın,sesin ve gücün bana yetiriyor diyor ruh hastası.Yıllarca babandan korkuyorsun diye beni ezmeye çalıştı,çünkü babam onu hiçbir zaman istememişti,yanıma yakıştırmamıştı,şimdi babam yatalak ama bu seferde orda olay çıkarmıyormuşum burda çıkarıyormuşum.Yani orda olay çıkaracak bir olay olmadı mal işte ya dicek bir şey yok ruh hastası.
Zamanında kompleks yapmış demek ki layık görülmemeyi. Komplekslerini şimdi hasta bir adamın durumunu kullanarak çıkarıyor. İğrenç bir durum bence.

Allah iyilerle karşılaşrırsın lafı ne güzel bir söz,ne manalı,ah işte ben kötüye denk geldim,

Zamanında kompleks yapmış demek ki layık görülmemeyi. Komplekslerini şimdi hasta bir adamın durumunu kullanarak çıkarıyor. İğrenç bir durum bence.
Sanırım yıllar önce beğenilmemenin cezasını şimdi çıkarıyor,keşke babam haklı çıkmasaydı ama o haklı çıktı.

Sanırım yıllar önce beğenilmemenin cezasını şimdi çıkarıyor,keşke babam haklı çıkmasaydı ama o haklı çıktı.
Aile istemiyorsa vardır bir bildiği işte. :(
Ama olan olmuş, kendinizi toplayın. Kararlı olun artık. Hak ettiğiniz bu değilse hak ettiğiniz için savaşın.

Çok üzgünüm çok,ben zaten babama üzgünüm dağ gibi adam yatıyor,tuvalete bile gidecek gücü yok,annem perişan,kardeşim perişan orda,ben bebek var diye yok yardımcı olamıyorum burda perişanım.Ama adam benimle uğraşıyor,bana destek olmak yerine,beni onlara karşı ortada hiç sebep yokken doldurmaya çalışıyor.onun için nefes tüketmeye bile gerek yok.çünkü gerçekten DEĞMEZ.

Şu an sinir krizi geçiriyorum bu nasıl evlilik bu nasıl bi eş.Bir insan nasıl bu kadar fesat olabilir.babam çok hasta,kalp,şeker,prostat ne ararsan var.Yeni zatürre tedavisi atlattı maalesef durumu hiç iyi değil.10 gün nastanede yattı,yeni hastaneden çıktı ama kaslar çok zayıfladığı için yürümekte bile zorlanıyor.moralim zaten çok bozuk.Haftasonu onun yanındaydık,kocamla birlikte.neyse az önce yemek yaparken aramızda bir tartışma çıktı bana diyorki orda hiç sesin çıkmıyordu.Çok uyumluydun sesin bana çıkıyor.ya ne alaka.burdaki problem orda çıktı sessiz mi kaldım.yok herkese pısırıksın bana gelince sesin çıkıyor.orda yemekleri zaten sen yapıuordun,milletin yemek yapacak hali mi vardı ki çoğunu annem yapıyordu.Gitmişken katkım olsun dedim.Küçük bebeğim olduğu için ben çok kalamıyorum.Babam elden ayaktan düşmüş,adamın düşündüğü fesatlıklra bak,ben bu adamı boşayacam,bu da burada yazılı kalsın.Benim yanımda olup bana destek olacağına istiyorki herkesle aram bozuk olsun onun eline muhtaç kalayım,bir insan nasıl bu kadar kötü yürekli olabilir el insaf.Düşmez kalkmaz bir Allah,bu dünyadaki sınavım bu adam ben bunu anladım.Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten bu adama dayanamıyırum.Yorumlara ihtiyacım var çünkü şu an bunu kimseye anlatamam.Herkes babamın derdinde ben bunu ne anneme ne ablama anlatamam.
Maalesef erkeklerin hepsi demesem de genel olarak kendine muhtaç olmasını istemeleri durumu mevcut. Yani onlara itaat edeceksin gerekirse aileni sileceksin bu tarz karakterler için hatta onun ailesine saygı da kusur etmeyeceksin :) Çok gördüm bunları değişmezler maalesef en iyisi ve en sağlıklısı boşanmanız. Çünkü eş dediğin zorlukta çekse aksine size destek olmalı, moralinizi düzeltmeli, gerekirse ailenizin bu zor gününde o ilgilenmeli aynı şekilde sizde onun ailesine karşı öyle olacaksınız budur sevgi aile kavramları. Öyle ara bozmak, laf sokmak değildir. Ki bebeğim var diyorsunuz tam bu zamanda yükünüzü almalı. Peki bebeğiniz yokken nasıldı? Ne kadar iyi olabilirdi ki o zamanlar da onu da düşünmüyor değilim keşke çocuk yapmadan ölçüp biçseydiniz bu hallerini :)

Back
X