Şu an sinir krizi geçiriyorum bu nasıl evlilik bu nasıl bi eş.Bir insan nasıl bu kadar fesat olabilir.babam çok hasta,kalp,şeker,prostat ne ararsan var.Yeni zatürre tedavisi atlattı maalesef durumu hiç iyi değil.10 gün nastanede yattı,yeni hastaneden çıktı ama kaslar çok zayıfladığı için yürümekte bile zorlanıyor.moralim zaten çok bozuk.Haftasonu onun yanındaydık,kocamla birlikte.neyse az önce yemek yaparken aramızda bir tartışma çıktı bana diyorki orda hiç sesin çıkmıyordu.Çok uyumluydun sesin bana çıkıyor.ya ne alaka.burdaki problem orda çıktı sessiz mi kaldım.yok herkese pısırıksın bana gelince sesin çıkıyor.orda yemekleri zaten sen yapıuordun,milletin yemek yapacak hali mi vardı ki çoğunu annem yapıyordu.Gitmişken katkım olsun dedim.Küçük bebeğim olduğu için ben çok kalamıyorum.Babam elden ayaktan düşmüş,adamın düşündüğü fesatlıklra bak,ben bu adamı boşayacam,bu da burada yazılı kalsın.Benim yanımda olup bana destek olacağına istiyorki herkesle aram bozuk olsun onun eline muhtaç kalayım,bir insan nasıl bu kadar kötü yürekli olabilir el insaf.Düşmez kalkmaz bir Allah,bu dünyadaki sınavım bu adam ben bunu anladım.Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten bu adama dayanamıyırum.Yorumlara ihtiyacım var çünkü şu an bunu kimseye anlatamam.Herkes babamın derdinde ben bunu ne anneme ne ablama anlatamam.