kocam onu aldattığımı düşünüyor

Im cım kem küm etmeye gerek yok
Haddinden fazla iş arkadaşlarınızla samimi olmuşsunuz
Eşiniz fark etmese ' sesini özleme' den daha öteye de gidebilirmiş hatta
İki kere iki dört kadar net bu

Ben sizin gibi insanları anlamıyorum
Sadece bu konuda değil ki her konuda net olmalısınız, çeşit çeşit insan var en ufak bi açıktan istifade edebilirler
Ben bekarken bile askıntı olanları çok güzel paylamış olacağım ki ikinciye arayamazlardı bile

Siz evli barklı kadınsınız ne münasebet yani

konu sahibi firarda. hanımlar siz de bu saçma konu ve sahibinden sebep birbirinize düşmeyin.
o kadar fake olduğuna inanan üye var, o zaman moderatörler bi el atsın mevzuya..

Konu fake bile olsa böyle olaylar var gerçekten.Ve burdaki yorumlar da işin doğrusu ufkumu genişletiyor

Bu yoruma imzami atarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bence çok da haksız sayılmaz eşin, kendine biraz çeki düzen vermen lazım. aldatmak için illa cinsel birliktelik gerekmiyor, yalan söylemek ondan habersiz saçma sapan insanlarla samimi muhabbetlerde bulunmak vs vs de bu kategoriye girer bana göre

Konu fake diyecem ama oluyorda böyle şeyler muhtemelen kocasına yakalandı kıvırıyor zira yazışmalar böyle ise aynı alanda ne kadar samimidir

Son düzenleme:
kocası burda yazılanları gördü ,bişey yapacağı yoksa da yapmaya mı karar verdi ne

evet arkadaşım öyle ama inan sürekli beni takip eder tlfonu kurcalaştırır beni bakkala bile sorsr burdan ne aldı diye hem rahat bırakır hem gözetim altına alır

facebook şifrem mail şifrem hepsini eşim bilir eşimin bilgisi olmadan değişemem tlfonumda onun adına fatura ayrıntımda ona gider ve bir toplantıda olursam tlfon açık kalır ortamda kim var onu dinler ama seni köpekler gibi seviyorumda diyor bende seviyorum ama bunaltıyor bazen beni

Sevmese çoktan boşamıştı sizi zaten
Bu kontrol durumları da sen adamın güvenini sarstın diye

Ben olsam boşardım hergün telefon didiklemekle mi uğraşacam diye

ben tam olarak anlatamadım herhalde eşim üzerime çok geldikten sonra ben o adamla samimi oldum ama inan art niyetle değil ortada birşey yoktu ne bileyim bana gecenin 1:30 unda mrb diye msj atacak ben ertesi sabah işe gittiğimde çocuğa kızdım birdaha kesinlikle böyle birşey görmeyeyim diye ama eşim uzak durmama izin vermedi bana o çocuğa söyleyin tlfon ayrıntısına bakacam senin numaran varmı diye bende çocuğa açıkladım ver ayrıntını eşimin içi rahatlasın çocukta elimden geleni yaparım dedi ve ayrıntıyı aldık 6 ay boyunca çocuğun ayrıntısına bakmış ben sildi diye biliyorum yine benim numaram yok ayrıca yabancı numaralarada bakmış çalıyormu kapalı mı diye bende ne olursa olsun kendime hiç yakıştıramadım zaten üzülüyorum olsun ben yinede tepki koyacaktım ama bana o kadar güvensizlikle yaklaştı beni hiç dinlemediki bende ne yapacağımı bilmedim samimi konuştum.

Ama belkide adamı sen bu hale getirdin.Her erkekle böyle samimi oluyorsan adamda ister istemez seni takip etme ihtiyacı duyuyordur.Hele ki eşinin bu kadar takipte olduğunu bile bile böyle rahat davranıyorsan diyecek hiçbirşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…